Biz 4gün önce bir erkek yavru muhabbet kuşu aldık ama çok korkuyor bizden elimi kafesin içine koyunca kaçacak yer arıyor korkudan bugün ona elmalı kraker yaptım elma verdim geçen gün ama onları yemiyor haşlanmış yumurta da verdim yemedi ne yapmalıyım nasıl alıştıtmalıyım bakımı nasıl olmalı tırnak kesimi VS birde bize aldığımız yerden vitamin vermediler kesinlikle olması gereken bir şey mi acaba bilgilendirir misiniz lütfen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBizim muhabbet kuşumuz da öyleydi. Yemini, suyunu ver sonra çok üstüne düşme. Herkes uyuduktan sonra yiyorlar, bizimki de öyle yapıyodu. Sonra sonra alıştı. Vitamin olarak petshoptan alabilirsin, her gün suyuna damlat. Bir de cereyanda bırakma çok çabuk hastalanıyorlar.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle kafesinde tahta tünek olmalı ki kendisi tırnaklarını törpüler siz sakın kesmeye kalkmayın damara denk gelirsiniz kanamayı durduramazsınız size alışması için avucunuza yem koyun elinizi kafesin içine koyun avucunuzun içinden yem yemesini bekleyin 1 yemez 2 yemez 3. Ye yiyecektir sabırlı olmalısınız bol bol konuşun vitamin olayı ise 2 3 aylık olduktan sonra tavsiye ediyorlar
019 Yorumla- +1 yıl
instagram.com/dumanphotographyy
Bu benim fotoğraf paylaştığım hesabım bu hesaba kafesin ve kuşunuzun fotoğrafını yollayabilir sana daha iyi yardımcı olabilirim - +1 yıl
Ne soylicksen burda soyle sende lan
- +1 yıl
@Mavi_PRENS hemen neden ön yargılı davranıyorsun ki farkettiysen kendi şahsi hesabımın linkini yoruma koymadım fotoğraf çekiyorum fotoğraflarımın olduğu hesabın linkini yoruma koydum benim amacım sadece yardımcı olmak merak etme bende kendini bilmezlerden rahatsız oluyorum amacım sadece yardımcı olmak
- +1 yıl
Burdan da olabilirsin zor bisi degil
- +1 yıl
Tamam kardeş sorun yok k. b
- +1 yıl
https://youtu.be/vXKB67bUaaM
YouTube videosu buradan bakabilirsin
Evde yem vs haric marul yapragi falan yiyo ve henuz yavruysa bakimli oldukc uzun sure yasio benimki 7 bucuk yasina kadar yasadi arada camlari kapatip evde sal ve ucmasini sagla pesinden kos biraz kaslansin ucmaui bilsin evi ve kafesini tanisin
166 Yorumla- +1 yıl
Bide bnce disi alma cok kavga ediolar yemin ediom ayni insanlar gbi birbirlerini yiyolar hani evli oldugunu ve esinle 7/24 ayni evde durdugunu dusun artik bikac sonra bizi mahallenin oteki ucundan bile duyarlardi heralde sonra bi bakmisim ben ya kis ayiysa altan isitmadan faydalanman icin yatak olurdum yaz ayiysa yandik ben kesin balkonda olurdum
- +1 yıl
Aaa eglenceliler ozellikle bozuk para yuzuk gibi seylerle oynamayi cok seviolar bide omza sicmayi bi arkadasimin var gelip kulak mememi isiriuo yani oynuyo aslinda ama hep omzuma sirtima desen cizip ole gidio sanki yiyip icip beni beklio bide benden baskasina o kadar yapmio yauw
- +1 yıl
Bahcemiz olsaydi emin ol bi kopegim ve mutlaka sincap im olurdu evde de kediye annemler karsi ciktigindan yari icerde yari disarda bole kapi arasinda arkadaslarda hayvani gezdirmedigim yer kalmadi hatta bi arkadasimin van kedisi vardi bi gece resmen beni operek uyandirdi bi uyandim dudak dudagayiz sonra burnumu kokladi gitii laptopun ustune yatip heryere basti klavyede gece gece onla ugrastim
- +1 yıl
@Mrsceydaa yok kedim bibucuk yasinda vefat etti kusum.7 bucuk yasina kadar yasadi ikisinden sonrada baska hayvan alamadim kendime arkadaslarmda var kefi kopek kus hepsiyle oynuom gidince ama evde beslemeye uygun olmasalarda sincap ve penguenlere ilgim inanilmaz
- +1 yıl
@Mrsceydaa benim kedimde bi ilginclik vardi kendi cikip balkon demirinde yurur ben kucagima alinca ayni balkondan nasi iceri kaccagini bilemezdi bunu hic anlamadim sonrada hic korkmamis gbi geri gelip kucagima yatiyodu
- +1 yıl
@Mrsceydaa 10-15 mi hepsi ayni anda deildir heralde o evde savas cikar bea hangisiyle oynamaya temizlemeye yetiscez
- +1 yıl
Eğer köpekten korkuyorsan süs köpeği şeklinde büyümeyenler var ya onlardan almanı tavsiye ederim.
Ben bakmıştım bir köpeğe annesi ölmüş kardeşiyle o vardı sonra büyüyünce oyun amaçlı üzerime atlamaya başladı kendim büyütmeme rağmen çok korkuyordum oyun amaçlı ama büyük köpek hem üzerine atlıyor hemde ısırıyor 😂 - +1 yıl
Ben kopekte aslinda cins ayirmak dogru bi davranis değil ama haski cinsini cok seviom bembeyaz bi sevimli oluyolar al saril yat beraber oyna ama saglam tuy dokuyo kedi falan yaninda hic kalir evet benim bi bahceli ev bulmam lazm sanirim bigun evlenirsem mutlaka bikac cesit hayvan olcagina gore tek tek biri geldi biri gitti aile evinde malesef hersey olmuyo
- +1 yıl
@Mrsceydaa seninki baya sanki sen sokakta kalmisin gbi olmus tabi melul melul gozlerle bakinca kimsede dayanamio bide yavruyken bi sevimli oluyolar benim kedim bigun kayboldu evde ara ara bulamiom yavru seside cikmio vazonun icinde buldum ciceklerle sikismis alahtan devrilmiste suyu dokulmus bogulmadi bu sayede
- +1 yıl
@Mrsceydaa baliktan mi korkuyosun peki ama nedenn
- +1 yıl
@Mrsceydaa vatozz🤣🤣🤣 cama yapisip agzini gormek 🤣🤣🤣🤣 bndekide onlari kisitlamaktan dolayi yais oldugunu dusunuom evde balik bakmanin
- +1 yıl
@Mrsceydaa bide canli diyince insan bi temas etmek sevmek oynamak eglenmek istiyo balikta malesef ne kadar balik burcuda olsam bole bi iletisim kurmamiz mumkun değil
- +1 yıl
@Mrsceydaa eveeet bende kucak hastaligi var sevimli bi hayvanda gorsem kucagima aliom cocukta gorsem hatta ilerde evlenirsem esimle bile ilk hayalim salanan sandayede kucagima yayilip film izleyip kucagmda uyuyp kalmasi
- +1 yıl
@Mrsceydaa kucagmda ona zarar vermicegimi bildigi icin onlarda iyice yayilio yatio normalde kulaklariyla oynamaya izin vermezler ona bile izin veriolar sadece yazin biraz kotu oluyo ozellikle kediler gobegimde esneyince o tirnaklari tek tek tsortu delip direk bana nokta atisi bide masum masum gozlerime bakio nolduki simdi dermis gibi🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Mrsceydaa olabilir ama esininde sevmesi lazm cunki bazilarinin kil tuy takintisi var bazilari yakinindan bile gecsin istemez bazilarida abartiyo bizim eski mudur vardi halen gorusuruz evinde 13 kediye bakiodu 40 kusur yasinda kediler icin evlenmedi cok sevimliler ama oda cok bea bi evde 2 kediden fazlasina bakabilmek baya zor
- +1 yıl
@Mrsceydaa bal vaybe bal i cokmu seviosun prki yoksa renginden dolayimi bu ismi koydun
- +1 yıl
Evettt çok seviyorum ben kıyamam yani hiçbir hayvana hatta biliyor musun karşı komsumuz belki 40 yaşında var çocukları yavru köpek getirmiş bahçeye zaten biraz sorunlu aile sürekli hakaretler küfürler havada uçuşuyor üzülüyorum ikisinin adına ve çocuklarına
Dün yemek yerken köpek havliyordu adam seni gebertirim diye bağırdı ben korktum sesinden sonra bahçeye çıktı bende hemen baktım pencereden sonra çocukları geldi baba vurma diye nefret ediyorum öyle insanlardan onun için bile saatlerce ağladım
Kedimin rengi sarı siyah beyaz - +1 yıl
@Mrsceydaa hassas olman normal cunki onlar bize alisinca iyice hic cekinmiolar mesela ben her sabsh ise gidene kadar mahalede 5-6 dk onlarla ugrasiom ilk is kaputu aciom arada motor sicak die bide guvenilir die girip yatiolar bna alistilar hep acip bakiom onlara die sonra zaten yolda yatanlar cekilme gereginde bulunmadiklarindan onlari yiyeckle vs kandirip kenara cekiom anca gidebiliom aksam denk gelmiozda sabah her sabsh ayni arkadaslar bide simdi iki aya hepsi dogurmaya baslar
- +1 yıl
@Mrsceydaa haydeee kopegemi vurdu o mal oylelerinin basi hic derten kurtulmuyo merak etme bisekilde cikar onlardan heleki yavru kopek o daha cocus zaten bise yapinca krndi bile biz bagircaz sanip masum masum bi koseye gecip uzuluyo o an bile kiyamio insan bea bilmiom bazi insanlar sadece asker kafasinda yasiyo bu hayati hani bu sey gibi dusun dunyanin en grlidmis ulkerinden biri abd ama neyi gelismis askeri gucu peki bunun insanliga ne faydasi var sifir yani insanlari yasatmaya iyilestirmeye deilde oldurmeye yok etmeye yarayan araclara gelismis teknoloji diyoruz bole bi ortamdayiz malesef
- +1 yıl
@Mrsceydaa barinakta sansa duzgun biri gelio alirsa cocuklar seviodurda babalri gereksiz tepki
- +1 yıl
@Mrsceydaa bekle zaten anlattigin gibiyse yakinda kopegede bakamazlqr pek oyle deger vercek bi aile gibi değil gozukuyo belki yakinda birine verirler ilgilencek bakcak
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşi var mı eşi seks istiyordur o kuş
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE yavruyu anasından ayirmissiniz amj niye gulup eglensin simdi o yawriuu
Cevap sahibi+1 yılBiliydim böyle olacahni
- +1 yıl
Duzgun konus yoksa o agzini kirarim senin it
Cevap sahibi+1 yılTm abii korktum yaa pheen niye kıjıyon bana
- +1 yıl
Kes sesini o agzini yırtarım senin adam olun lan
Cevap sahibi+1 yılTm abi tm kıjma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi