Sağlık Ateşim nasıl çıkar? Skkxlsmdlelc Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 En etkilisi olursa sevinirim :) Güncellemeler+1 yıl Hasta olunca çıkan ateş Ateşim nasıl çıkar? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Damlakatre Takip Et Master Yaş: 40 , eic 73% +1 yıl tebeşir tozu.. Tebeşiri ez suyun içine karıştır iç ... 0 5 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl O olmuyor denedim başka yöntem var mı Yorumla Damlakatre +1 yıl garip işe yaraması lazımdı.. Demek ki tebeşirlerde kalitesizleşti... Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Galiba Yorumla Duyguuuumcuneytim +1 yıl 🤣🤣allah akil fikir versin🤦♀️ Yorumla Damlakatre +1 yıl @Duyguuuumcuneytim :D :D :D :D :D... Yorumla
minnakbu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl saçlarını soğuk suyla yıka sonra kafanı soguk bir yerde beklet geceye kadar soğuk şeyler tüket sonra hasta olursun 0 1 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Teşekkür ederimmm Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gir soğuk suyun altına cik öylece kurulanmadan balkona iki saate acile yatirirlar 0 0 Yorumla
Duyguuuumcuneytim Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Nie atesin cikmasinin istiyorsun ki okadar anlamadim bacim 0 3 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Çünkü lazım Yorumla Duyguuuumcuneytim +1 yıl Sebep? Yorumla Duyguuuumcuneytim +1 yıl Ozn dus al gece disari cik islak sacla birde dondurma ye tamam dir🤣🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Soğuk suda duş al, vücudun kan pompalar kısa süreli de olsa ateşin çıkar 0 3 Yorumla Duyguuuumcuneytim +1 yıl Ne kadar sacma ya insan neden hasta olmasi ici cabalar mi bir sebebi olmali Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Uzun süreli lazım Yorumla Duyguuuumcuneytim +1 yıl Tm ol ozn🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
lovebdy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ask atesi mi 1 4 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Hasta olunca çıkan Yorumla lovebdy00 +1 yıl AnladimTebesir tozu diye biliyom Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Çıkarmadı🤷♀️ Yorumla lovebdy00 +1 yıl Anladimm Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Hangi ateş 🔥😍 1 3 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Hasta olunca çıkan ateş hasta olmadan çıkması lazım Yorumla open-minded22 +1 yıl Yanlış anladım 😅 rapor mu alcan Yorumla Duyguuuumcuneytim +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
cilekcck Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Seksi erkeklere bak 1 1 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Olmuyor xlmdpdöd Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Kalin giyin 0 2 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl İşe yaramadı Yorumla Bilginbi +1 yıl 😀 Yorumla
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İm mi fesat? 0 1 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Değil ya hasta olunca çıkan ateş Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 451 cevap paylaştı. corona ol 0 1 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl O eziyeti çekemem şdöcşdöc Yorumla
weseluck Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tebeşir yiyerek. Ama yeme 0 3 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl O olmuyor denedim Yorumla weseluck +1 yıl En kalın kıyafetlerini giyip güneşe yat Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Güneş yok😅 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 382 cevap paylaştı. Tebeşir tozu yala😋 0 1 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl Denedim olmuyor Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yorganın içine kapan 0 2 Yorumla Duyguuuumcuneytim +1 yıl 👏🏻🤣 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl İşe yaramdı Yorumla
Aldemix Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Sebebi ne 0 1 Yorumla Skkxlsmdlelc +1 yıl İşten kaytarmak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
tebeşir tozu.. Tebeşiri ez suyun içine karıştır iç ...
O olmuyor denedim başka yöntem var mı
garip işe yaraması lazımdı.. Demek ki tebeşirlerde kalitesizleşti...
Galiba
🤣🤣allah akil fikir versin🤦♀️
@Duyguuuumcuneytim :D :D :D :D :D...
saçlarını soğuk suyla yıka sonra kafanı soguk bir yerde beklet geceye kadar soğuk şeyler tüket sonra hasta olursun
Teşekkür ederimmm
Gir soğuk suyun altına cik öylece kurulanmadan balkona iki saate acile yatirirlar
Nie atesin cikmasinin istiyorsun ki okadar anlamadim bacim
Çünkü lazım
Sebep?
Ozn dus al gece disari cik islak sacla birde dondurma ye tamam dir🤣🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Soğuk suda duş al, vücudun kan pompalar kısa süreli de olsa ateşin çıkar
Ne kadar sacma ya insan neden hasta olmasi ici cabalar mi bir sebebi olmali
Uzun süreli lazım
Tm ol ozn🤣🤣🤣🤣🤣
Ask atesi mi
Hasta olunca çıkan
Anladim
Tebesir tozu diye biliyom
Çıkarmadı🤷♀️
Anladimm
Hangi ateş 🔥😍
Hasta olunca çıkan ateş hasta olmadan çıkması lazım