Dogum kontrol hapi icmistim sonra kustum ama doğum kontrol hapindan dolayi değil ondan öncede midem bulaniordu, dogum konrtol hapini ictikten 10 dk sonra kustum etkisi gider mi? Dogum kontrol hapim 5 gun sonunda adet olmami saglicak ama kustugum icin adet olmayabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ilac direk kana karışmıyormuydu kussam bile kana karismis artik benmi yanlis düşünüyorum , herkes tekrar ic demis
Ya o bana yaramior onuda denedim, bu arada daha cok var demissin ama yaptiktan sonra bu saatte abdest alamam herkes uyuyor ve bu saatte yaptıktan sonra abdest alirsam evdeki herkes anlar ne yaptığımı yaniii hic dusunmuorsun beyefendi
İlacı aldıktan sonra 2 saat içinde kustum, ne yapmalıyım?
İlacın içindeki estrojen bazı hastalarda bulantı ve kusma yapabilir. İlaç alımından sonra 2 saat içinde kusma gerçekleşirse ilaç etkinliği olayacağı için yeni tablet alınmalıdır.
Kızlar Ne Diyor
Kustuğun şeylere bir baksaydın belki hatta çıkmıştır
Baya kustum klozete kustum bide elimi sokup baksamiydim acaba skwksjsksk
Ahshsga 😃😃
😂😂
Bakma sen3 bana saçmalıyorum işte 😃😃
Bu saatte normal knk skwjdkes
Haklısın 😃
Tekrar ic
Icemem sadece 5 tane ilacim var bi tane daha icersem simdi, en son ki gün bi tane eksik olacak icemicem yine
Erkekler Ne Diyor
Adet düzeni için içiyorsun sanırım şu an mens dönemindesin mastürbasyon yapabilirsin yatmadan
Adet deilim Şu an hic oruc tutuorum yapamam, ve ne alaka masturbasyon ya
şu an adet değilsin zaten yakında olacaksın şu an oruç tutmuyorsun sahura daha var çok alaka mastürbasyon kasıkların yumuşatıp kan akışını hızlandırır
Ya o bana yaramior onuda denedim, bu arada daha cok var demissin ama yaptiktan sonra bu saatte abdest alamam herkes uyuyor ve bu saatte yaptıktan sonra abdest alirsam evdeki herkes anlar ne yaptığımı yaniii hic dusunmuorsun beyefendi
Yaş kaç ki senin yetişkin kadınsın duş alman gayet normal
20 yaşındayım simdi bu saatte dus almam abes kacar annem abim uyuyor hem rahatsiz olurlar neyse yinede tavsiyen icin teşekkürler
Peki bişey sorabilirmiyim iznin ile evli olsan ve eşinle halvet olsan hemen duşa mı gidersin
Uyudun sanırım
İyi akşamlar nasılsın
Bence çıktığından eminsen tekrar iç, yeniden almak reçeteyle falan zor mu bilmiyorum ama.
Ya kana karışıyor ilac direk kussam bile etkisi gitmez diye tahmin etmistim
3 saat sonra kusabilirsin hamilesin
Hamileler doğum kontrol hapi icemez ve içtikleri surece hamile kalamaz cahil arkadas, ve ben bakireyim
Yalarım 😛
İlacı aldıktan sonra 2 saat içinde kustum, ne yapmalıyım?
İlacın içindeki estrojen bazı hastalarda bulantı ve kusma yapabilir. İlaç alımından sonra 2 saat içinde kusma gerçekleşirse ilaç etkinliği olayacağı için yeni tablet alınmalıdır.
Al oku ammk salağı
Sjkasjskksks sağol kanka
Bişey degil aşkım nude atsana yalayım azcık
Sen amcığınnı patlattın mı
Sana koyanda koyduğuna pişman olmuştur
Ne alaka?
Hamileler kullanamaz biliorsun değil ki dogum kontrol hapını, ve bakireyim. Yorumun alakasiz oldu yani
tekrar içmelisin
Simdi tekrar icsem en son ki gun ilac icmem gerektiginde bitmis olucak sadece 5 hap var
tekrar iç bitince regl olmayı bekle 7 gun ara verip basla yine