AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
Geçmiş olsun Hayri, kekik içiyorum bol bol henüz uğramadı teğet geçti.
Yakalanmadım ve umarım yakalanmayacağım da.. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Çok geçmiş olsun 🥺🥺🥺🥺
Ben bulasmadim henüz 😇😇🥳
Merhaba. 🙂
Çok geçmiş olsun @KürkMantoluHayri. Ben çok şükür yakalanmadım.
Ben yakalandığım gibi öteki tarafa göç ediyorum o yüzden korkuyorum.
Geçmiş olsun. gecen ay oldum.10 gün yataktan çıkamadım. ates ve halsizlik. gece sürekli terleme.. boğazım ve ciğerlerime bir şey olmadı ama hayatımın en zor günleriydi...
Öncelikle geçmiş olsun bal limon zencefil karışımı sizi rahatlatabilir belki ilk önce zencefili suda birkaç defa tıklatın azıcık ılısın tam limon dayanamazsanız ekşiye yarımda olur ardına ılık zencefil ve balla rahatlarsınız ılık olması bal ve limondaki yararlı bakteri ve organizmalara zarar vermemesi için ayrıyeten bol bol duş almaya özen gösterin
Bende aralık ayında olmuştum geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Bol bol su iç kanka ilaçları ihmal etme mutlaka kullan eğer ateşin olmadığı halde çok üşürsen günlük 2 3 yemek kaşığı pekmez iç odanı bol bol havalandır yoğurt çok ye balkonda otur temiz hava al. Tekrar geçmiş olsun
Çok, geçmiş olsun. Buraya yazı yazacak kadar enerjiniz varsa bu bilr çok iyi inanın. Bol sıvı alın. Uzun süre dinlenin. Eczaneden de vitamin takviyesi alın. Doğal yollarla da alın.
Allah'a şükür olmadım olsam hatkatamazdım çünkü ilaç kullanan biri değilim inşallah tez zamanda iyleşirsin vitamin tüket bol bol meyve ye limon suyu iç geçmiş olsun.
Halen bu süreç içerisindeyim. Eklem ağrıları, baş ağrısı, halsizlik, yorgunluk, tat koku kaybı.. herkeste farklı gösteriyor Gerçekten çok zor bir süreç Allah kimseye yaşatmasın Bir kaç gün önce tat aldığımı farkettiğim zaman o kadar mutlu oldum ki
Anlatamıyorum. 😊
Umarım hafif bir şekilde atlatırsın geçmiş olsun.
Kronik hastalığım oldugu için çok ağır atlatım. Aylar oldu hala yapmakta zorlandığım egzersizler var. Çok dikkat ettim sanırım en çok dikkar kendini koruyanlara bulaşıyor lanet
Ben 4 kişiyle birebir temasta bulundum bana hiç bulaşmadı bu hastalık. Ama yakınlarımı epey kötü etti. Annemin hiç öyle hasta olduğunu hatırlamıyorum. Çok sakat hastalık umarım bir an önce kurtuluruz.
Çevremdeki, hatta dibimde de olan bir ton insan korona oldu ama ben olmadım. Şeytanın sevgili bir kuluymuşum demek ki, bu hastalığı benden defetti. 😂😂😂
Annemin titizlik hastalığı ve benim dış dünyaya kendimi kapatmam sayesinde hastalık bana ve aileme bulaşmadı çok şükür. Keşke anneannem de bu hastalığın üstesinden gelebilseydi..
Geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun😕
Ben covid olmadım tabi bildiğim kadarıyla belkide habersizce atlatmışımdır.
Allah, covid olan herkese şifa versin cidden zor yakınlarımdan şahidim bende☹️
Ben Aralık’ta oldum.2 hafta boyunca yattım. Bacak ağrısı çektim deli gibi. Güzelce yemek ye bol bol vitamin al. Dinlenmeyi de ihmal etme. Çok geçmiş olsun 🌸
Çok geçmiş olsun yakalanmadım çok şükür İstanbul'dan tam zamanında kaçmışız :)
Umarım saçların dökülmez😕 bol bol c vitamini hatta lomunu ince dilip kabuğuyla yemeni tavsiye ederim ✌️
Ramazanın başında ciddi bir hengame atlattım.
Test yaptırmadım ama belim koptu resmen. 10 günde kendime geldim.
Başkaca bir sorun yaşamadım.
Ben daha bulaşmadım cok şükür, şu güzel görsele bakta keyfin yerine gelsin.
Geçmiş olsun çok, evet bende daha önce geçirdim. Kendine çok dikkat et umarım yakın zamanda iyileşirsin.✨
Geçmiş olsun 🥀
Ben de yeni atlatmış birisi olarak, sizi çok iyi anlıyorum. Ama sizinki çok daha ağır geçmiş. İnşallah sağlıcakla atlatırsınız :)
Kekik çok işe yarıyo gerçekten kekik çayı iç kekik suyu bulabilirsen bı bardak suya bı damla damlatarak iç
Geçmiş olsun. Dikkat et ikinci kez yakalanma riskin bile var. Kuzenimde senin gibiydi. İkincide yenik düştü. Umarım daha iyi olursun.
Ben hala olmadım o kadar gezmeme insanlarla temas etmeme rağmen vücut olarak bir bağışıklığım var sanki 🤷♀️
Çok geçmiş olsun. Isıtılmış pekmez limon karışımı ve kekik çayı çok iyi gelir.
