Sağlık 85 beden memesi ve göbeği olan bir kadın hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce itici miyim? Spor yaparsan memelerim küçülür mü? 167 boy 68 kiloyum Güncellemeler+1 yıl Memelerim küçülmesin 😭😭😭😭😭 Güncellemeler+1 yıl Ayyy sorry kiloyu yanlış yazmışım 58 arkadaşlar yanlış yazmışım 85 beden memesi ve göbeği olan bir kadın hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ŞafakveŞaraplar Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Göğüs kabın kaç A B C D bunlar büyüklüğünü belirtir 85 90 ise göğüs altı ölçüsünü eğer A B ise sen zayıflar isen onlar da küçülecektir biraz da olsa fakat C D ise göğüslerin dolgun denektir çok fazla küçülme yapmazlar sadece göğüs altın küçülür 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla hiç bilmiyorum cup kap Yorumla ŞafakveŞaraplar +1 yıl İnternetten nasıl ölçüleceğini öğrenip bakabilirsin o zaman anlarsın :) Yorumla
kdrogz34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Sıkıntı kilo vermelisin sağlığın için daha iyi hissetmen için 🙋♂️ 0 0 Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı. Boya göre kilo çok fazla , zayıflarsan kendini daha çok beğenirsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 85 a mı b mi o da önemli. Spor yaparsan tabii ki de biraz küçülecektir sırt çevrenden de yağlar gideceği için. On kilo falan vermen lazım. 0 0 Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl 85 sırt ölçün meme ölçüsü cup olarak ölçülür.Küçülür mü bilmiyorum ama spora ihtiyacın var gibi 0 0 Yorumla
Anttrenorr Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Küçülme olur antrenör olarak yardımcı olmamı ister misin 0 0 Yorumla
hayatbenimleguzel Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl 85 beden çok bir şey ifade etmez önemli olan cup ölçüsü 0 0 Yorumla
panalgine Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Meme büyükmüş sarkıkmı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarkık değil Yorumla panalgine +1 yıl Ozaman iyi 🙈 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Hiç birşey düşünmem normal bir kız 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Sağlık konusunda 358 cevap paylaştı. gobek giderse memede gider 0 0 Yorumla
ALEvLi_cOcuKs Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bence çok iyi ya hiç 85 görmedim ama güzeldir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Önce göbeğin gider. 0 1 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl göbek ve kalçandan gider önce. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Göğüs kabın kaç A B C D bunlar büyüklüğünü belirtir 85 90 ise göğüs altı ölçüsünü eğer A B ise sen zayıflar isen onlar da küçülecektir biraz da olsa fakat C D ise göğüslerin dolgun denektir çok fazla küçülme yapmazlar sadece göğüs altın küçülür
Valla hiç bilmiyorum cup kap
İnternetten nasıl ölçüleceğini öğrenip bakabilirsin o zaman anlarsın :)
Sıkıntı kilo vermelisin sağlığın için daha iyi hissetmen için 🙋♂️
Boya göre kilo çok fazla , zayıflarsan kendini daha çok beğenirsin.
85 a mı b mi o da önemli. Spor yaparsan tabii ki de biraz küçülecektir sırt çevrenden de yağlar gideceği için. On kilo falan vermen lazım.
Memenin iyisi kötüsü olmaz. Ama zayıflarsan onlarda küçülüyor.
85 sırt ölçün meme ölçüsü cup olarak ölçülür.
Küçülür mü bilmiyorum ama spora ihtiyacın var gibi
Küçülme olur antrenör olarak yardımcı olmamı ister misin
85 beden çok bir şey ifade etmez önemli olan cup ölçüsü
Meme büyükmüş sarkıkmı?
Sarkık değil
Ozaman iyi 🙈
Hiç birşey düşünmem normal bir kız
gobek giderse memede gider
bebeğim memeyle sporun alakası yok
Yani etkili kilo verirsen 80 bedene düşersin
Etkileyici. Keşke benim olsa diye dusunurum
Balıketli yapın var küçülmez
gayat iyisin sorun ne?
kadın sadece memeden mi ibaret
Yerimmmm derim sadece
Bravo diyorum. Hemen getirin, bu güzelliği.
Güzel.
Ele avuca geliyorsa neden olmasın
Gobekli severim.
Göbek olmadı😁
Görmek isteriz
Bence çok iyi ya hiç 85 görmedim ama güzeldir
Görmeden bişey diyemem :)
Önce göbeğin gider.
göbek ve kalçandan gider önce.
85 offf ya öp oksa oyna
evet sıkılaşır :)
Yani durusu onemli