Sağlık Dili iki yere kestirenler nasıl konuşuyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sahi neden yaptırılır ki bir insan kendine bunu neden gönüllü yaptırır ve nasıl konuşuyorlar konuşma şeklı bozulmuyor mu? Dili iki yere kestirenler nasıl konuşuyorlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ayy tansiyonum düştü şu görüntüyü görünce 😔 şu an tansiyonum 4/8 🥺 0 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Offff efsane bi şeymiş. Keşke böyle dilli kız arkadaşım olsa🤤 peltektir herhalde 0 0 Yorumla
Mervedereli Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İyyy. Yalarken birseyi farklı hissederim arasına kaçar 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkek yapsa anlamı olur. İki vajina dudağını ayrı ayrı yalayabilirsin😂 0 0 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Iyyy iğrenç bir insan neden yapar bunu kendine 0 7 Yorumla Berk3448 +1 yıl Daha iyi sakso çekmek içinmiş. Yorumla Soran +1 yıl Sen nerden bılıyor sun Yorumla Berk3448 +1 yıl Bir kız arkadaş söylemişti Yorumla Soran +1 yıl Konuşması nasıl bozulmuş mu Yorumla Berk3448 +1 yıl Konuşmasını bilmiyorum ama saksoda prof olmuş Yorumla Soran +1 yıl He anladım slkk işte Allahım aklımı korusun Yorumla Berk3448 +1 yıl 👍. Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Millet artık ne yapacağını şaşırdı ya.😀 0 0 Yorumla
ronaldinho_0707 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl ilk defa gordum sok oldum bune laaaannnn 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Sağlık konusunda 805 cevap paylaştı. Mal bu 0 0 Yorumla
_ꜱiʟᴀʜꜱɪᴢᴋᴜᴠᴠᴇᴛʟᴇʀ_ Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bir insan bunu niye yapar ki? Amaç ne yani? 0 0 Yorumla
Suelim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl O ne be iğrenç 0 3 Yorumla hayatbenimleguzel +1 yıl Ama bence degisik bir denryim olurdu boyle bir hatunla denrmek isterdim dogrusu Yorumla Suelim +1 yıl @hayatbenimleguzel sana göre öyle Yorumla hayatbenimleguzel +1 yıl Sen istemez miydin neden sadece vana gore olsun ki? Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı. Kafayı yemiş millet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ayy tansiyonum düştü şu görüntüyü görünce 😔 şu an tansiyonum 4/8 🥺
Offff efsane bi şeymiş. Keşke böyle dilli kız arkadaşım olsa🤤 peltektir herhalde
İyyy. Yalarken birseyi farklı hissederim arasına kaçar 😊
Erkek yapsa anlamı olur. İki vajina dudağını ayrı ayrı yalayabilirsin😂
Iyyy iğrenç bir insan neden yapar bunu kendine
Daha iyi sakso çekmek içinmiş.
Sen nerden bılıyor sun
Bir kız arkadaş söylemişti
Konuşması nasıl bozulmuş mu
Konuşmasını bilmiyorum ama saksoda prof olmuş
He anladım slkk işte Allahım aklımı korusun
👍.
Millet artık ne yapacağını şaşırdı ya.😀
Offf psikopat mi ya. Bakamadım bile
Çileğe benzettim yerim dicektim
ilk defa gordum sok oldum bune laaaannnn 🤣🤣🤣
Anlamıyorum böyle insanları ben.
Yok yani sebebi neydi ki...
Lyğğ iğrenç yaa 🥺
Mal bu
Korktum ya
Bir insan bunu niye yapar ki? Amaç ne yani?
O ne be iğrenç
Ama bence degisik bir denryim olurdu boyle bir hatunla denrmek isterdim dogrusu
@hayatbenimleguzel sana göre öyle
Sen istemez miydin neden sadece vana gore olsun ki?
Ne iğrenç bir şey
Siyiriklar
Kafayı yemiş millet
Bende şaşıyorum
İğrenç bir görüntü
Ne s@kso ceker
Tıslayarak
Akıl yoksunluğu
İğrenç