Çenemde oluşan şey nedir? Kaşınıyor ve acıyor? Yayılmaya başladı. Yardım edin😭?

😭
😭
Geçenlerde alışverişe çıkmıştım. Maskem hazır maskelerdendi. Maskelerden çıkan parazitler haberini düşünüp yüzümdeki maskeden tiksiniyordum. Bir yandan da her mağazaya pamuklu maske var mı diye soruyordum. Eve gidene kadar da bulamadım. Eve geldikten sonra çenem bir anda kaşınmaya başladı. Pek kaşımadım ama hemen yaralar oluştu ve yayılmaya başladı.
3 dür yatarken kantoron yağı sürdüm. Sürdükten sonra sızısı geçiyor, yağın etkisi geçip kuruyunca da sızlıyor.

Ne bu meret yardım edin.

Uçuk mu? Uçuk tiksinmeden olurmuş ama hiç uçuk çıkarmadım bilmiyorum nasıl bir şey.

Uyuz mu? Yengemin küçük kızına köpeklerden kedilerden uyuz bulaşmıştı geçenlerde ama iyileştiklerini söylemişlerdi bilmiyorum onlardan mı geçti.

İnşallah uyuz değildir yaa ben her gün banyo yapan biriyim, temiz titizim, kendiliğinden asla oluşmaz benim vücudumda.

Egzama mı? Egzamanın çıkış sebeplerine baktım içlerinde stres ve mikrop vardı bana uyan. Egzamaysa ya maskedeki mikroptan oldu ya da son zamanlarda girdiğim stresten.

Cildiyeye git demeyin 15 gün ben hastane randevusu bekleyemem yoksa daha kötü olur.
Acile git de demeyin çünkü bir b*k bilmeden ilaç yazıp yolluyorlar.

Çenemde oluşan şey nedir? Kaşınıyor ve acıyor? Yayılmaya başladı. Yardım edin😭?