Beyler bayanlar kılo vermek isteyenler baksın. bide değişim nasıl?

Değişim nasıl?

www.hizliresimyukle.com/.../...713_0911158b0b4.jpg

https://hizliresim.com/d47GD4

Kilo vermek gerçekten çok zor değil. Gerekli tek şey istikrar ve her aciktiginizda neden kilo vermek istediğinizi hatirlayin. Ben neden kilo vermek istiyorum. Mesela hoslandiginiz kizin/erkeğin yaninda size şişko denilmesi

Sabah:
Mutlaka yumurta yiyin. Sizi gerçekten tok tutar.
Mutlaka peynir (beyaz) yiyin. Hem yağ yakmada etkili hemde tok tutar ve kilo vermede yardimcidir. Domates salata ve maydanozdan oluşan orta bir tabak salata. Maydanoz kilo vermede altın yiyeceklerden biridir. Salata yapmaya vaktiniz yoksa bir kase yoğurt yiyin

Öğlen: anneniz ne yemek yaptiysa ya da siz ne yaptıysaniz çok doldurmamak ve ekmek kullanmadan kasiklayarak yemeginizi yiyin ve yaninda mutlaka bir kase yoğurt yiyin. Yemekten 1 saat sonra 30 dakika mutlaka yürüyüş yapin

İkindi: yeşil elma iyidir.

Aksam: en geç 7 de yemek yenecek. 7 drn sonra yemek yasak. Gene ekmek yok anneniz ne yemek yaptiyaa orta bir tabak kasiklayarak yiyin ve bir kase yoğurt. Yemekten 1-1.5 saat sonra mutlaka 30-45 dakika hafif tempolu yuruyua yapin

- sabah kalkar kalkmaz bir bardağa yarim limon sıkıp içmek metebolizmanizi hazielar ve hizli calismasini sağlar
- gün içinde ne kadar hareket ederseniz edin. İster halisaha macina gidin fark etmez. Ama mutlaka aksam yemeğinden sonra 40 dakika yürüyüş yapin
- gün içinde en az 3lt su için. Su içmek kilo vermeye bire bir
- seker ve tuzu hayatinizdan cikarin. Bu size hic bisey yapmadan ayda 3 kilo verdirecektir.
-bunlari oradan buradan bakip yazmiyorum. Kendi yaptiklarimi faydasini gördüklerimi yaziyorum
-yesil elma tok tutma konusunda tam bir canavar. Aksam geç saatlerde çok acikirsaniz yeşil elma yiyin
-yesil cay metebolizbayi hizlandirir. Aksam 9 gibi şekersiz bir kupa bardak içmek size kazandirir
Güncellemeler
+1 yıl
142 günde ve 26 kilo verdim
103 den 77 ye
Beyler bayanlar kılo vermek isteyenler baksın. bide değişim nasıl?