Sağlık Yürüyüş yapmaya çıktım ve sonuca bakar mısınız? BeyzaStark Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yürüyüşe çıkıp iftarda yediklerimi sindirecektim oysa... Ama dondurmayı gömdüm. Sizde benim akdar iradeli misiniz? Güncellemeler+1 yıl Kadar* Yürüyüş yapmaya çıktım ve sonuca bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hola,İradeliyimdir fakat kaçamak yaparım sjsjs soruyu dondurma yalarken okumam ayrı trajedi. 0 0 Yorumla
aslan-burcu-erkeği Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İnsan her gün dondurma yese bile kilo almaz. Yemekte hamur işlerini hunharca gömüp, s*kim kadar külaha suç atmayın. 0 4 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Hamur işi yemiyorum spor da yapıyorum. Tatlı çok tüketmem şekerin fazlası da depo ediliyor. Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Fazla tatlı tüketimindeki fazla tatlı, şu tek lokmalık dondurma değil. Yorumla BeyzaStark +1 yıl Benim için bu fazla demek ki Yorumla aslan-burcu-erkeği +1 yıl Hayır fazla değil istediğin kadar yiyebilirsin mor ojelim benim Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl bu saatte yürüyüşe çıksam yiyeceğim tek şey ceza olur :d 1 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Polis api gördü beni bir şey demedi Yorumla
manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aaa bir an bakınca köpüş sandım ne kadar tatlı diyecektim 😀 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl AhanhAbzh knk gözleri muayene ettir 🥺 Yorumla manyyakmıdırnediryaa +1 yıl Yaavv tamam 🙄 Yorumla
Article Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Ama hani yasaklar? Boşver yasakları gez dolaş knk 🍜😂 0 3 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Şşşş Yorumla Article +1 yıl 🤫 şşş tamam tamam kimse duymasın Yorumla Article +1 yıl Yalnız oje çok güzel yakışmış. Not: yürümüyorum 🚶♂️ Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Allah kabul etsin, oruç tuttuğunu duymayan kaldı mı yeğen? Sanal oruç 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Çok saçma noktalara takılıyorsun Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Vay mq bi enayi benim evde oturup kurallara uyanAfiyet olsun bari 1 0 Yorumla
Giethorn Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Harika duruyor afiyet olsunda yasak yok mu sizin oralarda. 0 0 Yorumla
kilombolukardeş Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl şimdi dondurmadır o kdar kalorisi yoktur diyesim vardı ama basmışsın üstüne sosu fındığı fıstığı kalori bombası olmuş.. olsun afiyet :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım çektirdin bana bir dondurma ısmarlama borcun var :) 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Aaaa ayıpsın karşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Dışarı çıkma yasağı olan bir ben varım herhalde 1 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Galiba 🤓 Yorumla
Nebutantanakardeşim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ellerine aşık oldum bacımmm 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Teşekkür ederim bacııım 🥰 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ayy dondurma, hiç sevmem 0 4 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Ne seversin aşkoö Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Seni ❤ Yorumla BeyzaStark +1 yıl Yiaaaa, çok doğru mir karar 🥰 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Biliyorum 😍 Yorumla
nedesa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu değiliz ben olsam 2 tane yerdim 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl İki tane çok yaa tatlı koması? Sen zaten tamtlısın Yorumla nedesa +1 yıl Yaa asıl sen tatlısın bu arada ojeler yakıyor Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Ojelerini gösteren kız storyisii çğeekkk 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Iyi yapmışsın kız afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 793 cevap paylaştı. Külahı da ye, ziyan etme.cut. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı. Ben açılışı yapmadım daha 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Sağlık konusunda 577 cevap paylaştı. Bize yasak var orada yoksa demek😔 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Sağlık konusunda 799 cevap paylaştı. Senin kadar iradeli değilim agaaaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tırnakların ve ojenin rengi güzelmiş 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Oje ne verem istersen Yorumla
zezeKSde Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl o değil de ojene bitttiim bitiimm 0 4 Yorumla BeyzaStark +1 yıl No istersin mi Yorumla zezeKSde +1 yıl istiyremm valla Yorumla BeyzaStark +1 yıl Pastel 248 no. İnt. Yazınca Trendyolda falan baktım az önce link için, mavi gibi gösteriyor fotoda ama yorumlara bakarsan açık lila olduğunu okursun Yorumla zezeKSde +1 yıl muuuahhh teşekkür ettimm❤ Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Sağlık konusunda 770 cevap paylaştı. Hani banaa 0 4 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Gel akşamları öküzüm Yorumla BeyzaStark +1 yıl Yürüyerek Yorumla BeyzaStark +1 yıl 🤓 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yasak bitsin gelirim😜 Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl ohh afiyet olsun 0 5 Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl ama yasak... Yorumla BeyzaStark +1 yıl Yasakta dondurmacı falan açık paket servisten dolayı. Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl senin disari cikman icin demistim aslinda Yorumla BeyzaStark +1 yıl Herkes çıkıyor yürüyüşe ben de bunalıyorum akşamları. Poliste gördü bir şey yapmadı Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl ulkede herkes ustune duseni insan gibi yapsa zaten boyle olmazdi da neyse iste Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben iradeliyim 😎 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Taktik ver nasıl olurum Yorumla armstor +1 yıl Bu biraz karakterde bitiyor aslında ama sınırlarını zorla derim şahsen Yorumla
dloohsouse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ojelerin 🥵🥵🥵 0 4 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Ojelerimi sormadım, teşekkürler 🤓 Yorumla dloohsouse +1 yıl Oysa ki amacım kötü değildi 🙂 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Kusma emojisi atmışsın knk 🥺 Yorumla dloohsouse +1 yıl "🤢" kusma emojisi bu. Ben "🥵" bunu attım. Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok dayanıklıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hola,
İradeliyimdir fakat kaçamak yaparım sjsjs soruyu dondurma yalarken okumam ayrı trajedi.
