Güncellemeler
+1 yıl
Neden yıkamadığımı söylüyorum: banyoyu duş almak için yıkıyorum, ayaklarımı da yıkıyorum ama sonra banyo yine kirleniyor. Ayakları da temiz tutmak gerekiyor bu yüzden yapıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese görüşleri için teşekkür ederim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Bence hiç silmeden daha iyi olur çünkü sabunlu kalır ve mantar oluşabilir. Ayaklarını banyo ıslanmasın diye mi yikamiyorsun anlamadim? Bezle kurula çıkınca ne olucak? Çok abartma bu kadar takıntılı olma yikaman gerektiğini düşünüyorum
Islak mendil fazla kimyasal içerikli illaki bir çok kimyasal maddeler var. Ilık su ve normal sabunla yıkamanız daha uygun olur. Aksi halde deri hastalıkları görülebilir.
Tam anlamıyla temizlemez su suz temizlik olmuyor malesef bilgin olsun belli bir zaman temiz görünür ams kuruyunca etkisi geçer
Lavaboda yikayabilirsin poncik...
Islak mendile yazik...
Ayda 300 adet islak mendili çöpe atıyorsun
Cevreci değilsin
Hijyenik değilde içini rahat ettirmek gibi bir şey. Önce yıkayıp sonra kolonya sürsen daha mantıklı ve çok daha hijyenik
Yıkamanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, ıslak mendille tahriş olabilir
10 ıslak mendil israf edene kadar yıkarım daha iyi ya çok saçma buldum
Islak mendilin kimyasali nedeniyle egzama vb bisey olabilirsin. Bence su ve sabun kullanmalisin
Hayatımda duyduğum en iğrenç şeylerden biri olabilir
Hiçbir şey yıkamak kadar temiz olamaz. Gece yatarken sabunla yıkamanızı öneririm.
Yıkamaktan daha uğraştıcı olur bence senin yaptığın
Safiye ile bir bağınız var mı? Sjdksdkf
Bence temiz olmaz mesela bizde abdest terliği de var abdest alıp çıktıktan sonra onu giyip odama giderim (banyo ve ev içi için ayrı)
Banyoya misafir falan mi kabul ettin ayak bile yikamiyosun bu malliktan baska bisi değil kusurabakma
hadi ellerin olmasa tamam derim de ayaklarını ıslak mendille temizlek... Tembellikte nirvanaya ulaşmana az kalmış.. ha biraz gayret yakında nirvanadan çıkıp vikinglerin valhallasına bile ulaşırsın...
Referans olabilir bu soru senin için senaryo olayında recep ivedikin yeni çekimlerinde 😊
Ayağını yıkasan belki daha az masraflı ve daha az uğraştırır 😀
Sabunla yıkamak daha iyi. Sanırım koku yapıyor sizde.
H2O kimseyi öldürmez. 😊😊
Belli bir süreden sonra ayakların tahriş olur egzama olabilirsin
Sen kedini gerçekten öyle rahat hissediyor musun 😲😲
Ufak bir leğene sıcak su doldurup biraz da tuz atıp hem ayağınızı yıkayabilirsiniz hem de yorgunluğunuz geçmiş olur.
Islak mendil içinde bebeklere uygun olanlardan kullanırsanız daha sağlıklı olur. Benim önerim zeytinyağlı sleepy.
.
O kadar onunla uğraşma yıka daha kolay neden yıkamıyorsun ki
Duş için banyoyu hazırlıyorum, duş alınca ayaklarımı da yıkıyorum, ama benden sonra kullananlar banyoyu kirli ve ıslak bir şekilde bırakıp çıkıyor. Bu yüzden midem almıyor.
Hiiiç temiz olacağını sanmıyorum..
Allah akıl fikir versin.
MSKSJJSJDJDJSJ bu sitedekiler niye normal insan gibi yaşamıyor abi ben nereye düştüm
ahhahahaa :D :D :D :D öyle düşünen ilk kişi değilsin. vakti zamanında aynı soruyu bizde kendimize sorduk ama cevap bulamayınca vazgeçtik. Takılıyoruz öyle sitede. :D :D :D
Recep İvedik'in sözleri aklıma geldi; "Arada bir apış aramı ve koltuk altlarımı ıslak mendille siliyorum o gada!" diye...
Hayır olmaz tabi ki de. Hem yıkamamana sebep olan şey nedir ki?
O kadar zahmete gireceğine yıkasan daha az zahmetli olur
Vucudun dolgun ama çirkinsin
Neden suyla yikamadigini sorabilir miyim?
Duş için banyoyu hazırlıyorum, duş alınca ayaklarımı da yıkıyorum, ama benden sonra kullananlar banyoyu kirli ve ıslak bir şekilde bırakıp çıkıyor. Bu yüzden midem almıyor.
Okadar a gerek yok vücudun azda olsa mikroba ihtiyacı var bence gereksiz yaptigin suyun zaten temizleme özelliği var suyla yıka havluyla kurula gec
Yıkamış olsan hem bu kadar uğraşmaz hem daha temiz olur diye düşünüyorum.
Islak mendilde alkol olduğu için kuruluk yapabilir bence. Normal yıka çık daha kolay😁
Islak mendil kimyasal zararı olur kolanya da öyle alkol var sonuçta
Neden su kullanmak cokmu zor tuvallette ne kullanıyorsun
Suyun varlığından bihaber misin
ayağını yıkaman daha pratik ve temiz olurdu :))
Yikasan daha pratik ve temiz olur bence
Sence bu kadarına gerek var mı
Sen iyisimi bir buzaga satın al ayagunun altını yalasun hem alkol yok hem de organik
Hahahah😂
Nolacak ki önemli olan KALP güzelliği
Gerçekten çok iğrenç bişi okudum.
Yıkaman daha doğru olur
Uzun vade de olabilir
Kolonya cildine zarar verir yalnız ona dikkat et
Sjsjs Recep İvedik'in kız versiyonu...
Bence saçmalık eger temizlenmesini istiyorsan yıkamak şart.
iğrenç daha neler duycaz @gnl_1998
El olsa eriniyor derim de ayağı yıkamak silmekten daha kolay
Gerek yok ki normal suyun altina tut geç
bence doğru değil. suyla yıkamak daha doğru
Su ile yıkamak varken neden yani niye?
Güzel ve daha hijyenik
Obsesifsin sen bir psikologa gorun.
Neden yıkamayasın ki
Neden böyle bir şey yapıyorsun
Anladım
Neden böyle birşey yapıyorsun?
Bırakan kişi kim ailen değil mi?
Evet. Abim ve erkek kardeşim.
Bunlardan mı iğreniyorsun gerçekten?
Evet.
Şaka gibisin ya
Su ve sabunla yıka öyle olmaz
Yook sorun olmaz. Rahat ol
Tabii, susuzluk var zaten ortada, iyi olur.
Açıklamayı okuyunca beynim yandı 😃
Ayak kokusuyla karışınca çok hoş olmayabilir 😂
Iğrenç bence git yıka ya
birşey olmaz bende parayla siliyorum
İyimis😂