1.58 bir kızım cok mu kısayım? ( kirici olmadan yorum yapin )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kızların boyuun çok uzunolması zaten beklenmiyor bunu dert etme..
Sen karşında hoşlandığın bi erkekle düzgün iletişim kurabiliyorsan düzgün konuşup onu etkileyebiliyorsan boyunun bir önemi yok.. Çoğu dangallak kız çok güzelim diyor ama karşısındaki erkekle iletişim kurmuyor, erkekler köpektir ayağımaza gelir diye düşünüyor ve tanışmak için hiçbir çabaları yok buyüzden kaybediyorlar ama kızların kendi aralarında "çirkin kız" dedikleri bir kız çıkıyor o erkekle iletişim kuruyor bakıyor ilgileniyor çabalıyor tanışıyor ve diğer kendini mükemmel sanan kızlar ÖKÜZ TRENE BAKAR GİBİ BAKAKALIYORLAR ! bu böyle.. egolu çok mükemmel çok süper kibirli kızlar genelde yalnızdır bu onların kendi karakterinden ukalalıklarından şımarıklıklarından kaynaklıdır.
Karşısındaki erkeğe saygısı olmayan tanışmak için çabalayan kızın boyu 2metrede olsa yalnız kalır..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFazla değil ama genede kısasın. sakın bunu bir sorun teşkil etme özgüvenini kırmasınada izin verme bizde çölyak hastasıyız buğday arpa yular çavdarla yapılan ne varsa tüketemiyoruz. ve bu durumu şöyle açıklayabilirim sana mesela arkadaşlarınla yemek yemeye gittiniz veya kafeteryaya gittiniz onlar istediğini yer ama sen yiyemezsin gluten bulunduğu için. o yüzden daima haline şükret kardeşim
02 Yorumla- +1 yıl
Yiyince ne oluyor peki? Hep merak etmişimdir çölyak hastalığını.
- +1 yıl
yiyince iştahın kesiliyor ishal halsizlik bazı kişilerde kaşıntı. en büyük tehlikeside bağışıklık sistemi yanlışlıkla zarar veriyor buda sürekli devamlandığı takdirde ölüme kadar gidiyor.
+1 yılYani boyun kısa evet ama bu bir eksi olarak görülemez. Şahsen ben boyu en fazla 1.55 olan baya kısa boylu olanlardan çok hoşlaniyorum yani sevende var sevmeyrnde var.
00 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre.. Bence iyisin kendini sev. Seni seven de boyuna bakarak sevmesin beğenmesin bi zahmet.. Hepimizin defoları var önemli olan onlarla kabul edip benimsemek karşı tarafı.. Keyifli günler..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
110Cevap
+1 yılBence sorun değil tam tersine iyi de bir özellik. Bir yerde duymuştum.
Kısa boylu kızlar üzülmeyin, yaratan sizi özene bezene yaratmış tamam daha fazla uzatmanın alemi yok deyip kısa kesmiş. 🙂🙂🙂10 YorumlaBana göre çok kısa. Ben 1.68 ve üstü birisini istiyorum mesela yanıma. Ben 1.78. 😎
16 Yorumla- +1 yıl
Kısasın
Soran+1 yılAman sende 1.85 değilsin ayy bu da kendini 1.78 im diye adam yerine koyuyo tercihim 1.68 de geç
- +1 yıl
Katılıyorum soran
Soran+1 yılSende
+1 yılbenim annem 155 tatlış oluyorsunuz. seninde tatlı olduğuna eminim.
13 Yorumla- +1 yıl
beğenmeyen erkek hangi 155 boyunda kız kuyruğuna bastı acaba? ya da ben mi? wıwjwjwjw
Soran+1 yıl💋💕
- +1 yıl
🧁💖
Türkiye ortalaması bu dostum. Ayrıca spor ayakkabı ile 1,63 topukluyla 1,67 olursun ki buda ideal erkek. Erkek boy ortalaması da 170 zaten.
20 YorumlaKısa değilsin. Türkiye ortalaması 1,60 civarı zaten. Minyonsun, sevimlisin.
Kendini sev. İyi davran kendine.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye ortalaması işte kısa ama herkes öyle olunca göze batmiyor. Zaten bütün kıyafetler size göre yapılıyor etek elbise alamaz oldum açıklama diz de elbise yazıyor alıyorum kıçımı zor örtüyor. :(
01 Yorumla
Soran+1 yılMom jeans istiyorum ama boyum kisa ve giyemiyorum etek aliyorum boyum kisa uzun geliyo
Evet kısasın fakat kafana takma hiç. Bir kaç kısa arkadaşım var benim bence bazı çok uzun kızlardan dhaa tatlı oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılBir zamanlar çok sevdiğim birisi o boydaydı. Gayet sempatik ve ideal bir boy. Kısa mı? Evet. Ama tatlı duruyor.
