Sorun şu ki internet beğendiğim kıyafetleri pantolonlar tam olmuyor maşallah mankenin bacağının boyu boyum kadar 😒😒 erkekler zaten ya 180 ya da 190 gördüğüm kadarıyla çevremde üfffff yaa ben bu boyla hiç bir şey yapamam 😔😔😔 😡😡😡 Siz memnun musunuz boyunuzdan?
Boyum 1.57 kendimi şanssız hissediyorum. Siz boyunuzdan memnun musunuz?
Boyunuzu dert etmeyiniz... Erkekler uzun olabilir, evet. Ancak "devede de boy var" gibi saçma sapan bir sözle sizi avutmayı deneyebilirim 😂
Yine de, biraz kendi düşüncelerime geleyim... Genelde kısa boylu kızlar, diğerlerinden daha pratik oluyorlar. Ayrıca daha da neşeli... Kıyafet boyları uymuyorsa eğer, kolayca kısaltılabilir... Lütfen bunu kendinize dert etmeyin 😁
Kısa boyun bazı avantajları da vardır. Örneğin kapılara kafa atmaz, dar alanlarda günlük işlerinizi yapabilirsiniz. Bir yere eğilmek uğruna fıtık olmazsınız. Bilgisayara oturduğunuz vakit boynunuzu ağrıtmazsınız... Hatta diğer insanlara göre daha seri adımlar atarsınız... Boyu 180. in üstünde olan biri olarak, bunları belirtebilirim... Ki gördüğüm kadarıyla, erkekler kısa boylu kızları daha sevimli buluyorlar... bunu da dert etmenize gerek yok kendinize, önemli olan nasıl düşündüğünüz...
Canım hiç öyle düşünme benim kuzen var çocuk Burak Özçivit ten yakışıklı esmer yapılı 85 boyunda ve cekiici işte evlendiği kızın akılda kalıcı hiçbir özelliği yok normal esmer aynı sen boyunda zayıf bir kız. Yani bu boyla kimse beni beğenmez vs hiç bunlara girme nasip diye birşey var çoğu anlamada da ben 166 yım evet memnunum
Kilo oranına da bağlı olarak uygun tarzlar seçebilirsin. Ya da kendin dikebilirsin. Alternatifler var. Şansın boyla alakası yok. 1.92'yim ben de ama şanssızlık konusunda üstüme tanımam.
Üzülme Tc ortalamasının biraz altındasın ama topukluyla falan halledersin erkekler napsın topuklu ayakkabida giyemezler garipler haline şükret gkvlkblblvlvk
ahh seni yerler :) 183 üm ve 155 hayalimdi hep ama omadı. minyon seven erkek çok ve boya kızlar kadar takılmaz erkekler. sen busun ve bu halinle barış. inan minyonların yeri bambaska
Benim boyum 1.64. Tanrıdan hesap soracağım zamanı bekliyorum sadece...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boyum 175 ve hoşlandığm çocuk 160-65. Yani boy her zaman avantaj değil, çocuk bana yanaşmıyor ben de acaba olur mu diyorum. Bir kız için kısa olmak hiçbir zaman sorun değil bence hatta böyle durumlar için avantaj, seçenekler daha çok...