Oldum mu olmadım mi anlamadim
Geçmiş olsun. Ben 2 defa atlattım. İkiside aynı derece kötü geçti. Birinden 4 gün diğerinden 2 gün çektim. Ay sonunda aşı olacağım
Geçmiş olsun hayricim😕 İnsanlar gibi corona da beni umursamıyor olabilir. Aksi halde şimdiye çoktan gelmesi lazımdı😏
Ben daha yakalanmadım o kadar da tatile gittim gezdim tozdum ama maskesiz çıkmadım hijyene önem verdim
Ben daha olmadım, hala nasıl olmadım şaşırıyorum bazen 😄 çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlanmaz.
Türkiyeyi dolaştım bilmeden koronalıyla bir hafta burun buruna yaşadım ama olmadım nasıl inan bilmiyorum işlemiyor heral
Çok çok geçmiş olsun güzel insan..💜Allah acil şifalar versin. Bol bol c vitamini tüket ve tavuk çorbası bol limonlu baharatlı.
Çok geçmiş olsun yaa. Banada olduğu için biliyorum berbat bir şey. Allah şifa verir de iyileşirsin umarım tez zamanda 😄
İstanbul dayım Allah dan bana bulaşmadı umarım kimseye de bulaşmaz bulaşanlarda kısa sürede atlatır
Henüz yakalanmadım. İnşallah bundan sonra da yakalanmayı düşünmüyorum.
Sana çok geçmiş olsun hayriş. İnşallah tez zamanda toparlarsın.
Geçmiş olsun hayri hanım. Valla ben bulaşmadım diye biliyorum ama fark etmeden de atlatmış olabilirim
Yapma hayrişim yaaaa tatliş çok geçmiş olsun insallah en yakın zamanda iyileşirsin fındığım ❤️ Seni seviyoruz
Geçmiş olsun. Çok şükür olmadım. Hatta kendi rekorumu kırdım grip bile olmadım bu yıl kiiii yan masa arkadaşım Corona oldu.
Cok geçmiş olsun canım ins kotu bisey yoktur
Ben 3 yıldır sigara içiyorum ama gripten daha az tesir etti sadece bı halsizlik falan o da 1 gün sürdu anlamadım bile
Geçmiş olsun Hayri'm, acil şifalar olsun. 🙏
Henüz yakalanmadım bu belaya, belki de yakalandım farkında olmadan atlattım bilemiyorum..
Corona olmadım çünkü aşırı dikkat ediyorum. 💪🏻 Ve sana da tekrar tekrar çok geçmiş olsun atlatacağından eminiz sen güçlüsün 💪🏻😎🍓
3 senedir grip olmadım. Koronada hala olmadım. Üstelik anne ve babam oldu aynı evdeyiz. Ben galiba mutantım 😂
Öncelikle geçmiş olsun ve Allaha çok şükür bende o az sayıda kalan virüsün v sine bulaşmayan tayfadanım.
Çok geçmiş olsun kuzum.
Yakalandım maalesef ve baya rahatsız oldum.
Sende bol bol c vitamini ye, dinlen.
Geçmiş olsun. Benim annem, babam ve kardeşim geçen yıl Mart ayında oldular. Bende hiç semptom olmadığı için ve ülkede covid yeni olduğu için test yapmamışlardı. O dönem olup semptomsuz atlattıysam bilemiyorum. Yoksa olmadım. Geçmiş olsun Hayri 🙂
Geçmiş olsun
Eşin de mi korona oldu abla?
@KürkMantoluHayri
Teşekkürler ama ben evli değilim 😄
Evli olsan o zaman güzel olurdu abla her gün eşinle olurdun :)
Allah bir gün bana da sevgili, eş, dost, arkadaş nasip eder inşallah
@KürkMantoluHayri
geçmis olsun
çok şükür bu hastalığa yakalanmadım
Çok geçmiş olsun kuzum. Kuran biliyorsan bilenler varsa etrafında hucurat okuttur
Geçmiş olsunnn daha yakalanmadim çok şükür sanırım tüm şansımı burda kullanıyorum 😬😂
Hayri başkan çok geçmiş olsun ya 😕 Bir çok yakınımı kaybettim ama şükür yakalanmadım.
çok çok geçmiş olsun..
bir defa atlattım ama korktuğum gibi değildi rahat geçirdim ben..
Bizim kız da tat ve koku alamıyor. 4 ay olacak nerdeyse yok. 6 ay sonra iyileşen var
Bulaşmadım. henuz çok geçmiş olsun en kısa zamanda en hafif şekilde atlatırsın inşallah
Gecmis olsun, 2 haftaya kalmaz tatda kokuda geliyor:)
Çok geçmiş olsun. Bol bol meyve yiyip bol su iç canım.
Ben yakalnmadim daha. Belki de atlatmis olabilirim hic bilmiyorum
Geçmiş olsun...
Henüz bizim diyarlara uğramadı bu meret
2020 de bulaştı bana 11 gün dinledim çok şükür iyi oldum umarım herkes iyi olur
Çok geçmiş olsun. Asemptomatik gecirmediysem eğer hayır.
Çok çok geçmiş olsun hayricim..
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inş.