Merhaba şuana kadar bir kere bile sigara içmiş değilim ama bazı sebeplerden dolayı şuada deli gibi içmek istiyoeum, arafa arkadaşlarımdan 1 2 çekiyorum ama daha fazlasını istiyorum bana ne oldu içsem ne olur?
Cevabın nedir?
+1 yıliçsen ne olcak...
1-başladığın güne lanet edersin
2-ayda 2 kıyafet fazla alıcagına eksık alıcaksın,
3-paran cebine kalamyacak
4-ilerde hamile kaldığında sike sike bırakacaksın :)
5-başlama bırakma devamlı bu araf içerisnde geziceksin,
6-tam bir sigarayı severek içiceksin üreticisi sigaranın tutununu değiştiricek tadı farklı gelicek başka sigaralar içmeye başlıcaksın,
7- En önemlisi sigara bütün kötülüklerin başı, biranın mezesi, orgasm ve yemek sonrası vazgeçilmezidir ;)22 Yorumla- +1 yıl
a çok haklısın 8 yaşında bir kez i, çmiştim ama onun etkisi yok. Şu an 14 yaşındayım biraz önce bir sigarayı bırakma videosu izledim inanamazsın ama çok başlamak istiyorum şu an içimde 20 yıllık bir tiryaki bırakmaya çalìşıyor gibi bir his var. Yani sanki çok tuvaletim var da bir an önce yapıp kurtulmak istiyormuş gibi aşırı derece. Çok mantıklı bir insana benzerliğin için fikrimi seninle paylaşmak istedim senin düşünceni merak ediyorum
En İyi Cevaplar
Buraya yazana kadar bir düşünseydin keşke millet sigarayı neden bırakıyor. Her yerde yasak, içmek bir hava değil kendini zehirlersin anca başka bir işe yaramaz. (bildiğim halde kullanan birisiyim)
15 Yorumla
Soran+1 yılHava olsun diye değil ki..
Soran+1 yılEn azından hissetmem siye dusundum
çünkü içtiğim zaman uyuşuyor beynim- +1 yıl
Hmm
içsen bı bok olmaz kardiş. istiyorsan ıc. ıstemedıgınde bırakırsın. bırakmakta önemlı olan bırakmayı ıstemek
30 Yorumla
iradeliysen iç öyle bağımlı olma hiçbişeye sadece canın istediği zaman arasıra kullan ama daha fazlası değil
13 Yorumla
SoranYani bağımlısı olmam dimi
- +1 yıl
Çok içersen olursun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
54Cevap
+1 yılalkol uyuşturucu sigara bağımlısı oldum hayatımı mahveden bırakamadığım tek şey sigara oldu millet uyuşturucunun babasını bırakıyor ama sigarayı bırakamıyor bırakmak için neler vermezdim sana başlama dicemde üzerinden baya geçmiş sorunun sen şu an günde en az yarım paket içiyosundur
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/onkAoq.jpg bu olur işte
11 Yorumla
Soran+1 yılBağımlısı olmucam ki
çok anormal bir durum olmaz en fazla , yemeklerden tat alamassın , kokuları tam olarak duyamassın , dişlerin sararır , dilin beyazlar , enerjin düşer , kanser olabilirsin ileride , ha ama ben içiyorum. insanın en büyük düşmanı kendisidir :) bence içme
00 YorumlaDertlendiysen bir seferlik rakı iç sigarayı boşver valla bak
113 Yorumla
Soran+1 yılSigarayı hızlı içerim de rakıyı?
Soran+1 yılAsgafavs
Soran+1 yılRakıya alışırsan kumara da baaşlarsıb ama ajsbs
Soran+1 yılBu gece gizli 1 seferlik deniyeyim o zaman :|:D
Soran+1 yılİnşallah 😁 vutgtfvy
ic iradene hakimsen istedigin zaman birakirsin pisman deilim istedigim zaman ara verebiliorum efkardanda icmiorum
20 Yorumla
+1 yılbu soruna soyle cevap verebilirim:eger uzun ve saglikli yasamak istiyorsan icme fakat boyle bir istegin yoksa icebilirsin ailenin haberi yoksa evde icme bence ben 16 yasimda basladim ve su an karantinayla beraber gunde 25-30 dal iciyorum bagimlilik yaratiyor anında
00 YorumlaSana şöyle söyliyeyim bende 1 sene once basladim sigaraya bende senin gibi bagimli olmam diye baslamistim ve birakamiyorsun ilk yakinlarin tepkisini dusunuyorsun sonra öğrenmezler diyorsun ve birgün bakmışsın triyaki olmuşsun sana bir tavsiye baslamadan birak eger illa icicem diyorsan al esigara en azindan daha az zararli
00 Yorumla
+1 yılSiagaraya başladığı için pişman olmayan tek bir kişi dahi bulursan durma hemen başla derim.. Şahsen ben pişmanım fakat geri dönüşü kolay olmayan bir yol..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak burada çok kişi seviyesizce küfürlü yorum yapmış onlar içse ne içmese ne? Senin yapacağın hiç başlama, ilk başta hoşuna gider sonra bırakman zor olur, hem cildine hem cebine yazık, başlamaman en iyisi.
20 YorumlaDiğer konusunda 444 cevap paylaştı. Sonra böyle olma da :
https://i.capsspot.com/s/29/3/340578.jpg :))10 Yorumla
+1 yılsigara içmiyom ama efes pülsen içiyom günde 2 şişe içtikten yarım saata sonra başım dönüyor bir keresinde içtikten sonra motorsikletle giderken kaza yapmıştım o gün bıraktım
10 Yorumla
+1 yılCiğerleri tertemiz, dişleri sararmamış, balgam problemi yaşamayan, pis pis kokmayan sağlıklı bir insanken neden bunun tam tersi olmaya hevesleniyorsun?
13 Yorumla- +1 yıl
İyi demişsin valla
- +1 yıl
Gençlik hevesi ile alışanlar kurtulmaya çalışıyor. Bu istediği halde başlayamamasına üzülüyor :) İnsan sağlığının ve bedeninin kıymetini bilmeli
- +1 yıl
a çok haklısın 8 yaşında bir kez i, çmiştim ama onun etkisi yok. Şu an 14 yaşındayım biraz önce bir sigarayı bırakma videosu izledim inanamazsın ama çok başlamak istiyorum şu an içimde 20 yıllık bir tiryaki bırakmaya çalìşıyor gibi bir his var. Yani sanki çok tuvaletim var da bir an önce yapıp kurtulmak istiyormuş gibi aşırı derece. Çok mantıklı bir insana benzerliğin için fikrimi seninle paylaşmak istedim senin düşünceni merak ediyorum
İÇME İÇMENE SEBEP OLAN ARKADAŞLARINDAN UZAKDUR. SANA SİGARASINI VERENLERDEN DE.
10 Yorumla
+1 yıl3 yıl içtim girdiğim okul yüzünden bırakmak zorunda kaldım daha mutluyum diyebilirim gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav sigara zevk için içilir dertten dolayı değil. :D Sevgilimden ayrıldım çok dertliyim sigaraya başlamalıyım değil olay yani. :D Ah şu kız kafası yokmu.
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım içmek istiyor zaten
Sanki cok iyi bisey... Iyi ic sonra cigerlerin mahvolsun.
10 Yorumla
+1 yıliçsen ne olur söylim para arayışına girersin, leş gibi kokarsın ama buınu kendin duymazsın , iştahın kalmaz miden bulanır hep , boğazda balgam yapar tıkar, nefes nefese kalırsın merdiven cıkamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılBağımlısı olmucam ki 1 2 o kadar
- +1 yıl
ilk içtiğimde bende bagımlısı değildim 1 2 tane içtim daha sonra 1 paket alırdım bir hafta giderdi bazen hiç içmezdim üniye basladım haftada 1 paket oldu askerde karısan olmayonca günde 1 paket ooldu şimdi 2 günde 1 paket bırakılmıuyo maalesef leş gibi ayrıca
- 7 ay
İç knk s. e
Bence çok yanlış düşünüyorsun içmek istediğin sebepleri bilmiyorum fakat hiç bir sebep kendine zarar verecek kadar büyük olamaz.
10 Yorumla
+1 yılİçme son lanet edersin başladığın güne sakın içme derim kanka :/
20 Yorumla
+1 yılSakın başlama bir işe yaramıyor. Sadece 5 dakika psikolojik olarak rahatladığını sanıyorsun ama bir şeyin değiştiği yok. Sana hava filan da katmayacak , özentilikte yapma.
00 Yorumla
+1 yılhem şuana kadar bir kere bile sigara içmedim diyorsun hemde arada arkadaşlarımdan 1-2 çekiyorum diyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılKomple bir sigarayı bitirmekten bahsediyordum.
- +1 yıl
içesin varsa iç ama ölürsen kanserden beni ilgilendirmez.
Soran+1 yılHahah tamam sorumluluk benim nzbsb
zaten günde 2 paketten bahsetmiyorum sadece 1 tane- +1 yıl
Bişey olmaz ya benim babamın arkadaşı her gün iki paket parliamenetreg parlament işte nasıl yazılıyor bilmiyorum ondan içiyordu ölmedi ama parası bitti ala ala o yüzden ölmedi sen zenginsen dikkat et.
Soran+1 yılYok fakiriz biz de para yetmeyince bırakırım zolmadı sbsbb
Evliysen kocanı düşün seni öpünce midesi bulanır. Eşin içiyorsa çocuğunu düşün seni öptüğü zaman midesi bulanır.
Olsun ya sorun değil diyorsan yak bir cigara bendensin00 Yorumlavalla ben kullanıyom canım istedimi 6 ay içmediğim var istedimmi tek oturuşta 1 ğaket bitirdiğimde var zaten ben diğerlerini anlamıyom adam sigara içmeden duramıyo ben istediğimde içiyom istediğimde içmiyom
00 Yorumla
+1 yıl1/2 cekmeden gelcektin bize g. tune sok artik o izmaritleri
00 Yorumla
+1 yılİçme panpa, çok kötü, çok gereksiz bir şey. bende sigara içen arkadaşlarımın hepsi güçlü diye sigaraya başladım. güç-kuvvet getirmiyor çok kötü panpa
00 Yorumlaİçme o zaman iç diyen yok sana ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılAma istiyorum 😐
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara değilde sana önerebilecegim daha güzel bir şey var. Çok iyi hissedeceksin. Kan iç çok güzeldir
45 Yorumla
Soran+1 yılWapimpir misean sbsbsb
Cevap sahibi+1 yılVampirim evette bu yazis tarzından sonra intihar edesim geldi
Soran+1 yılKlavye takıldı dhhdj
Cevap sahibi+1 yılHahah güzeldi :D bu arada cevabimi beğenen kişi ortaya çıksın o da tahminince içiyor. Ben melezim dostum bu mesajı görüyorsan ortaya çık :D
Neyse Önerdiğim gibi soru soran arkadaşım kan iç , :))
+1 yılİçme ben 15 yaşında özenip başladım. Ama az içerdim. Sonra sevgilimden ayrılınca günde 1 paket bitirir oldum. Hiç başlama.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılIc de miden iflas etsin belli bir zaman sonra yedigini kusarak cikar yedigin burnundan gelsin
00 Yorumlabaşlama yav bende nedeni belirsiz başladım şimdi günde 1 paketten fazla içiyorum
01 YorumlaBu durumda içersen bırakamazsın. Arada içmeye devam et ama sürekli içme :D
00 Yorumla
+1 yılEğer sigaraya baslarsan emin ol hayatını geri donemicegin bir şekilde degistiriceksin
10 Yorumla
+1 yılİçme ne işin var balgam dolacak boğazın mutlu mu olucaksın o zaman
00 YorumlaBende öyle diyordum haftada 1 dal bana yeter diyordum ama artık günde 10 dal falan gittikçe sayı artıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsigarayı napcan? ot iç, metamfetamin iç, shabu iç, kristal iç.. ohh keyfim oh ( şaka lan sakın içme uzak dur )
01 Yorumla- +1 yıl
ot bundan daha iyi valla ben uyuşturucu da içtim alkolde 1 senedir uyuşturucu içmiyorum alkol ayda bir ama sigarayı bi türlü bırakamıyorum lanet bişey
+1 yılbir şey olmaz ciğerleri sikersin sadece
10 Yorumlaİçme ama içiceksen winston dark blue iç
00 Yorumla
+1 yılIcme kanka^^ sonra cocugun olmaz bak
10 Yorumlamanyaklaşma bence akıllı ol..
10 YorumlaBenden sana tavsiye başlama.
00 Yorumlaiç içte 2 3 ay sonra gör :)
00 Yorumlawinston light ile başla
00 Yorumla
+1 yılYaş Kaç?
14 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşındayım
- +1 yıl
Çok mu İstiyorsun?
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Yak O Zaman Bir Şey Olmaz...
+1 yılÖzentilik yaparak sigaraya başlama.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigarayı boşver nargile iç
10 Yorumla
+1 yılbende içiyorum valla iç iç :D
00 Yorumla
+1 yılalışırsın içme. sonra bırakamıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçkiyle başla :):):):):):):):):):)
01 Yorumla
+1 yılhiç deneme derim
10 Yorumla- Diğer konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılİçme.
10 Yorumla
+1 yılİsmarliyim
00 Yorumla
+1 yılEe iç ozmana
00 Yorumlaİç. Sktr et zaten nası olsa ölücez
00 Yorumla
+1 yıliç yasakmı
02 Yorumla- +1 yıl
kendini boş ver de yasak değil boş ver kanka salllakmısın sen ya
- +1 yıl
boş ver yazan yerlerde sıikktıirmek yazıyor anla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah akıl versin insanlarda akıl yok arkadaş
00 Yorumlaİçme sakın..
10 Yorumla
+1 yıliçme!
00 YorumlaDiğer konusunda 330 cevap paylaştı. İç bir şey olmaz;)
00 Yorumlaiç bişey olmaz :D
00 Yorumlaiçme
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri