Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım biraz abarttım şu an gayet iyiyim sadece bacağımdaki kırmızı çizgi duruyor sizin sayenizde moralimde düzeldi sağolun :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bacağımdaki izde geçti herkese çok teşekkürler :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kangren degil bu..
uyusma olmasi gerekirdi eger olsaydin
yani endiselnme
Ya kangren olsan o baca kullana bilirmisin sen kangren o bacakdaki kan akışının olmaması ve mosmor olması gerekiyor hadi madem böyle oaranıya
Ların giyme bu kadar dar millete poponu bacanı gösteren diye Bi ton tribe girmişsin gereksizz
Yürüyemezdim dimi
Sen Bi kangren nedir araştır ne yürümesi ya abicim bacak zaten kangren olmadan vücüt belli ediyo sana bak burda. Bi bokluk var. Sıkıntı var. Diyo sende. Napmışsın çıkarmışsın kan akışı rahatlamış vucut oh çekmiş he. Zorla. Hala. Devam ediyosun çıkaramıyorsun 2 3 saat bu agrılar sızı lar. Devam eder. Sonra. Yavaş yavaş kesilir. Bişey hissetmezsin sonra. Bi bakmışsın lan ayagam yok hastane. Gidersin Bi narkoz yersin Bi uyanırsın ciddi ciddi artık ayagan yoktur
Nasıl kesilir ya ben ayağım kesilsin istemiyorum kangren olup olmadığını bile daha bilmiyorum
bacaklarının yanlarına uzun bi şekilde izi çıktı demi?
Hayır öylede oldu ama kırmızı bir çizik te var çok korkuyorum 🥺
korkma canım geçer biraz bekle sen, hata sıcak su tut bacaklarına snra beklet birseyin kalmaz insallah. ve birdaha o tayt kotu filan giymemeye özen göster veya çok uzun süre giyme
tahriş etmişti olabilir her kumaş aynı değil sonuçta
Nasıl yani neren kangren olmuş
Aynen bende anlamadjm
Bacağımda kırmızı bir çizik var
Kangren ne biliyomusun mk
Biliyorum ve giydiğim pantolon dardı sonra kaşındı bende çıkarttım kırmızı bir çizik gibi birşey vardı
Trolsun dimi mk
Ya ne trolü değilim tamam istediğinizi diyin
Yav kızım yok normal o
O kalça amputasyona gidecek başka çaresi yok
Kangren felan değilim merak etme sadece bacağımda baya büyük çizik var o kadar oda normal bence ve morarsaydı şimdiye kadar çoktan morarmıştı umarım başkalarınada yanlış bilgi vermezsin zaten kesmeye çalışsalar izin vermem öyle yaşıycağıma ölürüm daha iyi