boyum 161 kısa olduğu için 6 ay önce boy uzatma ameliyatı oldum 12 cm uzadım 173 üm şu an aparatlar çıktı fakat kesik izleri var onlar için cerrrahi bir yöntem veya krem var mı arkadaşlar
Cevabın nedir?
+1 yılBilmeyenler için söylüyorum. Tesadüfen bulundu zaten bu yöntem. 1950'lerde Rus doktor Gavriil İlizarov tarafından tesadüfen keşfedildi. Bugün de yöntemin mucidinin ismiyle, "İlizarov tekniği" olarak anılıyor.
İlizarov'un bir hastası o dönemde kırık tedavisinde kullanılan "eksternal fiksatör" denilen ve kemikleri tellerle sabitlemeye yarayan cihazı, yanlış kullanıyor. Normalde bu kırığın kaynaması için cihazın vidalarını sıkıştırarak iki kemik ucunun birbirine yaklaştırılması gerekiyordu. Hasta vidaları sıkıştıracağına yanlışlıkla açmış. Kemikler birbirinden uzaklaşmış. Bir sonraki kontrolde İlizarov röntgen çekince bir bakıyor, iki kemiğin arasında yeni kemik dokusu oluşmuş. Kemik uzatmayı da böyle bulmuş oluyor.02 Yorumla
Soran+1 yılevet bilgili arkadaş başka oluyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Contratubex kullan
116 Yorumla
Soran+1 yıladam gibi soruyu anlayıp cevap veren tek kişi ben öneri istiyorum adamlar boyuma taktı
Soran+1 yıl1 ay sonra eskisinden daha iyi olursun dedi doktor
- +1 yıl
Hep aynı yalan eskisinden daha iyi yalanı. Ben bilek kemiğimi parçaladım ameliyata girdim eskisinden iyi olursun dediler bileği tam bükemiyorum şimdi hadi nasıl olucak şimdi?
Soran+1 yıl:) hey allahım bilgin yok yazma bari
- +1 yıl
@Xlalala hocam sizinle nasıl iletişime geçebilirim? Bu forma yeni üye oldum. Size özelden mesaj atamıyorum bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- +1 yıl
Merhaba boyunuzu alt bacaktan mı 12 cm uzattınız yoksa femur ve alt bacakla birlikte mi toplam 12 cm bu bilgi benim için önemli. Bir de sadece alt bacaktan uzattıysanız orantısızlık oldu mu alt bacağın üstten uzun olması gibi?
- +1 yıl
@zarcula arkadaşlar siteye bir süredir giremiyordum kusura bakmayın hayat koşturmacası, ameliyattan sonra hızlı başladım biraz.. whatsapdan yazarsanız size fırsatım oldukça dönerim ama ricam google sorupda öğreneceğiniz şeyleri değilde biraz araştırarak bu işi olmuş birinin tecrübelerini öğrenmek için yazın, yöntemleri internetten araştırın, maddiyat durumunuz iyi olsun ve 2 sene veya daha sonra düşünüyorsanız şimdiden düşünmeyin ozaman olsun bir , biliyorum aklınızda çok soru var benim de vardı birçok kişi birçok şey söylüyor çoğu abartı, bizim insanımızın bilmeden eleştirmesi gibi, ve birazda cesaretle düzgün bir süreçle olmayacak birşey değil sonuç da gayet güzel.. yazarkende kendinizi tanıtarak girerseniz sevinirim.. +905057764313
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle geçmiş olsun arkadaşım. amelıyat ızlerını kapatmak ıcın krem vs tavsıye edemem ama lazer yontemıyle izler geçirilebiliyor doktorla konusmanı tavsıye ederım. bıde benım boyumda cok kısa cok rica ediyorum bana bilgi verırmısın cok uzuluyorum senın amelıyat olmadan oncekı boyun benım ıcın bır hayal dıyeblırım boyum 150 lütfen cevap ver sormk istedigim seyler var da
01 Yorumla- +1 yıl
Bende arastiriyorum boyum 169 simdi olamam fakat ilerde belki çok zaman isteyen bir ameliyat ben görüşdüm bizat telefondan her gün 1 mm uzuyorsun 10 günde 1 cm 120 gunde 12 cm 20 santim falan istertersen 2 ameliyat olman lazim buda çok tuzlu olur tek ameliyat 80000 tl hangi yontem oldu bagli ve ayağın çıkdı gibi koşup oynayamazsin em az 3 4 sene gecmesi lazimki kemik sertlesin bu arada doğal bisey yani mesela elimiz yara olur ileşir ondada kemik çatlatıyolar hergun 1 mm aciyolar vucut kendi dolduru arayi ust bacak veya alt bacakdan oluyosun yani ayak uzuyo ayak uzunluğuda iyi birsey
+1 yılMerhaba ameliyati nerede oldun ve ucreti ne kadardi bilgi verebilir misin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'ını seviyorsan banada anlat lütfen bende 173'üm şöyle en kötü 1.78 _180 olabilir miyim 40-70 bın TL arası bütçede ayarlarım ameliyat sürecini ve normal sosyal hayatına dönüşün nasıl oldu anlatır mısın ne olur?
00 Yorumla
+1 yılBende Girdim Bu Ameliyata;
1.90 Dım , 3 Metre Oldum :DDD20 YorumlaBana ulasir misin lutfen ben de ameliyati dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher gün biraz daha uzayan bir mil takıyorlar adamın kemiklerine ondan şey ettiler sana sanırım
siz ilacı doktora sorun buradan tavsiyeyle adam ölür02 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın bilgili bir arkadaş daha
Cevap sahibi+1 yılmühendisler teknolojiyi ve yenilikleri doktorlardan daha fazla takip ederler öğrenme hayat boyu ama ilaç tavsiyesi verecek kadar bilgim yok önerim var sadece
sıtede tek boy uzatan sensın kanks doktora sor bence
22 Yorumla
Soran+1 yılyok yani izlerin kapanması için krem veya bir cerrahi müdehale var mı bildiğiniz
+1 yılEger bu yazdıgımı okuyosan sana bişi sormak istiyorum kuzenim olmak istiyoda bu konu hakkında bilgimizde cok var sana bir kac şey sormak istiyorum umarım yazdıklarımı okursun ve bana geri dönersin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba boyunuzu alt bacaktan mı 12 cm uzattınız yoksa femur ve alt bacakla birlikte mi toplam 12 cm bu bilgi benim için önemli. Bir de sadece alt bacaktan uzattıysanız orantısızlık oldu mu alt bacağın üstten uzun olması gibi?
00 Yorumla
+1 yılOha 12 cm mi uzadın :O Kaça oldun ki? Ben 175im 185 olabilir miyim şöyle? :D
06 Yorumla
Soran+1 yılolursun paran varsa
- +1 yıl
how much?
Soran+1 yıl75 bin turkish lira
- +1 yıl
150 bin versem 190 olur muyum?
Soran+1 yılen fazla 15 parayla ilgisi yok yoksa 1 trilyon verim 180 olim :)
- +1 yıl
o kadar para vermişsin beni geçememişsin senin işin de zor :D
öyle birşey var mı? ya nasıl bir ameliyat tavsiye ediyor msun benim boyum 1.73
00 Yorumla
+1 yılYeni boyun hayır olsun bence eczaneden sorarak iyi bir bilgi alman daha iyi olur çünkü sağlık şakaya gelmez
00 Yorumlaama hiçbişey orjinali gibi olmaz dikkatli olman gerek dedimi doktor ama bu arada sunu belirteyim sendekide buyuk cesaret valla takdir ettim cesaretini ayrica yapan doktora helal olsun
00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir ameliyat mis 😂😂 eklenti mi yapıyorlar
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir ameliyat görsellerde felaket görüyor bacakalra ayakalra demir sokuyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılWon yapan biriyle ilk kez konuşuyorum. Ameliyat sonrası fazla avı oldumu ve masrafı çokmu?
05 Yorumla
Soran+1 yıl75 bin tl gitti kozmetik uzatma çok kısa olmadığım için evet aparatlarla çok zor acı fazla yokta
Cevap sahibi+1 yılİyileşme süresi ne kadar. Bu arada senin eski boyundayım
Soran+1 yılkişiye göre değişiyor sigara içiyorsan alkol alıyorsan metin bey ameliyat yapmıyor 6 ay aparatlar çıktı 1 ay fizik tedavi ondan sonra eski halime
Cevap sahibi+1 yılSigara alkol yok. Bakalım çok istersem daha detaylı araştırırım. Teşekkürler ve geçmiş olsun :)
Soran+1 yılsaolun
sağlık açısından bir sakıncası yok mu bu ameliyatın
00 YorumlaSağlık konusunda 444 cevap paylaştı. Helall yeni boyun hayırlı olsun :)
Bu konuda yardımcı olamıycam00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn fazla 15 cm uzayabilirsin de altı ayda ayaklanman biraz tuhaf ve ağrılarn vardr. Tabi ben olduğuna pek inanmadm ama neyse.
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin yaş kaç?
Soran+1 yılayaklandım yazdımmı fizik tedavi görüyorum şizofrenmisin
Soran+1 yılnerde ayaklandım yazdım aparatlar çıktı dedim
Soran+1 yıl19 yaşndayım
Cevap sahibi+1 yılBen burdan onu çıkardım. Bence bir iletişimini düzgün tutup şizofren gbi boş kelimeleri kullanmadan egonu aşmadan hayr ayaklanmadm diyebilir ve yaşını söyleyebilirdin. Kaide almıyorum.
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun. Umarim biran önce ayaklanrsnz.
Soran+1 yılsende ozaman burdan inanmadım diyerek yalancı konumuna düşürmeye çalışıyorsun gizliden bilgin olmadan ben krem soruyorum siz boya taktınız
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılEvet insanların ve benim de o dikkatimi çekti. Direk inanamadım demedim. Bu ameliyatı olan birinin var olduğuna inanmak istemedm. Bir kaç soru sorabilir miyim bu işin tecrübesini edindiniz madem.
Soran+1 yılallaha şükür durumumuz iyi herkezin yaptıracak gücü yoktur birazda riskli olduğu için sanırım ama metin beyde böyle bir sorun yok biraz pahalı ama
- +1 yıl
Hayir anlamadigim bide sagligindan oluyosun fizik tedavi filan goruyosun sacma bişi
Cevap sahibi+1 yılÜcreti? Nerde yapılıyor ameliyat hangi hastane o hastane nerde? Son olarak hiç sorunsuz ne zaman ayağa kalkıyorsunuz?
Soran+1 yıl75 bin tl gitti bana İstanbul metin küçükkaya anlaşmalı hastanesinde 6 ay aprarat kaldı 1 ayda fizik ondan sonra eskisinden iyisin dedi doktor
Cevap sahibi+1 yılDediğin kadar pahalı ameliyat İstanbul da var olduğunu biliyorum ama fiyat nette bile yazmıyor. Toplam 7 ay da net ayaktasnz yani. Peki ameliyattan sonra ayağa kalkmqnz için kaç ay yatmanz gerekiyorr ya da yattnz
- +1 yıl
75 bin tl 😮 varsa bende bir 75bincik alirim bmw düşunuyorumda :)
Soran+1 yılöyle birsey yok yatakta kalmak diye
Cevap sahibi+1 yılAmeliyattan sonra yürüyebiliyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılYazmadnz.
Merhaba abi,, nerede ameliyat oldunuz bende olmak istiyorum,, güvenilir bir yerde,, lütfen yardımcı olurmusunuz?
00 Yorumlaeski sen sen değilsin.12 uzamak nedir ya. yapan hekimi taktir etmek gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılçok başarılı
+1 yılNeden böyle bişeye gerek duydun bir kıza göre normalmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sorun ettmiştim ailemde yaptırdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim Ki bu doktor yazsana bakalım netten. Ilk defa duydum
06 Yorumla
Soran+1 yılmetin küçükkaya
Cevap sahibi+1 yılBu ameliyat ne kadar sürdü riskleri neler ve iyileşme süreci kaç ay
Soran+1 yıl6 ay aprat 1 ay iyileşme süreci ondan sonra eskisi gibi fakat uzun şekilde hayata devam riskleri iyi doktora yaptırısan yok kemikte enfeksiyon felan kapar yoksa
Cevap sahibi+1 yılBuna cesaret nasıl ettin ya :/
Soran+1 yıl161 bücür olcağıma cesaret ettim :D
Cevap sahibi+1 yılAyrıntılı bilgi almak istiyorum senden. Çok merak ettim ağrı sızı durumu. O an hissettiklerin şimdi hissettiklerin. Ve en önemlisi riskleri :(
Tek seansta mı 12 cm uzadınız hangi yöntem ve hangi doktorda oldunuz teşekkürler..
00 Yorumla
+1 yılşu an ne durumdasın? Normal hayatına geri döndün mü?
00 YorumlaNerede oldun ameliyatı hangi şehir bende düşünüyorum
00 YorumlaYa yardımcı olurmusun lütfen? Benim boyumda 1.66 1.70 olmak istiyorum mümkün mü?
00 YorumlaBacaklarının kemiklerini kestirdin dmi :O inanmıyorum tüylerim diken diken oldu laaan :O
00 Yorumla
+1 yılAllah rızası için bana bir ulaşır mısın lütfen?
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer hala burdaysan lütfen yaz.
+1 yılNE Attachment yaptılar da 12 uzadın * yalan atma
00 Yorumla
+1 yılCamsille temizle silinir o izler..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtma ya biy uzatma amelyati yok
06 Yorumla- +1 yıl
Ezbere konuşma arkadaşım.
Soran+1 yıl:) cahil arkadaş
Soran+1 yılinternete bak istersen paran varsa var
Cevap sahibi+1 yılKesin bucurun tekiymussin
Soran+1 yıl161 di şimdi 173 :) sende kesin eski halimden bile kısasın 150 155 :D
Cevap sahibi+1 yılYanlis tatlim, 165
+1 yılNasıl uzatıyorlar ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkemikleri kırıp aparat takıyorla günde 1mm uzuyorsun kaynıyor kemikler
Nasıl oldu biraz bahsedermisin?
07 Yorumla
Soran+1 yılboyum kısa diye çok kafama takıyordum herkezle kendimi kıyaslıyordum psikolog gittim olmadı ailemde ortopediye götürdü hormon tedavisi için felan diye doktorda yaşı geçti diyince ameliyat olduğunu söyledi anlattı metin küçükkayadan randevu aldım sigara alkol içiyorsan boyun cüce değil ama kozmetik olarak yaparım dedi biraz pahalı tedavi sürecini anlattı riskleri anlattı kabul edip imzaladım 75 bin tl para gitti toplam 6 ay aparatla gezdim şimdi çıktı
Soran+1 yılönemli değil saol
- +1 yıl
Tatlım bana bilgi verebilir misin alt ve üst bacağı mı uzattım toplamda 12 cm yoksa tek alt bacağı mı uzattı metin Bey
- +1 yıl
75 bin tl gitmiş demek, bu kadar fazla paranın gitmesi uzatılan santime görede değişiyor değil mi? şimdi sen 12 cm uzatmışsın, misal ben boyumu 6 santim uzatmak istiyorum daha mı az veririm? cevap verirsen beni çok mutlu edersin, çünkü bende olmak istiyorum para biriktiriyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim Allah peygamber hatri için yaz bana
00 Yorumla
+1 yılolm bilimkurguda var sadece sanıyodum aboww
00 Yorumla
+1 yılYalanini... en fazla 3 cm uzarsn ameliyatla
08 Yorumla
Soran:))
Soranazcık bilgin yok bari yazma
- +1 yıl
18cm'e kadar yolu var
Soran+1 yılmetin küçükkaya telefonunu verim ara sor bakalım
- +1 yıl
Nette okudum ve o ameliyat herkese yapilmiyomus asiri kisa olman gerekli
Soran+1 yılKozmetik uzatma diye gir :)
Soran+1 yılparan varsa yapıyorlar kozmetik pahalı
+1 yıl12 cm yuh kanka ne taktilar sana böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil uzattinn ya lutfen yardimci olur musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy uzatma ameliyatimi varmisss 😮😮😮😮😮😮
013 YorumlaGünaydın :)
Soran+1 yılevet metin küçükkaya
Cevap sahibi+1 yılBenimde boyum kisa ya kac cmden sonrasina yapiyolar ben kisa hissediyorum boyumu 😯
Soran+1 yılkozmetik uzatma olursun istersen 180 ol
Cevap sahibi+1 yılBen 186yim ama
Cevap sahibi+1 yıl190 filan olmak istiyorum
Soran+1 yılparan varsa olursun
Cevap sahibi+1 yıl160 boy ideal kiz boyu uzatipta neden daha cok itici oldun kii... bide dogal yollarla degil
Soran+1 yılzevkler ve renkler tartışılmaz normal kemik doğal yöntem buda
Cevap sahibi+1 yılNasil oluyo bu islem kemige kemik mi ekleniyo , kikirdakmi uzatiliyo? platin filanmi takiliyo?
Soran+1 yılbir arkadaş belirtmiş oku gizli biri yorumda var detaylı olarak
Cevap sahibi+1 yılOkudum yine dogal yollarla degil ekstra mill gibi yapay bisi takiyolarmis
Soran+1 yılonlar çıkarılıyor uzama işlemi bitince
+1 yılBilmiyorum ama iyi uzamissin tebrikler
00 YorumlaO kadar uzun olunmuyormu?
00 YorumlaÇeksür kullan :)
00 Yorumla
+1 yılağzına verseydimm 2 kat uzardın be panpa
01 Yorumla- +1 yıl
Ya profil resmini değiştir ya da böyle edepsizlikler yapıp da mensup olduğun görüşün adını karalama. Saygısızlığın lüzumu yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 cm mi uzadın sallama
00 YorumlaDaha neler görcez
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu acıyor?
00 Yorumla Doktora sor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konu hakkında konuşabilir miyiz?
01 Yorumla- +1 yıl
Ilizaravmu oldun
00 YorumlaSağlık konusunda 784 cevap paylaştı. nasıl olur ya uzatma
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?