Vermem gereken 15 kilo var daha sizce o 15 kg verdigimde bu gobekte gider mi? Peki sikilasir mi?
Gider
Gitmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:
-3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
-1 şişe maden suyu
-1/2 limonun suyu
Karışımın Hazırlanışı:
3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin.
İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin.
Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.
Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan
ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır.
Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz.
Doğum kiloları sanırım.. küçük egzersizlerle başlamaya önce düşünce anlamında aklınızdan geçirerek kendinize edebildiğiniz kadar telkin edip bu fikre içtenlikle inanmaya başlayana kadar çabalamalısınız. Kendinizi hazır hissetiğinizde küçük adımlar atmaya başlayacaksınız. Yaptığınız bu başlangıçlar, size daha ilerisini ulaşılabilir kılacak. başardığınızı gördükçe daha iyisini yapacak gerekli moral motivasyonu kendinize sağlayacaksınız. Elde ettiğiniz değişimler sizi körükleyecek böylece fazlasını başarmaya devam edeceğinize gönülden inanıyorum, yaşınız çok genç o yüzden kilolardan kısa zamanda kurtulacaksınız (:
ufak tefek kusurlar bunlar kimse bunları takmaz bence. sen de takip kendine dert edinme bunlari. ayrıca göbeğin cok tatlı. başlangıçta öpüşme faslindayken bi eli kiyafetin altına sokup göbeği yoğurma kıvamında 😘 bence zevkli bir cinsel enstrüman. bütün kızlarda en az bi bu kadar göbek olmalı 😄
Aralıklı oruç ve spor yaparsan gider ben 1 ayda 90 kilodan 84 olmuştum fakat sokağa çıkma yasağı oldu evde hareketsiziz ve yediklerime de dikkat etmedim 87 oldum gene başlıycam ama bayramın 2. Günü. 😂 benim gobeğimde fena çatlaklar var hatta kaç yıl önce diyetisyene gittim sordum onlar geçmez dedi.
Cevap
91Cevap
Gitmez kilo vermekle göbek gitmez doğru kilo vermekle gider
İmkanın varsa iyi bir diyetisyenle birlikte kilo ver
İmkanın yoksa da beslenmeni çok kısma kesin zararlı olan şeyleri çıkart ya da azalt
Ama alman gereken besinleri vitaminleri al eksik etme.
Spora yoğunlaş
Günlük 15 dk ile başla ki sıkmasın birkaç gün ya da hafta sonra biraz biraz çoğalt sonunda günde 45dk falan yürüyor ol
Evde alet gerektirmeden yapabileceğin egzersizleri doğru şekilde kendine zarar vermeden yap
Başlangıçta kısa bir program olsun gün gün yavaşça arttır ki fazla geldiğini bile anlamazsın
Sağlıklı beslenme
Düzenli spor
Yüksek moral
Ve en önemlisi balaracağına inanmak
Emin olun üstesinden gelirsiniz
Hem göbeğiniz gidecektir hem fit bir vucada sahip olursunuz
Kendine güven ve istikrarlı ol
Şimdi diyetle zayıflarsin ama sarkmayi ağırlıklar ile çalışmazsan engelleyemezsin.
Sadece günlük 3 -3,5lt su için ve yemeklerden önce bı avuç dolusu leblebi yiyin.
Böyle yaparsanız daha kolay kilo verirsiniz.
Ama sarkma için ağırlık çalışmanız şart.
kiloluydum mekik cekerek aciya katlandim ve migdemden yag bezesi kusmaya basladim.. mekik ise yaradi bayagi..
hergun yuruyus yapar gibi yastik uzerinde yerinde say.. isinmis olursun ve mekik cek bol bol..
sebze ve hayvansal protein tüketimini artır unlu ve şekerli herşeyi kes. 1 haftada hızla erimezsen ben burdayım. protein ve d vit eksikliği kilo aldırıyor. yogurt ve yumurtaya aban
Açıkçası kızlar da o kadar göbek pek fazla dikkat çekmiyor. Ama eğer illa 15 Kg vermek istiyorsan bunun göbeğine pek fazla faydası olmaz Spor’u elden bırakmamak gerekir.
Çünkü Kilo verdiğinde yağlar çabuk vücutdan atılmıyor. Spor Kondeksiyonu eş değer seviyede tutman gerekiyor. Yoksa göbeğin bu sefer sarkar bu da senin için iyi bir durum olmaz açıkçası..
Öncesinde aşırı bir kilon varsa kilo versen de sarkma yapacaktır. Bunu da sağlıklı beslenerek ve dozunda sporla kas yaparak yok edebilirsin. Zumba yapmayı dene yağ yakımı bakımından fazlasıyla yararını göreceksindir.
Astimim var zumba bana gore degil malesef
O göbek 15 kilo verirsen sarkık bir görüntüye döner. Doğru sporlarla göbek çevresinden sıkılaşarak 15 kilo verirsen gider. Mekik çeşitleri, diz ve bacak çekme gibi hareketler yapılmalı.
Doğru beslenme programi ve dogru egzersiz ile göbeğini eritebilirsin. Göbek bölgesindeki yağlanmanın en büyük nedeni düzensiz ve bilinçsiz beslenmedir. Bunu unutma !
Simdi 15 kilodan et sarmaz onu bi söyleyeyim önce eger 15 kilo veririsen cok iyi olur hatta müthiş olur. Birde kilo verme sürecini spor yaparak ve sağlıklı beslenerek geçirirsen cok iyi olur.
Ya ben 45 kiloyum ve buna rağmen karnımı saldığımda resmen kocaman göbeğim var. Demek ki göbek işi kiloya bakmıyor. Ben de çok gıcık oluyorum bu duruma
safra akışın bozuktur o şişkinliktir
@enteresanbiadam bu söylediğini araştırıcam, çok teşekkürler. zaten vücut aslında uyarı veriyor fakat biz dinlemeyi bilmiyoruz. öğreten de yok...
doğru
Göbeğine yumulmak, yalamak emmek ve ısırmak geldi içimden. Yanlış anlama, tenin çok seksi. Ama haklısın, biraz daha fit olursan, karnın daha bile seksi olur. Eminim hedefine ulaşacaksın. Seni göbeği açık bir tişörtle burada poz verirken görmek isterim.
Oha yani gider tabi 15 kilo ne kadar fazla biliyor musun sen fazla fazla gider spor da yap sıkılaş ohhh mis
Sporla beraber gider sporsuz zayıflarsın belki ama derin sarkar yine hoş bir görüntü olmaz 10 kilo ver ama sporla ver çok saha hoş bir görüntü oluşur.
Zayıflasan bile orası hemen erimez en zor eriyen kısım
Gider Bence De Fazla Yok Zaten Ama Sarkıntı Olmaması İçin Spor Yap Bence Aynı Zamanda 😊
Ideal kiloya ulaştıysan verme
Kas yap kurtulursun
Gider ama düzenli spora devam etmezsen ve avut çukuru kesmezsen geri gelir 😎
Anladığım kadarıyla gebelikten kalma göbek kilo gider ama sıkılaşmak için çok zorlaman gerek sık egzersin spor şart
Gebelik yok evli degilim
Çatlak çok olunca öyle sandım o zaman egzersizleri bol tutun
Iki tane catlak nesi buyuk hem neden bu kadar abartiliyor anlamiyorum hersey mukemmel olmak zorunda mi
Balık etli hatunları severim. Sana tavsiyem diyet yaparken diyetini sporla desteklemelisin bunun sebebi ise fazla kilo vermekten dolayı sarkmalar meydana gelebiliyor. Bunu önlemek adına spor yapmalısın spor sayesinde sıkılaşırsın.
Spor yapmalısın yağ tabakası oluşmuş sporla yakabilirsin sadece
Kilo verimi vücudun tüm fazlalıklarını atmasından sonra en son göbekten gider
Doğru bir şekilde kilo vermen gerekir, bunu spor ile yapabilirsin sadece diyet ile olmaz.
Göbek kilosu ayrı bir bela kolay kolay ermiyor göbek yağları..
onun açin ayrı bir zahmet vermek gerekiyor, göbek yağını eritmek için bazı sporlar var onları uygulanan gerekiyor.
Yağ yakman lazım. Kilo gitse bile yağ kalabilir. Yağ yakmaya yönelik egzersizleri dene.
Spor yapmadan zayıflarsan sıkılaşmaz sarkar göbeğin.
15 kilo verirsen her yerin gider 15 kilo az bi kilo değil cncnf
Gider giderde dikkat etmeseniz geri gelmesi çok kolay olur, birde göneğinizdeki çatlaklar doğumdan dolayımı yoksa kilo vermeden dolayımı.
Onlar ben kendimi bildim bilemi var genetik
Kilo vücutta çok fazla değişim yaratmayabilir. Kilolu olsan bile sıkı bir vücuda sahip olmak senin elinde. Chloe ting abs, flat belly, smaller waist antrenmanlarını denemeni öneririm. Isınma yapmayı unutma!
Bi atmadıginiz o kalmıştı daha neler gelecek şimdi bir erkek atsaydi bunu auuvv sapık bilmem ne
Ozel bolgemizi paylasmadik ne bu abarti sadece karnimi paylastim budami ayip yoksa
Valla degisiksiniz
Sensin degisik
Göbek gider tabi ama deri baya sarkar, yirtiklarda belirginlesir
Gider 15 kilo büyük bir sayı illa ki azalır göbeğin. Sıkılaşması için ise spor yapabilirsin.
İstersen gider bu sana baglı bısey
Ama sıkı caliskan lazım
Kesinlikle gider. Devam et. Sonucu görmek istiyorum.
15 kilo vücuttan gitse bile göbek ten gitmez. Gitmesi için karın çalışman lazım.
gider göbek ama sıkılaşmaz bölgesel spor yapıp dengeli beslenerek vücudunu istedğ
iğin görünüme sahip edersin
günlük 50.000 kalori mi aldın bu nasıl göbek mk? :d gitmez
Haha ben senden daha zayıfım yiyip yiyip kilo almıyorum jsjsj
Iyy göbekli kız hiç sevmem 🤮 düzenli spor yap ve bırakma 2 yıl kadar bir süre sonra da devam et tabi spor iyidir 😏
Doğru beslenme düzenli bir şekilde ve düzenli bir spor ile gider ve yemeklerinde yağ kullanma derim
Gider ama mekik çek bol bol göbeğini sıkılaştırırsın.
Sıklaşması icin spor yapmalisin
@Ararat344 yapmalı herkes
@Ararat344 elbette sen?
@Ararat344 ne hoş
Bu kiloyu bu kadar alana kadar nerdeydiniz. Kilo alan insanları hiç anlamıyorum. Zayıflık en iyisi sağlıklı olanda o. Kilo her hastalığın başı. Azmet kilolarını ver kendin için. Göbüşünde gider.
Bisey bilmeden konusmasanuz keske biraz empati cok zor olmasa gerek onyargi iyi bisey degil.
Kötü bşy söylemiyorum. Olanı söylüyorum. Bir insan kilo aldığını bilir ve boğazına dur der.
Sıkılaştırıcı korseli taytlar var. Onlardan kullan.
maalesef hepsi erimez.
ben de yaklaşık 30 kg verdim elbette ki gözle görülür derecede göbeğim indi ama hâlen var biraz.
Aradan biraz zaman gecince sikilasma oluyormus ben 22 yasindayim
ama yine de sadece 15 kg vermek yeterli kalmaz.
yanı sıra spor da şart.
Anladim
Versen cok iyi olur ama vücut yapına göre kilo versende göbek gitmeyebiliyor
Gider abla niye gitmesin yürüyüşler yap hareketli ol beslenmene dikkat et
Evet gider.
Karın kaslarını da çalıştır spor yaparken chloe ting challange videolarına bakabilirsin
Bol bol kardiyo yapman lazım o yağları yakmak için
Bol mekikle destekle az az başla arttır
Keci inadi varsa gitmez.
Gider ama sıkılaşmaz spor yapmadan
Kilo versen dahi derilerin sarkar, en sonunda ameliyat olmak zorunda kalacaksın...
Gider hatta vücudunuz şekillenir
sporla birlikte vercen
göbek biraz zor ama gider
Tabiki gider. Yeter ki istikrarlı ol.
Gider tabi sıkı bir diyetle
Vallah kurtarmaz bize gelişi 25 hiç zorlama hemen elindekileri yere bırak bir ki bir ki 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?