Demin bi soruda sünnet gereksiz diye bi yorum okudum. Hatalı sünnet etmişler 🥺🥺🥺
Yazık be. Allah sizi öyle yaratmış. Biri beni bilgilendirisin
Yazık be. Allah sizi öyle yaratmış. Biri beni bilgilendirisin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ““Sünnetle alınan deri, penis ucunu ve idrar deliğini örtmektedir. Ve bu derinin altında bir hvasız, pislik ve salgı biriken, idrarla temas halinde bir alan oluşmaktadır. Bu sebeple düzenli temizlenmezse infeksiyon oluşumu için uygun bir zemin oluşturur. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için taşıyıcılık aracı olabilir. Özellikle çocuklarda sünnet derisi yapışabilir, ucu daralabilir. İdrar çıkışını engelleyebilir. Penis abselerine neden olabilir. Parafimozis dediğimiz sünnet derisi sıkışarak peniste kan akımını bozabilir. Bu derinin sünnetle alınması bahsettiğimiz problemlere karşı korunma sağlar.””
Cevap
9Cevap
Ne biliyor musun sunnet olmazsa ereksiyon olduğu zaman rahat olamaz temizligi zor ayrıca kötü bir görüntü
Gereksiz olur mu hiç hem nasıl yanlış etmişler yoksa fazla mı kesmişler 😱😱
Sünnet ile alınan deri penisi örtüyor diye alıyorlar. Sözde enfeksiyon oluşuyormuş falan filan. Müslüman olmayan dünyanın geri kalanı sünnet olmuyor ona rağmen enfeksiyon yok. Yiyorlar bizi ama neyse açık daha güzel duruyor.
Sünnet olunmasa cinsel yoldan bulaşan hastalıklar daha da çoğalır yani sünnet sağlık için.
Sünnet dinimiz gereği olunmalı yoksa Müslüman sayılmaz
Tamam
@Nighthead arada bir ben de yapıyorum çaktırma ahahahahaa
@Nighthead yok müslüman olunmaz demen
@Nighthead seni beğendim çocuk takip atıyorum
@Nighthead ruh hastaları
Kırk yılın başı erkek tartışması nasıl oluyo diye merakla okudum ya biraz daha kaos lütfen ruh hastaları be hadi be😂
@Nighthead aferiniz
Temiz tutulursa sorun yok... Duş alırken sünnet derisini geriye cekip yıkamak gerek penis basını
18 cm olan şey 25 cm olur çok da şey etme
Tamam da benim merak ettiğim kesilmesinin amacı ne?
O nasıl oluyo😂
kadın sünneti var bir de erkeğin. hangisi?
müslüman değilse olmaz zaten
Olmaj fazlalık alınacak 😁
Hortum olur
Bende hatalı sünnet edildim
Çok acı şeyler olur. dd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?