AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hamilelikte mi benim bildiğim normal regl gibi ama tam emin değilim
Kahverengi kanamam var ertesi gün hapı kullandım ama
Haa yerleşme kanaması mı hafif hafif kan gelir yani açık pembemsi bazen bordo renginde ama az az gelir bende yaşadım. Çok fazla olmaz olursa düşüktür.
Adet bitimimden iki gün sonra geri çekmeyle ilişkiye girdim 24 saat sonra ertes72 içtim 9 gün sonra kahverengi akıntım geldi ikigündür devam ediyor ama adet gibi geliyor bu üstüne görme değildir dimi
Bence hamile değilsindir. Birincisi yumurtlama dönemi adet gördükten 1 ya da 2 hafta sonradır adet olmana 2 gün kala hamile kalman çok zor ihtimal. Geri çekilme olduysa zaten olmaz. Hele birde hap kullanmışsın hiç sanmıyorum. Ama içinin rahat etmesi lazım test yaptır. Ama bence hamile değilsin.
Şu ezan vakti allah sizden razı olsun iki gündür kafayı yemek üzereyim
Üstüne görme adet kanaması gibi çok olmuyor dimi benim koyu kahve geldi ama pedimin yarısı doluyordu
Bende evliyim yani evliydim evlendiğim zaman acayip istiyordum bebeğimin olmasını ama adetime 2 hafta kala uğraştım yine de olmadı o da ben hamile kalmaya meyilliyim vücutsal olarak. Doktorlardan fikir alarak bilinçli olarak çabaladım hemde. En sonunda yumurtlama dönemine göre deniyorsun oluyor. Amin hepimizden inşallah ama ben yaşadım için rahat olsun hamile değilsin bence hatta %80 ihtimalle değilsin.
Peki üstüne görme nasıl oluyor
Kanaması çok mu yani
Yerleşme kanamasından bahsediyorsan ya açık pembe damla halinde çok değil ya da bordo renginde kanaman oluyor ama kanama bile denmez çok çok az yani. Üstüne görme benim bildiğim hamileyken adet görme ona deniliyor ama yaşamadım hiç bilmiyorum onu.
Teşekkür ederim bu sitede çok korkutuyorlar
İnternette çok korkuturlar hep en kötüsünü derler ama ben yaşadım bizzat korkma hamile kalmak o kadar basit değil bir kezle olacak şeyde değil.
Çok teşekkür ederim yarın test yapacağım
Rica ederim yap ama testte ikinci çizgi soluk bile çıksa hamilesin demektir
Lütfen dua edin olmayayım
Evli değilsin dimi ondan büyük ihtimalle inşallah değilsindir ama bence değilsin rahatla biraz
Evli değilimm
İnsallah
İnşallah
Lahmacunselamı, o nasıl oluyor
Bebeğin yerleşme kanaması
1-2 gun surer en fazla hamıle mısın xd
Olmak istemiyorum
Ertesi gün hapı kullandım
mide bulantısı baş agrısı faln var mı
kimle tepindiysen dölleri seni rahat bırakmıyor xxd
Geri çekme ile ilişki yaşadım içime boşalma olmadı hiçbirseyim yok sadece kahverengi akıntım var
sana tavsıyem h * ıle olmak ıstemıyorsan vajına temızlıgı yap
Nasıl yanş
ya işte döl yumurta artık ne şanssa vajına sonlarında kı damarlara yapışmıs yanı embrıyo yanı hastaneye gıdınce mıdenı yıkarlar ya onun gıbı duşun
Onu ben nasıl yapabilirim ve hamile olma ihtimalim nedr ki
hamıle olma ıhtımalın duşuk kı zaten orada beslenme şansı kanama ıle duşuyor embrıyonun yanı yaklaşık 40 ta 1 ıhtımal benım soyledıgım temızlık tıpta mantıksız ama işlevde mantıklı o kadarını da anlatmıyım yanı xd
Teşekkür ederimm ama kahverengi kanama
kanama oksıtlenmeden dolayı yanı bır nevı adet ama geç adet buyutme y anı olayı ben hamıle olma ıhtımalın dusuk dıye bılıyorum rıca ederım de lutfen korunun korunmayınca bır cana mal oluyorsunuz
Ama adet günüme daha 11 gün var
Ara kanama diye yazıyorlar internette ama bilgim yok
adet degıl bu ıcerdekı damar kopulmuş o damar kapanana kadar süre yani
ama yıne de doktora gorun hamıle olmak ıstemıyorsan ne dı yım
Teşekkür ederimm yarın test yaptırıcamm
testte bellı olmaz dıye dusunuyorum mr falan iyi olur ıyı akşamlar
ney ne oldu
test yaptın mı
Evet negatif üç kere yaptım
tamam teşekkürler🙏❤