00 YorumlaBence değil ki Türkiyede ülkenin boy ortalaması da o kadar yüksek değil. Sen kendini seviyorsan sıkıntı yok derim o boyla
00 Yorumlaİnsanları boyları yüzünden kırmak IQ seviyesi düşüklerin işidir zaten takılma. Boyun kısa ama Türkiyede kısa olmak daha avantaj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, elbette. Bence gayet normal bir boy genelde 1.60 - 1.65 arası normal daha doğrusu orta boy olarak kabul edilir fakat bence siz de kısa sayılmazsınız.
Yine de eğer kendinizi kısa hissedip moraliniz bozuluyor ise spor ve sağlıklı beslenme ile daha fit ve estetik bir görünüm elde edebilirsiniz.
Asıl önemli olan şey kendinizle barışık olmanız, aksi halde 1.70 de olsanız tatmin olamazsınız.10 Yorumla
+1 yılBende aynıyım 😄 ve 1.90 üzeri olanların yanından homura homura geçiyorum 😆
10 Yorumla
+1 yılNeye göre kısasın? Mesela bana göre çok kısasın (186yım)
00 YorumlaSeni kabul eden böyle kabul edecek. Aksini düşünene yol vereceksin. Net.
00 Yorumla
+1 yıl1.60 altı biraz öyle nitelenir. Fakat topuklular ile durum kapatılır, meraklanmayınız...
00 YorumlaAynı boydayiz kuzum ve çocuk gibi duruyorum bı 5 cm yeterdi ya
00 YorumlaTabii ki de kısasın ama tatlı biriysen kısalığın pek önemi kalmaz
00 Yorumla
+1 yılLastikte Pirelli gacida bir elli Gamze hanım-kucuk burjuvazi Ali
00 Yorumla
+1 yılYani ortalamanın da ortalamasının altındasın bana göre
00 Yorumla
+1 yıl1.55'im ama kısa diyeni şişlerim. Kendini küçük görme
00 Yorumla
+1 yılYa 153-160 aradı boydaki kızlar bence çok tatlı 😇 me:155😅
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın bacım sordugun soruya cevap verebilmek icin soruyorum..
00 YorumlaYooo bende 1.57 yim topuklu giyince çok tatlı duruyor. Pantolon giyince herşey yakışıyor
00 YorumlaKızların kısa boyunu kızlar sadece kendini takıntı ediyor benim için kızın boyunun bir önemi yok
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de herkes uzun boylu değil bende kısayım çok takmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence çok cici çok şeker bi kızsın neden kendini üzüyosun bence harika bi kızsın
00 YorumlaValla bende öyleyim, ama hiç takılmıyorum, neysem oyum, sende takılma bence🙂❤
00 Yorumla
+1 yılBence taş gibisin erkekler büyük göğüslü kızları sever
00 Yorumla
+1 yılBende ayni. Duz hesap 160 yapalım şunu. Ama boyumu severim
00 Yorumla
+1 yılAblacım gökyüzünden yıldız mı tolayacaksin. Hepimiz belli kaliplarda gelişir durur ve göceriz. Bunu sıkıntı etme dert etme. Uzun kısa şişko zayıf bunlar önemsiz değişkenler. Canını daha gerekli şeylere sıksan daha yerinde olur
00 Yorumla
+1 yılÇok iyisin herkeste boy takıntısı mi var arkadaş 🤦😂
00 YorumlaKısa değil
Minyon kız candır can
Ama kilo almaman lazım03 Yorumla
Soran+1 yıl4u kiloyum ve fizigim iyi siritan ya da büyük olup göze batan bir seyim yok
Soran+1 yıl47*
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kısa değil ama kısa. Eğer kilon da 50nin altındaysa ufak tefek sevimli bir şeysindir
00 Yorumla
+1 yılEğer fiziğine ve yüzüne bakıyorsan hoşsan boyun pek önemi kalmaz önemli olan kendine yakışanı giyinmen topuklu kombinler yap ayrıca orta kısa arası bir boy çok dert etme😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun kısa ama bu kendine dert edeceğin bir şey değil
00 YorumlaSahsen kisa boylu kizlari tercih ediyorum ve cok tatli duruyorlar. Minnacık kucagima alip gezdiresim geliyor cocuk gibi bakasim geliyor benim ya assiri hoslar🙈
00 YorumlaKısa olanlar tatlı oluyor bu bı gercek dıyebılırım ama tercıhım uzun kızlar genelde ama 1.58 okadar da kısa degıl yanı
02 Yorumla
Soran+1 yılBende isterim 1.70 kiz olmak ama değilim 1.58 e mahkumum
Yaştan yaşa değişir bende çok uzun değilim 155 falanimdir bence bunu takınti haline getirme çok kısa da değilsin bence her insan uzun olacak diye birşey yok ya ;)
00 Yorumla
+1 yılGörünüşümüz seçim degıl bıze verılen ona sadece ıyı bakabılırız sorun yok takılacak bır durum degıl
00 Yorumla
+1 yılHemcinslerine göre biraz minyon kalmışsın ama üzülmene gerek yok. Kendinle barışık ol. Senin iç güzelliğin önemli takma kafana.
10 Yorumla
+1 yılKısasın ama senden daha kısaları da var sonuçta. Çok da dikkat çekmezsin dert etme, Türkiye'deki kızların geneli öyle zaten
10 YorumlaKısa boylu kız için adam vururum çok tatlı oluyorlar sarılınca falan özellikle bence boyun çok iyi tatliş 🎃
10 Yorumlatam elinden tutup parka götürmeliksin
20 Yorumla
+1 yılÜlkemizde 1,58 hiç de kısa bir boy değil. Topuklu giydiğimde gayet de tatlı oluyorum. Hem Yürk erkekleri de çok uzun değil 😏
00 Yorumla
+1 yılYaaa ne tatlısın işte mini boy kadın.
10 Yorumla
+1 yılKisa kizlar daha azgin olur, ben 176 yim mesela gerci benim de libidom yuksek
10 Yorumla
+1 yılBiraz kısa ama kilon orantılı olduğu sürece dert edilecek bir durum yok.
10 YorumlaBence kısa. Eğer memnunsan sorun yok. Ama eğer uzamak istiyorsan boy uzatma sporları var.✓
00 Yorumla
+1 yılYataktan paraşütlemi atlıyorsun merak ettim irhkfnhgjkrngmnngmojek
02 Yorumla- +1 yıl
Fatih Sultan mehmet'in helikopteri ile atlıyor.
- +1 yıl
Beyin bedava o zamanlar nükleer santral bile vardı
Bence çok kısa değil. Kızlar genelde bu civarda zaten
00 Yorumla
+1 yıl160 sayılırsın. İyi gayet ortalamadasın yani kısa değilsin çok🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılKısa ve siskoysan o sıkıntı 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSisman falan değilim
- +1 yıl
Gitmem gerek vücut ölçüsüne orantiliysa sorun yok ama görüntü kirliliğinden bahsediyorum
- +1 yıl
Görmek gerek diyecektim
+1 yılBence süpersin sevdim ben seni
04 Yorumla
Soran+1 yılEyw bacım. gxjwnwm
- +1 yıl
Bacım ne lan köylü
Soran+1 yılErkekler bacimdie cunku a*k
- +1 yıl
Tm. s
- Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılIyidir ama kilon olmayacak
06 Yorumla
Soran+1 yıl47 kiloyum ve fizigim iyi siritan ya da büyük olup göze batan bir seyim yok
- +1 yıl
Yav canim guzel boydan fotonu buraya koyacan soracan
Soran+1 yılAbazalar yazito sonra
- +1 yıl
Zaten abazalr yaziyor sen koy
- +1 yıl
@Dnzdlgsi seni goremiyormki nebileyim ki canım
+1 yılhayır neden kısa olsun ki diğerleri uzun sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim
+1 yılMinnoş. Şeker ama. Sorun yok güzelsiniz her türlü
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamsin
- +1 yıl
👍🏿☺️☺️☺️
Yok güzel bence hem minyon candır
01 Yorumla
Soran+1 yılEyw
Yok hayatım, neden kırayım seni! Kısasın, evet.
311 Yorumla- +1 yıl
bi dislike da benden ozmn😌😌
- +1 yıl
tam da kendimi kısa olmadığıma ikna etmiştim hühğhühğ
Çok kısa değil
Olağanüstü kısa17 Yorumla- +1 yıl
Kiz vurun ama oldurmeyin demis niye olduruyorsun aa ciks ciks
- +1 yıl
Ya bi sg mk ezigi senden uzun olmam mi zoruma gitsin aptal
+1 yılYani türkiye ortalaması
10 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)