Sağlık Günde kaç saat telefona bakıyorsunuz? KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gözleriniz agrıyor mu😀 Güncellemeler+1 yıl Güncel kimse yok mu Güncellemeler+1 yıl Sıkıldım film önersenize Günde kaç saat telefona bakıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Haberlere çıktım aga 4 16 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Bu sebepten satcam telefonu Yorumla miroveteene_ +1 yıl ne tür filim seviyon aga Yorumla miroveteene_ +1 yıl Bende bugün haberlerde gördüm çektim anneme attım diyorki ünlü olmuşun oğlum 😂😂😂 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Aksiyon knk Yorumla miroveteene_ +1 yıl Labirent izledin mi Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Bende öyle knk miyopum zaten kırcam telefonu Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl İzledim knk Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ben Annemlerin yanında çok bakmıyorum da evde tek olunca yapıcak birşey olmuyor sürekli telefon elimde oluyor Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Bendede öyle ya bırakmam lazım Yorumla miroveteene_ +1 yıl The Invisible Man korku gerilim güzel filim Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ip man de güzel ama kesin izlemişsindir Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl İzledim onu knk 4 var ama onuda bulamadım hiçbir yerde mortal kombat çıktı onu izlemem lazım ama sinema çekimi var onunda Yorumla fevkalaede +1 yıl Tv deki zenci aynı ben😂😂😂 bunu ss alabilir miyim knk @miroveteene_ Yorumla miroveteene_ +1 yıl Al canım Yorumla fevkalaede +1 yıl Bu haber gerçek mi 😂 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Gerçek dün kendim çektim anneme attım anne haberlere çıkmışım dedim Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Bazen elimden düşmüyor bazense telefonumun nerde olduğunu bile bilmiyorum. Yanisi benim ayarım yok 😒 0 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Ayarsız fıstık😍 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cok saat bakıyorum be Furkii... Daha acımıyo şükür 1 15 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Anladım aplaa Yorumla bybilge89 +1 yıl Film yok Furki, ne yaptın iş nasıl gidiyo, zor mu Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Gitmiyor sevmiyorum yapamıyorum meslegimi Yorumla bybilge89 +1 yıl Hadi ya üzüldüm alışır zamanla ilk başlarda öyle oluyo Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Alışamam aile zoru ile gittim başka bölüm okumam lazım bende doktor kafası var inşaatçı kafası yok Yorumla bybilge89 +1 yıl Asıl o zaman derslere olursun inşallah Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Nasıl yani Yorumla bybilge89 +1 yıl Sınava iyi hazırlan o zaman diyorum tıp kazanmak için Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Hazırlancam evet Yorumla bybilge89 +1 yıl Başarılar kardeşim sen yaşta kardeşim var benim ondan sebep gözüme çarpıyosun galiba Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Kardeşin ne iş yapıyor Yorumla bybilge89 +1 yıl Kardeşim pdr ci rehabilitasyon merkezine psikolojik danışman olarak atandı Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Maşallah herkesten birşey olmuş bende tık yok Yorumla bybilge89 +1 yıl Senden de mühendis olmuş daha ne olsun Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Boş meslek Yorumla
Juustıce_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sevgilim varken 1 saati şimdi 26 saat 1 5 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Şimdi yok mu Yorumla Juustıce_ +1 yıl Yok ayrıldık Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Anladım hayırlısı Yorumla Juustıce_ +1 yıl Amin Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl 👌👌 Yorumla
İlhamBekleyenKiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Atarlı asosyalimiz de gelmiş :D 0 9 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Asosyal ne yav onu nerden cıkardın🙄 Yorumla İlhamBekleyenKiz +1 yıl Kanka çok atarlı ve de içedönük bir profil çizdin bende Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl İşte onu nerden cıkardın 😀 Yorumla İlhamBekleyenKiz +1 yıl Bikaç senedir sitedesin biliyorum yorumlarından çıkardım😅 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl 2 3 aya sitede olmam zaten ders çalışmam lazım Yorumla İlhamBekleyenKiz +1 yıl Kolay gelsin kanka seviliyosun Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Sagolasın knki sen ne okuyodun Yorumla İlhamBekleyenKiz +1 yıl Ortaokul matematik öğretmeniyim kanka ben Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Anladım knki ne güzel Yorumla
KendiniSev1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bu ara fazlasiyla ☹️ 1 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Benimde öyle galiba Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Uzun süre 😏 0 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Ne kadar dkjd Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok saat 0 38 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Kaçç Yorumla Fıreyas +1 yıl 10 saati geçiyordur Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Anladım Yorumla Fıreyas +1 yıl Don't Breathe Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl O ne demek Yorumla Fıreyas +1 yıl Film önerisi Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl He 😀bende ne diyorum inglizcem sıfır oldugu için Yorumla Fıreyas +1 yıl Nefesini tut demek dhfjd baya güzel bir film Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Bi bakayım 😩😬😀 Yorumla Fıreyas +1 yıl Ya da nefes alma Yorumla Fıreyas +1 yıl İyi bakalım Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Aksiyon film mi mi Yorumla Fıreyas +1 yıl Aksiyon da var ama genel olarak korku filmi diyebilirim konu olarak baya farklı bir konusu var Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Korkuysa uyuyamam ben Yorumla Fıreyas +1 yıl Şaka yapıyor olmalısın hdhdd Paranormal değil Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Yok ciddiyim korku filmlerinden korkarım skjdd sonra lavaboya gitmek için gece koridorda depar atarak gidiyorum Yorumla Fıreyas +1 yıl Durumun benden ciddi senin dhdhd Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Skjdd niye sen korkmuyır musun Yorumla Fıreyas +1 yıl Korkuyorum ama paranormal olanlardan onun dışındakilerden korkmam ben hdhds Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl 😀 ben korkuyorum yav niye korkuyorum onuda bilmiyom Yorumla Fıreyas +1 yıl Şaşırtıcı dhhd Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl 😀öyle galiba niye uyumadı Yorumla Fıreyas +1 yıl Ben mi Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Sana sorduguma göre 😀 Yorumla Fıreyas +1 yıl Uyumadı diyince karışıklık oldu djfdBen asla bu saatlerde uyumam erken benim için Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Kaçta uyuyorsun ki🙄 Yorumla Fıreyas +1 yıl Normalde 3-4 ama şu sıralar sabah 7-8 dhdhd Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Yuh gözlerinde mi acımıyor 😀 Yorumla Fıreyas +1 yıl Acımıyor sadece gözaltı morluğu sorun benim için : ( Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Çok mu mor 🙄 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Uyumassan olur tabi😀 Yorumla Fıreyas +1 yıl Aşırı değil ama var shhd Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl 😀adın Ayşe mi Yorumla Fıreyas +1 yıl Evet dhdf Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Antalya'da ki değil misin yav sen Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Vicdansız Yorumla Fıreyas +1 yıl Antalya değil dhfd Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Nerdeydin bir tatil bölgesindeydin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Haberlere çıktım aga
Bu sebepten satcam telefonu
ne tür filim seviyon aga
Bende bugün haberlerde gördüm çektim anneme attım diyorki ünlü olmuşun oğlum 😂😂😂
Aksiyon knk
Labirent izledin mi
Bende öyle knk miyopum zaten kırcam telefonu
İzledim knk
Ben Annemlerin yanında çok bakmıyorum da evde tek olunca yapıcak birşey olmuyor sürekli telefon elimde oluyor
Bendede öyle ya bırakmam lazım
The Invisible Man korku gerilim güzel filim
Ip man de güzel ama kesin izlemişsindir
İzledim onu knk 4 var ama onuda bulamadım hiçbir yerde mortal kombat çıktı onu izlemem lazım ama sinema çekimi var onunda
Tv deki zenci aynı ben😂😂😂 bunu ss alabilir miyim knk @miroveteene_
Al canım
Bu haber gerçek mi 😂
Gerçek dün kendim çektim anneme attım anne haberlere çıkmışım dedim
Bazen elimden düşmüyor bazense telefonumun nerde olduğunu bile bilmiyorum. Yanisi benim ayarım yok 😒
Ayarsız fıstık😍
Cok saat bakıyorum be Furkii... Daha acımıyo şükür
Anladım aplaa
Film yok Furki, ne yaptın iş nasıl gidiyo, zor mu
Gitmiyor sevmiyorum yapamıyorum meslegimi
Hadi ya üzüldüm alışır zamanla ilk başlarda öyle oluyo
Alışamam aile zoru ile gittim başka bölüm okumam lazım bende doktor kafası var inşaatçı kafası yok
Asıl o zaman derslere olursun inşallah
Nasıl yani
Sınava iyi hazırlan o zaman diyorum tıp kazanmak için
Hazırlancam evet
Başarılar kardeşim sen yaşta kardeşim var benim ondan sebep gözüme çarpıyosun galiba
Kardeşin ne iş yapıyor
Kardeşim pdr ci rehabilitasyon merkezine psikolojik danışman olarak atandı
Maşallah herkesten birşey olmuş bende tık yok
Senden de mühendis olmuş daha ne olsun
Boş meslek
Sevgilim varken 1 saati şimdi 26 saat
Şimdi yok mu
Yok ayrıldık
Anladım hayırlısı
Amin
👌👌
Atarlı asosyalimiz de gelmiş :D
Asosyal ne yav onu nerden cıkardın🙄
Kanka çok atarlı ve de içedönük bir profil çizdin bende
İşte onu nerden cıkardın 😀
Bikaç senedir sitedesin biliyorum yorumlarından çıkardım😅
2 3 aya sitede olmam zaten ders çalışmam lazım
Kolay gelsin kanka seviliyosun
Sagolasın knki sen ne okuyodun
Ortaokul matematik öğretmeniyim kanka ben
Anladım knki ne güzel
Bu ara fazlasiyla ☹️
Benimde öyle galiba
Uzun süre 😏
Ne kadar dkjd
Çok saat
Kaçç
10 saati geçiyordur
Anladım
Don't Breathe
O ne demek
Film önerisi
He 😀bende ne diyorum inglizcem sıfır oldugu için
Nefesini tut demek dhfjd baya güzel bir film
Bi bakayım 😩😬😀
Ya da nefes alma
İyi bakalım
Aksiyon film mi mi
Aksiyon da var ama genel olarak korku filmi diyebilirim konu olarak baya farklı bir konusu var
Korkuysa uyuyamam ben
Şaka yapıyor olmalısın hdhdd
Paranormal değil
Yok ciddiyim korku filmlerinden korkarım skjdd sonra lavaboya gitmek için gece koridorda depar atarak gidiyorum
Durumun benden ciddi senin dhdhd
Skjdd niye sen korkmuyır musun
Korkuyorum ama paranormal olanlardan onun dışındakilerden korkmam ben hdhds
😀 ben korkuyorum yav niye korkuyorum onuda bilmiyom
Şaşırtıcı dhhd
😀öyle galiba niye uyumadı
Ben mi
Sana sorduguma göre 😀
Uyumadı diyince karışıklık oldu djfd
Ben asla bu saatlerde uyumam erken benim için
Kaçta uyuyorsun ki🙄
Normalde 3-4 ama şu sıralar sabah 7-8 dhdhd