Baştan söyleyeyim dalga geçilecek bir konu değildir sağlık açısından soruyorum. Öncelikle kusura bakmayın rahatsızlığım dan dolayı merak ediyorum kullanışı nasıl kullanıldığı zaman pantolondan belli oluyor mu ve sızdırma gibi sorunları olur mu 🙄
Merhaba arkadaşlar erkek mesane pedi hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Mesane duvarında kalınlaşma mi var abi? Normalde ilaç tedavisiyle geçiyor sanırım yani sızdırma problemin varsa...
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır hipertansiyon hastasıyım ve şehirler arası yolculuk yapmam gerekiyor ilaç kullandığım için otobüsü durdurmak mümkün olmayabilir tedbir amaçlı düşündüm
Abi bence hiç riske atma sağlık problemi bu iki dk dursun bişey olmaz yoksa dediğim durum olur mesane duvarin genişler ilaç tedavisi felan gerekir sonra ayrı yetten ama yine karar senin.
Bağsur kanaması nedeniyle bir akrabam kullanmıştı. Pantolonda falan belli olmuyor. Kadınlardaki orkid benzeri bir yapıya sahip. Çok ince giyilmediği sürece belli olacağını sanmam. Erkekler de zaten o kadar ince giymiyor.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ince pantolon giymiyorum teşekkür ederim bilgini paylaştığın için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mesane duvarında kalınlaşma mi var abi? Normalde ilaç tedavisiyle geçiyor sanırım yani sızdırma problemin varsa...
Hayır hipertansiyon hastasıyım ve şehirler arası yolculuk yapmam gerekiyor ilaç kullandığım için otobüsü durdurmak mümkün olmayabilir tedbir amaçlı düşündüm
Abi bence hiç riske atma sağlık problemi bu iki dk dursun bişey olmaz yoksa dediğim durum olur mesane duvarin genişler ilaç tedavisi felan gerekir sonra ayrı yetten ama yine karar senin.
Bende kullanma tarafı değilim ama bu Melen ilaç belli olmuyor 15 dakika arayla ihtiyaç geliyor ve buda diğer yolcuları kızdırabilir
Bence bi ürolog ile konuşun bunun kesin bir çözümü vardır hemde daha rahat şekilde..
Teşekkürler
Bağsur kanaması nedeniyle bir akrabam kullanmıştı. Pantolonda falan belli olmuyor. Kadınlardaki orkid benzeri bir yapıya sahip. Çok ince giyilmediği sürece belli olacağını sanmam. Erkekler de zaten o kadar ince giymiyor.
Evet ince pantolon giymiyorum teşekkür ederim bilgini paylaştığın için
Rica ederim kardeşim geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim
toyotaya binicek birileri galiba fena gaza basıcak birileri d:
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!