Cinsel Yaşam Pembe beklerken kapkara çıktı napıcam ben? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hepsi böyle mi acaba videolarda böyle değildi Pembe beklerken kapkara çıktı napıcam ben? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Videodakiler lazere ayrı gidiyor, beslenmesine ayrı dikkat ediyor, bakımını ayrı yapıyor. Genelde beyaz tenlilerin ki açık ton olur ama pürüzsüz olması için jiletle falan almamış olması lazım. Hayatı masallardan ibaret sanmayın. 0 0 Yorumla
Genç_Pokemon Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl sende karanlıkda yap renk olayını çözmüş olursun o zaman 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Büyük dert 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı var Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Derdin büyük.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorma Yorumla
Jdjdbdjdjdndkx Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Videolarda oynamış mi yani 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Videolarda ki ler başka Yorumla Jdjdbdjdjdndkx +1 yıl Geçmiş olsun da kız esmerse kapkara olur yani dıştan anlaman lazım hocam Yorumla Soran +1 yıl Hiç estetik değil bu ama Yorumla Jdjdbdjdjdndkx +1 yıl Sen de kumral bul, sarışın zor ama kumral bulursun Yorumla Soran +1 yıl Onlarınki pembe olur mu Yorumla Jdjdbdjdjdndkx +1 yıl Ben kumralim atayım mı foto Yorumla Soran +1 yıl Var mı cesaret Yorumla Jdjdbdjdjdndkx +1 yıl Yaptım Yorumla SellinAyda +1 yıl Bana da cesaret bana da Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neyi amimı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla KartalllAdam +1 yıl Amımi ne awsjzjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kukusu buldun da pembesini arıyon Yorumla KartalllAdam +1 yıl Seninki ne renk Yorumla Soran +1 yıl Estetik değil bu isteğim kaçtı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman beyaz tenli kadınlarla ol bundan sonra esmer ten yerine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Videodakiler lazere ayrı gidiyor, beslenmesine ayrı dikkat ediyor, bakımını ayrı yapıyor. Genelde beyaz tenlilerin ki açık ton olur ama pürüzsüz olması için jiletle falan almamış olması lazım. Hayatı masallardan ibaret sanmayın.
sende karanlıkda yap renk olayını çözmüş olursun o zaman
Büyük dert
Sıkıntı var
Derdin büyük..
Sorma
Videolarda oynamış mi yani
Videolarda ki ler başka
Geçmiş olsun da kız esmerse kapkara olur yani dıştan anlaman lazım hocam
Hiç estetik değil bu ama
Sen de kumral bul, sarışın zor ama kumral bulursun
Onlarınki pembe olur mu
Ben kumralim atayım mı foto