Neler yaşıyorsunuz
Bende doğuştan var
Basit parsiyel nöbet
Bende doğuştan var
Basit parsiyel nöbet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de sürekli bayılıyorum kaç doktora gittik epilepsi olabilir dediler ama sonuç Koymadilar ben de ilaçları kullanmadım nöbet falan yok ama sadece arada baş dönmesi var yılda 1 kez de bayılma var hatta iki gün önce çarşıda bayıldım burnumu kırdım çok geçmiş olsun.
Sana da EEG cekimiyle kesinleşir bayılma nöbeti çok zor
Her nöbet milyonlarca beyin hücreleri ni öldürür ve noron denilen bu hücreler yenulenmez
Hepsi çekildi sonuç temizleme 24 saat uyumadim uyku testine girdim kaç kere onlarda temiz çıktı diğerleri de öyle
Ilacli tomografi yapılması lazım
Eğer burnumu kirmasaydim bu cuma daha iyi bir hastaneye gidecektim ama bayılma sonucu burnum kırıldı :(
Geçmiş olsun çok zor
Evet teşekkür ederim
Bende de 7 yıldır var malesef kol bacaklarda sıçramalar oluyordu o şekilde farkettm sadece ilaç tedavisi oluyo oda nöbetleri engellemek için işte ilacı aksatınca tekrar başlıyo ataklar Keppra 1000 mg kullanıyorum sen ne kullanıyosun?
Keppra ve levatrasetam grubu beni mahvetti ben Lamictal ve lyrica kullanıyorum
Depakin verdi başta sonra titreme şişme, sinir vs. yan etkiler gösternce convulex ile değişti şimdide hamile olduğum için Kepra kullanmak zorundayım ilaçları aksattığın oldumu hiç sende farkedyomusun ilaçları bkaç gün kullanmayınca nöbetlern tekrarladığını
Evet aynen çok ilaç değiştirdim hamilelikte Lamictal kullandim
bebeğin sağlıklıdır inşallah ben hamileyim şu an tedirginm bir sıkıntı yaşadınmı?
Çok şükür çok dediler özürlü diye de hiç endiselenme dim Allah a guvendim
kardeşim 14 senedir bu rahatsızlığı çekior şimdi ilacı kestik 2 sene bekliycez bu 2 sene içinde nöbet geçirmezse hastalıktan kurtulacak demekmiş doktorun dediği... darısı başına
11 yıldır ilaç kullaniyorum daha yenilerde nöbet kesildi bir ara yaşadığım bilmiyordum
Geçmiş olsun nöbet lerin dinmesi çok güzel ancak ne olursa olsun bu hastalık ta iyileşmek yok maalesef nöbet dinse dahi yıllar sonra tekrar baslayabilir inşallah kurtulur
bendede doğuştan var sanırım 5 yaşında başladı ama
Nöbet türü ne
bilmiyorum uyurken ourdu uyuduğum anda olurdu yaş büyüdükçe geçti sonra tekrar başladı işte şu an uykuda oluyor ama eskisi gibi değil
Uykuda nöbet ben de çok geçirdim yastığa kafamı koymak istemezdim
benimkide farklı farklı oldu özelden yazarmısın
Gizlisin nasıl yazayım
tamam açtım gizliliği
Cevap
7Cevap
Kiz kardeaim epilepsi hastasi benim.. Bunda utanilacak bir sey yok ki neden sakliyorsun kendini? Nobetlerin ne sklikda?
2 yıla yakın yok çok şükür
Gizli ol lmanin nedeni de rahatsız ediyorlar
Allah şifa versin kardeşim..
Hastalıkta, saglikta bizim için verilmiştir.. yeterki sabret, isyan etme
Allah razı olsun evet sabredip isyan etmemek hedefim
bir yakınımda var onun nöbetleri çok ağır geçiyor ilaş kullanarak nöbet aralığını uzattılar ama bir arkadaşımın kızındada var o atlattı artık nöbeti olmuyor inşallah senide geçer ve daha olmaz
Amin
Geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin bacım çok kötü diyorlar ^^
Evet günde 4 nöbet geçirdiğim olur
ben degilim
ama cok üzüldüm ya :/
inan gözlerim doldu valla billa :/
Allah razı olsun
benım bir akdasım var insanların dedıklerını guclukle anlıyolar hıc bısey yapmak ıstemezler cok usengec olurvar ve sık sık bayılmalar
Yok çok şükür
Ben üniversite sınavında % 2 lerdeydim
Evlendim çocuğum var çalışıyorum
Bayılma nöbeti değil çok şükür
ozaman sende epılepsı kalmamıs ıyıleşmıssın :) ALLAHTAN baska ne ıstıyosun
Ben deli gibi nöbet geçirirken oldu bunlar
Epilepsi hastaları zihinsel engelli değil
ben oyle bısey demedım herkezde aynı etkıyı gostermıyo sadece ben bı ornek verdım gordgm ıcın :)
Bu hastalıkta 30 dan fazla nöbet türü var
o kadar arastırmaya gırmedım bılemem
bana da epilepsi teşhisi kondu ama ilaçlarımı kullanmadım nöbette geçirmedim yanloş teşhis konduğunu düşündük öyleymişte geçmiş olsun
Sakin evde yalnız kalma nöbet geçirdiğinde sana yardım edecek biri olması gerek gece yüz üstü yatma nöbet geçirirsen ölürsün
Eşim asker ailem çok uzak sık sık yalnızım
Yalnız olmaman gerekiyor eğer varsa bir arkadaşınla konuş seninle beraber kalsın
Nereye kadar eşimin mesleği askerlik
Ama yalnız olmaman gerek benim kuzenim yalnız olduğu için öldü gece uykusunda ayrıca içki de yasak
Evet içki hiç icmedim çok şükür
Ne yapalım care yok
Sence sorun yoksa bence hiç yok
Allah şifa versin bacım
Allah razı olsun
Allah şifa versin
Amin Allah razi olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar