Hayır, sadece basenlerin geniş ki bu istenen ve kadına seksilik katan bir şeydir. Eğer belin ve ayak bileklerinde kalın olsaydı, o zaman endişelenebilirdin.
Basenlerinde abartılmayacak büyüklük var. Tek diyetle olmaz. Spor yapmayı denemelisin. Kendi imkanlarınla yaptığın ritimli spor bile zaman içerisinde düzene sokar. Yine de takılacak boyutta olduğunu düşünmüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnce değil ama ben yakıştırdım açıkçası, göbek olmadığı sürece basen kalça kalın olsa da estetik kıvrımlı duruyor. Sadece squat ile popo kaldırma hareketi yapabilirsin daha estetik durur. Veya biraz sıkılaştırabilirsin gevşek bi ete sahipsen. Onun dışında güzel duruyorsun kardeşim
ne fark eder? artık şu saçma güzellik kalıplarınızı yıkın. kendinle barışık olmalısın, her şeyi kafana takmamalısın. insanlar neden kendilerini bu kadar yıpratıyorlar? bu sitede burnundan, göbeğinden, ayaklarından filan memnun olmayan çok insan var. valla sana kısmetmiş genele bir şeyler yazmam. sonuç olarak kendinizi sevin
Fiziksel özelliklerimiz farklıdır herbirimizin. Kimisinin basen sorunu olur, bel sorunu olmaz, kimisinin bacakları kalın olurken ayakları, elleri minik olur. Fiziksel olarak farklıyız birbirimizden. Evet bacakların kalın ama herkese kendi fiziksel görüntüsü yakışıyor bence, sana da yakışıyor. Kadında büyük beden kadını, daha kadınsı gösteriyor. Kötü vücut yoktur, vücudundan memnun olmamak vardır. Senin takıntı yaptığın durum bence sana ayrı bir cazibe katıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır gayet güzel, kalın bacak orantılı olduğu sürece daha iyi bence her zaman.
Ben de zayıf olayım ama bacaklarım kalın olsun istiyorum ama olmuyor. Şu an bacağım istediğim kalınlıkta ama göbek var, göbeğim dümdüz olacak kadar zayıfladığı da bacak da kalmıyor çok kötü
bence normal duruyor kalın değil ama oturunca çok yayılıyorsa ( bende öyle ayakta normal ama oturunca koccaman oluyor :/ ) oturunca çok büyük duruyorsa bacaklarını inceltmelisin yani bacak antremanları yapsan iyi olur çünkü kilon iyi duruyor
Ben begendmm :) gayet güzel duruyor tatlım 🖤 boyuna göre kilonun kac olması gerektigini spor hocasına falan sorabilirsin birde. Onlar daha saglikli cevap vereceklerdir.
hep diyet yaparak mı büyüdün? yani hiç arkadaşlarla rezilce hamburger gömmenin tadını bilmiyosun? yarını düşünmeden? çok üzüldüm gerçekten bu kadar kafaya takmana
değil. bence hatta şekil almak için çok ideal yapıda şu an. squat ve lunge öneririm. tek çeşit squat yapmalı değilsin aynı şekilde lunge için de öyle. ben de tekrar başlamayı düşünüyorum.
İnan bana incecik çırpı bacak kadar kötü duran bir şey daha yok kadında. Seninkilerin kalınlığı gayet iyi ince bacak teröründen uzaksın şanslısın inan.
Hiçte değil oldukça güzel, kafana takma. Sen aynada gördüğünü seviyorsan, dışarıdan gelen seslere aldanma. Genetigini bozma yani zayıflayacağım diye de sağlığından olma.
62 kilosunda boy kaç ona göre cevap verilir ve ben herhangi bir fazlalık görmedim bence gayet iyi he belki çok az bi fazladir ama onun içinde rutinini değiştirmene gerek yok
Çok demeyelim ama dar kot da giyince basenler belli oluyor. Bir 5 kilo daha versen süper olur. Ağırlık kaldırarak kaslarının gün boyu enerji tüketmeaini sağla ve şeksrden uzak dur.
Dar paça kot kalın göstermiş. Üzerine bir tunik giyseniz kalın görünmez. Çünkü üst taraf kalın. Alt bacağınız fena değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
olum millet, pardon kizlar bi soru soruyor yuzlerce kisi yorumluyor, arkadas ben derdimi anlatsam iki uc kisi yorum yazacak diye oturup bekliyom dua ediyom yazsinlar diye bu nasil is la...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Giyiminde öyle gösteriyor dar paça giyme. Yüksek bel momjeans veya boyfriend giy ve tabiki paçaları bilekten yukarda olsun bu hem bacak görünümünü hemde boyunu kamufle eder.
Hayır değil. Biraz basen de yağ toplanmış sadece. Onu da belli hareketler yaparak inceltebilirsiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
genetik olabilir bizim de kalçalarımız geniş sülalece 😂 kalça basen bacak çalışarak halledersin basen inceltmek zor değil biraz sabır ve zaman gerekli. chloenin bacak egzersizleri gayet iyi 👍