Kızlık zarıma baktım?

bir keresinde bisiklet sürerken çok fena düşmüştüm ve koltuğun sivri tarafına denk gelmiştim birazcık kanama olmuştu ama hep iyiye yordum bişey olmamıştır dedim.

Bu yıl Mart ayında nişanlandım yaza düğünüm var bu sene de Üniversite son sene nişanlımla telefonda konuşuyoduk artık evlenicez normalde çok utanırım ama söylemeye mecbur kaldım.
Bazı kızların kızlık zarı esnek oluyo ve kanama olmuyo böyle birşey olursa bana karşı aklında bir soru işareti kalmaması için doktora gidelim muayene etsin rapor versin öyle mi değil mi öğrenelim dedim. Bana kızdı ben sana güveniyorum falan dedi bende hayır olmaz tutucan elimi birlikte gidicez dedim.

Sonra düştüğüm aklıma geldi içime bir kurt düştü küçük boy bir aynam vardı onu koydum karşıma telefonunda flaşını açtım baktım serçe parmağın baş kısımı kadar küçüçük bir boşluk var onun harici açık pembe renkte etle kaplı bilemedim şimdi düştüğümde bişey olmuş mu olmamış mı.

Doktora git demeyin tek gitmem biriyle gitsem bile yani küçük bir yerde yaşıyorum yanlış anlaşılır bir kere gidicem oda evlenmeden bir kaç gün önce eşimle bilmiyorum ben hiç deneyen var mı ya da bilgisi olan?

Birde ben beyaz tenliyim koyu sarı saçlarım var ve koltuk altımda genital bölgemde falan hiç kıl çıkmadı kollarımda bacaklarımda var ama yüz tüyü gibi kısa ve sarı bu normal mi?
Şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Düştüğümde 12 13 yaşlarındaydım
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen önyargılarınızdan sıyrılıp öyle tavsiye verin
Kızlık zarıma baktım?