Covid atlattim 4 ay oldu sonra normal gribe yakalandim gecti 2 hafta falan olacak geçeli
son 4 gundur nefes darlığı balgam öksürük var covitten kalan sıkıntılar olablir mi Şu an bayilmak uzereyim oksuruyorum gecmiyor kalpte de carpintim var
son 4 gundur nefes darlığı balgam öksürük var covitten kalan sıkıntılar olablir mi Şu an bayilmak uzereyim oksuruyorum gecmiyor kalpte de carpintim var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim karantinam dün bitti bugün test yaptırdım sonuç daha gelmedi. Bende de nefes darlığı var kalp çarpıntısı sigara içiyorum acaba ondanmı diyorum bende bide bende gastrit enfeksiyon var
Gecmis olsun ;( cok skntili ya
Aynen kötü baya
Sigara biraksaniz artik bu nefesin degerini bilmek lazim nefes darligi her an mi oluor peki
Hep var
Sigara belki hafif koah baslangici yapiyordur kontrole gitseniz?
Gastrit oldum ondan sonra nefes darlığı oldu 5 ay sigarayı bıraktım yine nefes darlığı vardı. Ama dediğin gibi gitmek lazım
Allah sifa versin
Ben sigara kullanmadigim halde son bi haftadir nefes darlığı öksürük balgam durumu yasiyorum cok korkuorum neyim var bilmiyorum gitmek lazim doktora
Valla bilmiyorum neyim var ama ihmal etmemek lazım
Geçmiş olsun. Bilgim yok sorun hakkında ama corona olduğunuzda burnunuz akmış mıydı
Cok teşekkür ederim ilk 3 gun normal grip gibiydi ;( sonrasinda 1 ay koku tat kaybim oldu
Neden ki?
Hastanede iki gün boyunca başka bir hastayla aynı odayı paylaşmak zorunda kaldık. diğer hastanın refakatçisi alerjisi olanlar gibi burnunu çekiyordu. corona mıdır bize bulaşmış mıdır diye çok korktuk o yüzden. Hemşire kadını test vermeye yolladı ama vermemiş bir şekilde atlattı hemşireyi. o yüzden size sormak istedim
Baş dönmeside var bende çarpıntım var nefes darlıgı var
Atlatali kac ay oldu gecmis olsun
Dıkkst edın
Etsem de belki cok gec artik