Sağlık Kulak tıkanması yutkunurken ses gelmesi nasıl geçer yaa? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ya üff gece gece iş aldım ben alerji oldum az önce art arda hapşırdım sol kulağım tıkandı gibi yutkunurken çıt çıt ses geliyo nası geçer bu Güncellemeler+1 yıl Güncel Kulak tıkanması yutkunurken ses gelmesi nasıl geçer yaa? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Çalısüpürge Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl orta kulak iltihabı 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sert hapsırdığım için oldu ama Yorumla Çalısüpürge +1 yıl Geçmezse kulak doktoruna gidiniz. Yorumla Soran +1 yıl Şu an kücük ilcede yasıyorum kbb uzmanı yokmış ne yapıcam ya Yorumla Çalısüpürge +1 yıl Hangi ilçedesin, özelden yazar mısın bulmaya çalışalım. Yorumla Soran +1 yıl Baktım randevuya yok işte Yorumla Çalısüpürge +1 yıl O zaman il merkezine gidin, ihmal etmeyin. Yorumla Soran +1 yıl Gidemem ki ya şu şartlar altında aile hekimi bakar mı acaba Yorumla Çalısüpürge +1 yıl Aile hekimi kulak doktoruna yönlendirir. Ben de tıp fakültesinde alayım dedim 15 gün sonrasına randevu verdiler. Mecburen özele gittim. Yorumla Soran +1 yıl Sende mi aynı durumu yaşadın ki ya çok kötü bi durum kulaksa özellikle valla Allah kimsenin başına vermesin kulak zor. Yorumla Çalısüpürge +1 yıl Evet aynısı.. Biraz ihmal ettim. Sonra kulagım kapandı şimdi çok iyiyim... Şu an 6 ayda bir gidiyorum kim denk gelirse. Yorumla Soran +1 yıl Yutkunurken ses geliyo muydu ağrı yok bende Yorumla Çalısüpürge +1 yıl yutkunurken ses geliyordu. agrı yoktu. koku ve akıntı vardı. İhmal edilcek birşey değil kesinlikle. Sağır kalma ihtimalin olabilir ilerde. Yorumla Soran +1 yıl Korkutma ya doktor yok ortada napayım Yorumla Çalısüpürge +1 yıl Gitmelisin.. Ben göz, kulak ve dişlerime çok önem veririm. Gerekirse merkeze gitmelisin Yorumla Soran +1 yıl Gidicem de ya derslerim yoğun geçmesi için bi kaç önerin var mı çok rahatsız edici Yorumla Çalısüpürge +1 yıl Bulunduğun ilçedeki eczaneden silikon kulak tıkacı al.Duş alırken onu kullan.Kulagına su gitmemeli bir süre. Yorumla Ahmet_3355 1 yıl Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum antibiyotik mi kullandınız nasıl geçti cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
orta kulak iltihabı
Sert hapsırdığım için oldu ama
Geçmezse kulak doktoruna gidiniz.
Şu an kücük ilcede yasıyorum kbb uzmanı yokmış ne yapıcam ya
Hangi ilçedesin, özelden yazar mısın bulmaya çalışalım.
Baktım randevuya yok işte
O zaman il merkezine gidin, ihmal etmeyin.
Gidemem ki ya şu şartlar altında aile hekimi bakar mı acaba
Aile hekimi kulak doktoruna yönlendirir. Ben de tıp fakültesinde alayım dedim 15 gün sonrasına randevu verdiler. Mecburen özele gittim.
Sende mi aynı durumu yaşadın ki ya çok kötü bi durum kulaksa özellikle valla Allah kimsenin başına vermesin kulak zor.
Evet aynısı.. Biraz ihmal ettim. Sonra kulagım kapandı şimdi çok iyiyim... Şu an 6 ayda bir gidiyorum kim denk gelirse.
Yutkunurken ses geliyo muydu ağrı yok bende
yutkunurken ses geliyordu. agrı yoktu. koku ve akıntı vardı. İhmal edilcek birşey değil kesinlikle. Sağır kalma ihtimalin olabilir ilerde.
Korkutma ya doktor yok ortada napayım
Gitmelisin.. Ben göz, kulak ve dişlerime çok önem veririm. Gerekirse merkeze gitmelisin
Gidicem de ya derslerim yoğun geçmesi için bi kaç önerin var mı çok rahatsız edici
Bulunduğun ilçedeki eczaneden silikon kulak tıkacı al.
Duş alırken onu kullan.
Kulagına su gitmemeli bir süre.
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum antibiyotik mi kullandınız nasıl geçti cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler