Elim değdiğin de veya kaşındında fark ediyorum.
21 yorum var fakat 1 tane MANTIKLI cevap veren yok. Bravo.

Selam :)
Sık sık duş alan, hijyene önem veren biri bile olsak vücudumuzda kör nokta diye tabir edebileceğimiz bazı noktaları temizlemeyi unutabiliyoruz. Unuttuğumuz bu alanlarda rahatsız edici kokular oluşabiliyor. Peki unutulan bölgelerden bir tanesi olan kulakta, kulak arkası kokusu neden olur?

Kulak arkası kulağımız ile başımız arsında kalmış bir gölgedir. Bu bölge genelde duş sırasında ihmal edilebilir. Halbuki bu bölgeler her duşta özel bakım gerektirirler. Kulak arkası kokusu neden olur?

Hijyene dikkat ettiğimiz zaman kulak arkası kokusu probleminin önüne geçmemiz oldukça kolay. Kulak arkası kokusu nasıl giderilir ve kulak arkası kokusu tedavi edilir mi sorularının cevaplarına bakalım:

Duş yaparken ihmal edilen bölgeler çok fazla, bunlara ekstra dikkat etmek gerekiyor.
Kulak arkasi değil de kulak memesinin birleşim yerinde koku bir koku oluyo. hava almadığından herhalde diye düşünüyorum. Bazen küpe deliginde de oluyor. Göbek deliginde de ilginç bir koku ve degisik biseyler oluyo (göbek deligim cok derin ve ora da hava almiyo diye sanirim) . Bence cildiyelik bir durum ve hava almayan bölgelerde mikrop uredigi için oluyodur. Doktor bana krem vermisti.
Ensedeki saçlar terleyip kokuo banyodan1 saat sonra bile. kız haklı. ayrıca arkadan esen rüzgar kokuyu burnuna getirio, burnunu uzatmıo yani, haksız mıyım?
Kulağıma yetişemiyorum hiç koklayamadım daha. Ne yetenekli insanlar var ya kulaklarını bile koklayabiliyolar. Kulak mı uzuyo yoksa burun mu burada? Ben neyi kaçırdım? Bu bir çelişki midir?
İlk defa duyuyorum şimdi denedimde yani kulakta koku moku yok sende bir problem var heralde ciddiyim şaka yapmıyorum oradaki deride bir sorun olabilir.
Cevap
29Cevap
Kulak arkası kokusu ter birikimi, kir bunlardan kaynaklı bir durum. Bol bol yıkayın. Kulak için losyonlar var onlardan alabilirsiniz. Onun dışında kulak temizliğinize özen gösterirseniz koku gibi durumlar ortadan kalkar..
Köfte yogururken kulak mı kasıdın acaba? 5-6 saat sonra da leş kokuları :))
bende yok nerdeyse kulagimi kopartcaktim o derece bastirarak surttum yok koku sorun sende
kulağını yıkat derimde sen kulak arkam kokuyo diyosun anlamadım valla
parmağını sürdüğünde ki kokuyu diyorsun dimi :D evet bazen oluyor genelde ıslak mendille siliyorum.
Nasıl koklanıyo kanka Anlatta bir Bende koklayayım :D
Kulak pamuğu ile temizlenebilir yüz temizleme toniklerinden kullanabilirsin orayada
Evden çıkmadan önce mutlaka parmağıma parfümümü sıkıp, kulak arkama sürerim. Birisiyle yanaktan öpüştüğünde bile güzel bir koku bırakıyorsun.
Kulaginin arkasi kokan ilk insan olarK tarihe gececeksin gibi gozukuyor kanka
burnun kaç cm bükülebiliyor mu?, pipetlemi kokladın anlamadım ki
Sarı sarı değişik bir madde birikir oda kötü kokar iğrenç demi :D
sürttüm ama gene koku almadım beyler bizde bir sorun mu var acaba? :D
Midem bulandı gece gece... Her gün bayno yapmıyor musun?
kulak arkası değil kulak memesinin altı gerçekten pis kokuyor yani elini oraya sürtüp koklarsan iğrenç bişi
Bak heryerı anlarım kardesım. Ama kulak arkası nasıl kokar abı?
Koklamak zor olmuyor mu?
İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi 😳
orayı nasıl kokluyon enteresan
Yaglanirsa kokar yani cildin yağlı mi
benim cilt yaglı ve kokuyor gunde 5 kez abdest almama ragmen hergun dus almama ragmen kokuyor caresı yok mu bunun
iyi yıkayamıyorsan bizim suçumuz ne?
Her canlı içinde bok taşır
ilk kez duyuyorum. Ayrıca nasıl kokluyorsun orayı
Iyi burun var sende ha :D
parmağıyla dokunup kokluyo büyük ihtimal
Sen kulak arkanı nasıl kokladin ya
:)))) :))) l*n Ne Güldür be :D : D: D
Orani nasıl kokluyorsun ln
tikilmedik bir oramız kaldığı için
İlk defa duyuyorum böyle bişey.
harbi l@n nasıl kokladın :D
kıçımızın kokmasına ne diyosun
Alla alla. d hic hissetmedm oyle bir koku
nasıl kokladın orayı?
Sirke sürün silin
5 vakit abdest alsaydın o koku olmazdı
he mal kesin olmazdı. hatta kulak arkası bu koku çıkmasın diye yıkanıyor dimi? ulan banyo yaptıktan sonra bile oluyor o koku. farklı bir durum var ortada ter noktası gibi bişey hemen abdest falan kafan mı güzel yobaz kardeş?
O nası burun la
Naftalin koy knka
ilk kez duydum
Hiç koklamadım :/
ılk kez duydum
benim ki kokmuyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar