Sürekli kabız oluyorum karın ağrım falan var ve gaz var ama aynı zamanda hem dışkımdan hem de makat kısmindan şeffaf akıntı geliyor ve makat deliğinin içinde et parçaları var ama o et parçaları gözle görülmüyor sadece çok afedersiniz makat deliğine parmak sokunca hissediyorum bir sürü bir bütün gibi bunlar neyin belirtisi olabilir ve bazen çok zorlayınca hafif kan geliyor peçeteye ve çoğu zaman dışkıdan sonra oturunca acıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
El ile hissettiğiniz et parçaları veya şişlikler iç hemoroid, gelen şeffaf akıntı ise enfeksiyon olabilir. Anal fistül veya fissüre dayalı bu tür hastalıklar meydana gelebiliyor. Kanama ise fissür veya hemoroide dayalı olarak görülür. Çok ufak bir ihtimal şeffaf akıntılar mukus da olabilir. Doğru sonuç için lütfen GENEL CERRAHİye başvurun. Mevcut ise KOLOREKTAL CERRAHİSİ VE PROKTOLOJİ'ye gidebilirsiniz.01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBende sıksık kabız oluyorum ama böyle şeyler yaşamıyorum hiç ciddi bir sorun olabilir doktora görün çatlak falan olabilir anal ilişki falan yaşamadın değil mi
022 Yorumla
Soran+1 yılKabizliginiz kaç gün sürüyor ve ne sıklıkla oluyor
- +1 yıl
Ayda 1 2 kez oluyorum bu seferki 4 5 gün sürdü kayısı tarzı şeyler geçiriyor kabızlığı sürekli öyle şeyler yiyorum afedersin ama mesela dün 1 kutu kayısılı meyve suyu içtim bu sabah ishal olarak uyandım karın ağrısıyla uyandım o derece
Soran+1 yılBenimde baya uzun sürdü 4 5 gün oldu ama hala geçmedi bide işte akıntı falan olunca ve öyle iç kısmında et parçaları falan 😔 iyice korktum umarım basur falandır
- +1 yıl
Bende basur diye düşündüm ama sizi korkutmak istemedim çok katı tüketmekten de oluyor su tüketiminize dikkat edin derim muzdan falan uzak durun
Soran+1 yılDenicem. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için 😊
- +1 yıl
Ne demek açık açık anlatmak isterseniz çekiniyorsanız özelden yazabilirsiniz bende aynı durumun mağduruyum Allah kimseye makatından dert vermesin 😂
Soran+1 yılYok özelden yazmiyim bir sürü saçma soru sormuştum shfjskfk Aminnnnn düşmanımın başına vermesin 😄
- +1 yıl
Aman çekinmene hiç gerek yok ama yine de sen bilirsin ne sorarsan sor sorgulamam ben
Soran+1 yılYok boşver sjdkdkd teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
Rica ederim fikrini değiştirirsin umarım cjdjdjd cidden kanım ısındı yoksa ısrarcı olmazdım cjfnfndn
Soran+1 yılHerkese böyle mısın acaba 😄
- +1 yıl
Yok ikizler burcu olduğumu duyan kaçıyor genelde ön yargı var insanlarda çok fkdkfjjd
Soran+1 yılBende ikizler burcuyum sjdkdkfkf sen hangi tarih
- +1 yıl
13 hazıran senin cjdjdjdj
Soran+1 yıl25 mayıs 😄
- +1 yıl
Aramızda bayağı gün varmış he kaçlısın sen
Soran+1 yılSen kaçlisin 😄
- +1 yıl
01 ilk ben sormuştum ama neyse
Soran+1 yılBende ayni
- +1 yıl
Anladım yazıcak mısın xkdjdjdjdj
Soran+1 yılHayır 😄
- +1 yıl
Peki daha fazla ısrar edip seni bunaltmayacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Genital sigil olabilir. Ya da makat catlagi. Genel cerrahiye gorun.
10 Yorumla
+1 yılMakat catlagi gibi rahatsizliklarda yaygin drum. Genelcerrahiye git
02 Yorumla
Soran+1 yılMakat çatlağında o deliğin içinde gözle görülmeyen yerde büyük büyük et parçaları olur mu?
- +1 yıl
Doktora git
Eczaneden hemoroit kremi al sabah akşam kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılBasur mudur
Soran+1 yılKonka?
+1 yılBi doktora görün burdan kim anlicak
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı durum başına gelmiş olan var mı diye sordum veya sağlıkçılar oluyor onlar için
- +1 yıl
Doktor doktor tohtorr
Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı. korkacak bişi yok
muhtemelen iç basurun var010 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle birseydir
Soran+1 yılAkıntı olur mu ki onda
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
Soran+1 yılİç kısımda olan etlerde o yüzdendir dimi
Soran+1 yılAynen artık öyle yapıyorum ama içerde olan baya bi büyük ve uzun zamandan beri var
Soran+1 yılTamam yapicam çok teşekkür ederim :)
+1 yılBasur mu var sende acaba canım ?
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki
Soran+1 yılBasur akıntı yapar mı ve delik içinde gözle görülmeyen sadece parmak sokunca olan etler?
- +1 yıl
Hmm herşey olabilir canım dm yazarmısın bana sen?
Kolon kanseri olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa giderek belirtiler artmaz mi senelerdir kronik kabızlık var zaten ve 20 yaşındayım ama dedem kolon kanserinden vefat etti 😔 olabilir mi acaba ya daha çok korktum ama o kanserde et parçaları hissedilir mi
+1 yılBence bir doktora gözükmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılKanserle alakalı olabilir mi :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası