Burun kanadım çöktü. Ne yapacağım?

Merhabalar, sağlıklı günler dilerim. Benim sorum şu olacaktı, 15 martta burun estetiği ameliyatı oldum. Burun eğriliğim, çok kemikli bir burnum vardı. Kalın derili ve hassas da bir cildim olduğu için ödem kaçınılmaz oldu. Ödemlerim hala inmişdeğil tabii doktorumun da dediğine göre 2 seneye tamamen otururmuş. Ancak şöyle bir problem var ki, 1 hafta tamponla kaldıktan sonra sargıya geçtiğimden bi kaç gün sonra burnuma vurdum sol taraftan. O sıra birkaç dakikalık acı hissetitm tabi hassas olduğum için de. Ertesi gün çok az gözümün altı morarmıştı sonra geçmişti. Burnumun sol tarafında yuvarlak gibi o şişlik kaldığı için burnum da yamuk duruyor, ameliyat olduğumdan beri bi düz göremedim. Başka bir Kbb doktoruna gözüktüm kendi doktorum uzak olduğu için, içten herhangi bir sorun yok dedi. Ama Burnumun vurmadığım öbür tarafında çökme var sanki... Ya da vurduğum yer ödemli olduğu için asimetri var sağ tarafım normal. Burnumun bu şişliğini nasıl geçirebilirim, veya ne zaman geçer kalın derili burunlarda böyle darbeler sonrasında şişlikler? Burnumun çöktüğünü veya çökmediğini anlamak mümkün mü? Çok teşekkür ederim şimdiden🙏🏼
Burun kanadım çöktü. Ne yapacağım?