İnsan her gün dondurma yese bile kilo almaz. Yemekte hamur işlerini hunharca gömüp, s*kim kadar külaha suç atmayın.
Hamur işi yemiyorum spor da yapıyorum. Tatlı çok tüketmem şekerin fazlası da depo ediliyor.
Fazla tatlı tüketimindeki fazla tatlı, şu tek lokmalık dondurma değil.
Benim için bu fazla demek ki
Hayır fazla değil istediğin kadar yiyebilirsin mor ojelim benim
bu saatte yürüyüşe çıksam yiyeceğim tek şey ceza olur :d
Polis api gördü beni bir şey demedi
Aaa bir an bakınca köpüş sandım ne kadar tatlı diyecektim 😀
AhanhAbzh knk gözleri muayene ettir 🥺
Yaavv tamam 🙄
Ama hani yasaklar? Boşver yasakları gez dolaş knk 🍜😂
Şşşş
🤫 şşş tamam tamam kimse duymasın
Yalnız oje çok güzel yakışmış.
Not: yürümüyorum 🚶♂️
Allah kabul etsin, oruç tuttuğunu duymayan kaldı mı yeğen? Sanal oruç
Çok saçma noktalara takılıyorsun
Vay mq bi enayi benim evde oturup kurallara uyan
Afiyet olsun bari
Harika duruyor afiyet olsunda yasak yok mu sizin oralarda.
şimdi dondurmadır o kdar kalorisi yoktur diyesim vardı ama basmışsın üstüne sosu fındığı fıstığı kalori bombası olmuş.. olsun afiyet :D
Canım çektirdin bana bir dondurma ısmarlama borcun var :)
Aaaa ayıpsın karşim
😊😊😊
Dışarı çıkma yasağı olan bir ben varım herhalde
Galiba 🤓
Ellerine aşık oldum bacımmm
Teşekkür ederim bacııım 🥰
Ayy dondurma, hiç sevmem
Ne seversin aşkoö
Seni ❤
Yiaaaa, çok doğru mir karar 🥰
Biliyorum 😍
Bu değiliz ben olsam 2 tane yerdim
İki tane çok yaa tatlı koması? Sen zaten tamtlısın
Yaa asıl sen tatlısın bu arada ojeler yakıyor
Ojelerini gösteren kız storyisii çğeekkk
Iyi yapmışsın kız afiyet olsun :)
Emekler boşa gitti desene. :)
dondurmaya bende karsi koyamam
Külahı da ye, ziyan etme.
cut.
Ben açılışı yapmadım daha
Bize yasak var orada yoksa demek😔
Afiyet olsun olur o kadar
Hak etmişsin. Afiyet olsun.
Senin kadar iradeli değilim agaaaaa
Hayır İradeli Değilim
Tırnakların ve ojenin rengi güzelmiş
Oje ne verem istersen
o değil de ojene bitttiim bitiimm
No istersin mi
istiyremm valla
Pastel 248 no. İnt. Yazınca Trendyolda falan baktım az önce link için, mavi gibi gösteriyor fotoda ama yorumlara bakarsan açık lila olduğunu okursun
muuuahhh teşekkür ettimm❤
Hani banaa
Gel akşamları öküzüm
Yürüyerek
🤓
Yasak bitsin gelirim😜
ohh afiyet olsun
ama yasak...
Yasakta dondurmacı falan açık paket servisten dolayı.
senin disari cikman icin demistim aslinda
Herkes çıkıyor yürüyüşe ben de bunalıyorum akşamları. Poliste gördü bir şey yapmadı
ulkede herkes ustune duseni insan gibi yapsa zaten boyle olmazdi da neyse iste
Ben iradeliyim 😎
Taktik ver nasıl olurum
Bu biraz karakterde bitiyor aslında ama sınırlarını zorla derim şahsen
Ojelerin 🥵🥵🥵
Ojelerimi sormadım, teşekkürler 🤓
Oysa ki amacım kötü değildi 🙂
Kusma emojisi atmışsın knk 🥺
"🤢" kusma emojisi bu. Ben "🥵" bunu attım.
Oralarda yasak yok mu
Ellerine asik oldum :d
Sok gözümüze
Ahaha yarasın
Yarasinn:)
Müq iradeymis
Ya deli shshsh
Çok dayanıklıyım