Güncellemeler
+1 yıl
Ben grip olduğumda böyle ağrılar yaşamıştım 2-3haftadır ara ara oluyor çok nadir gözüme de vuruyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acilen doktora gitmelisin ciddi bir problem olabilir.
Aynısı bana da oluyor bana ulasirmisin
Sizin ne sıklıkla oluyor
Daha önce mr cekildiniz mi
Benim en cok sağ taarafta oluyor ama yemek yerken bile hissediyorum hafif bi sızı gibi bazen sağ bazen sol da oluyor daha önce mr cekildim bisey cıkmadı
Ya benim solda oluyor 20 gündür yaklaşık 2-3 saniyeliğine gelip gidiyor bazen 20 dk gelmiyor sonra tekrar geliyor bazen sağda oluyor ama çok nadir sağa geçiyor şiddetli değil ama rahatsız edici daha önce mr cektirmedim panik atağım var korkuyorum
Üşütmüş olabilirsin ya da migren olabilir aynısı banada oluyor şu an biraz hafifledi bence korkma bisey oldugunu sanmam yinede doktora görün
Kaç gündür oluyor sana
Ben grip olduğumda böyle ağrılar yaşıyordum 3haftadır falan var çok nadir gözüme vuruyor sağ tarafta oluyor en cok solda da gelip gidiyor aniden
Bende koronayken oluyordu
O zaman koronayla ilgisi var hala pozitif olabilirsin test yaptır bence
Yok değilim çalıştığım işyerinde her hafta yapıyorlar atlatalı 1 ay oldu yani 4 defa test oldum
Daha yeni atlatmışsın bu yüzden biraz bekle geçmezse nörolojiye görün belki de bende korona olmuşumdur ama geçmiştir ağrılar bu yüzden oluyo bence ya da üşüttüğün için
Devlette taa 1 ay sonraya randevu var özel desen para istiyor ne yapicam bilmiyorum
Mr çekil için rahat etsin ben tekrar çekilicem bi önceki temiz cıkmıştı
Özelde cekiniyim pazartesi o zaman yapcak bişey yok
Evet çekil sonucunu banada yaz merak ettim
Sonuç ne çıktı öğrendin mi öğrendiysen cevaplar mısın acaba
Öğrendim knk koronadanmis serum yedim işte iyiyim o günden beri tomografi de birşey çıkmadı mr da cektirmedim ağrı devam ederse norolojiye gidersin dedi doktor da birşey yok knk