Sağlık Diyet listelerinin olmazsa olmazları nelerdir arkadaşlar? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Kepekli ekmekYeşil çayBol bol su 😂 var mı arttıran arkadaşlar? Diyet listelerinin olmazsa olmazları nelerdir arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ThePinkLady Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Salata, yulaf, yeşil çay, günde en az 2.5l su, meyve, brokoli 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Detoks suları, yürüyüş, spor, bölgesel gerçi hep spordan gittim ama bol sebze akşam 6 dan sonra birşey yememek 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bol tyagli iskender, kizartmalar, bonfile falan, kunefe, o yoksa kadayif dolmasi 🙄Her diyet kilo vermek icin degil nihayetinde 😒 0 0 Yorumla
TTCustom017 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Bir GIDA MEZUNU olarak soruyorum bu mnk Diyet deyince neden saçma slk ve yanlış kalori hesaplarına giriyorsunuz? 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 437 cevap paylaştı. Kesinlikle su. Su gerçekten de en etkili yollardan birisidir. 0 0 Yorumla
AyşeAfraa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim için karnabahar olmazsa olmazıdır diyetin çünkü tok tutuyor. 0 0 Yorumla
MoChİ1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl aslında ne diyeti yaptığına bağlı sağlıklı olmak içinse ve spor da yapacaksan karbonhidratta yemen lazım aslında bana sorarsan bütün hepsinden azar azar ye tabağı yarısını kaplasın ama. 0 0 Yorumla
tatlıbiri23 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Diyetteyim Bol Bol su..Ekmeksiz sekersiz tuzsuz yagsiz abur cubursuz Hareketli artik srn dusun.. nasil 0 0 Yorumla
hayruşunuzz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Su başta da sonra kesinnlikle salatalık çünkü aşırı az kalorisi var ztn içeriği 100de 90 su elma da sulu meyva vb falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Salata, yulaf, yeşil çay, günde en az 2.5l su, meyve, brokoli
Detoks suları, yürüyüş, spor, bölgesel gerçi hep spordan gittim ama bol sebze akşam 6 dan sonra birşey yememek
Bol tyagli iskender, kizartmalar, bonfile falan, kunefe, o yoksa kadayif dolmasi 🙄
Her diyet kilo vermek icin degil nihayetinde 😒
Bir GIDA MEZUNU olarak soruyorum bu mnk Diyet deyince neden saçma slk ve yanlış kalori hesaplarına giriyorsunuz?
Kesinlikle su. Su gerçekten de en etkili yollardan birisidir.
Benim için karnabahar olmazsa olmazıdır diyetin çünkü tok tutuyor.
aslında ne diyeti yaptığına bağlı sağlıklı olmak içinse ve spor da yapacaksan karbonhidratta yemen lazım aslında bana sorarsan bütün hepsinden azar azar ye tabağı yarısını kaplasın ama.
Diyetteyim Bol Bol su..
Ekmeksiz sekersiz tuzsuz yagsiz abur cubursuz
Hareketli artik srn dusun.. nasil
Su başta da sonra kesinnlikle salatalık çünkü aşırı az kalorisi var ztn içeriği 100de 90 su elma da sulu meyva vb falan
Kesinlikle yumurta ve yulaf
Maydonoz, zencefil, sirke...
Kibrit kutusu kadar peynir 🧀
Yeşil çay, brokoli, tavuk eti balık, avacado
Şükür diyet yemeği hiç kullanmadım 😂
Salatalık yumurta😂
Yumurta ve bol protein içeren yiyecekler.
Yumurta
Detay nokta atışı
Yulaf
Salata
baharat olabilir
seks seks seks işte bu kadar
Yumurta yeşil çay ve su
Yumurta
Diet diye birşey yok
Yemiyorsun diet oluyor
Yumurta
Kesinlikle yulaf