Beyaz ya da sarımsı, krem kıvamında, ekşi kokulu akıntı nedir? Teşekkür ederim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Beyaz ya da sarımsı, krem kıvamında, ekşi kokulu akıntı nedir? Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
enfeksiyon olabilir
Eğer kaşıntı yapıyorsa enfeksiyon kapmış olabilirsin ama onun dışında dönemsel yaşanabilecek bir durum.
Aslında bu olay sevgilimle sevişme sonrasında oldu. Seviştim o gece vajinamda yanma oldu. Sonra siğil oldu ve sonra akıntım bu şekle döndü. Siğil için tedavi oldum sorun yok. Riskli tipte değildi. Dikkat ediyoruz. Ama geçmiyor. Acaba mantar mi diyorum
Çok geçmiş olsun cinsel yol ile bulaşan bir enfeksiyon bunun gibi farklı problemlerde oluşturabilir. Göz ardı edilmemesi gerekli kesinlikle ya da partnerinden uzaklaşman gerekebilir. Çünkü rahim ağzı kanseri tehlikesi yüksektir. Partnerin tedavi olmalı ve bir süre en azından partnerinden uzak durmalısın tekrar geçmiş olsun.
Enfeksiyon var. Doktora git. Kan testi yaptır. O zaman belli olur mantar da var mı yok mu?
Aslında bu olay sevgilimle sevişme sonrasında oldu. Seviştim o gece vajinamda yanma oldu. Sonra siğil oldu ve sonra akıntım bu şekle döndü. Siğil için tedavi oldum sorun yok. Riskli tipte değildi. Dikkat ediyoruz. Ama geçmiyor. Acaba mantar mi diyorum
Olabilir. Ama akıntı çok ise enfeksiyonda var. Mutlaka doktora git.
Akıntım çok. Yani gerçekten çok. Şöyle diyeyim iç çamaşırı giydim 5 dk sonra direk iç çamaşırın islaniyo. Krem kıvamında değil ama sonrasında iç camasirimda koyu kıvamlı bir hal alıyor
O enfeksiyon iste. Surekli olmasıda mantar yapar. Mantar nemi sever. Hemen oluşur. Nasil camasir kullanıyorsun?
Ooofff ya canım sıkılıyor.
Geçmiş olsun. Haklisin can sıkıcı bir durum
ama acil tedavi olman gerek.
Bakalım inş
İnş. Tekrar geçmiş olsun..
Cinsel bulaşı yoluyla olan bi hastalık olmadığına eminim çünkü bende de var
Nasil yani? Anlattığım şekilde mi
Evett aynısı
Nasıl geçecek peki?
Mantar olabilir ya ben de ondan şüpheleniyorum
Yani şöyle ama benim affedersiniz vajinam ve makatim birlikte kaşınıyor. Ve regl öncesinde oluyor o kadar artıyor ki anlatamam
Yani bilemiyorumm ben de ciddi bir kaşıntı yok, doktora danışın isterseniz
Enfeksiyon ya da mantar
Normal olur dönem dönem
İrin o
Eeee tamam da yani ama ne mantar mi ne
İltihap
Enfeksiyon
Tamam evet ama mantar mi bel soğukluğu mu yoksa vajinit mi ne olabilir
Cinsel yaşamın var mı
Vardı. 1.5 sene önce
1.5 senedir var yani bu durum
Evet. Çok aktif değil ama sevgilimle daha doğrusu nişanlımla. Cinsel birliktelik değil ama sevişme. Yani ne olabilir acaba mantar mi ya
Tam birleşme yoksa ondan kaynaklı olmayabilir
İnsallaj
Ama sonuçta tedavi şart öyle kalmamalı
Mantar kapmışsın
Tamam da mantar mi? Bel soğukluğu mu? Vajinit mi? Yoksa kesin mantar mi
Koku mantarın belirtisi soğuk almış olsan akıntı olur
Mantardır kaşınmada oluyor dimi
Evet ama sürekli değil. Regl zamanına yakın
Evet işte o mantar çünkü regl döneminde vajinanda sıcaklık artıyor ve mantar paraziti ürüyor oda konun artmasına ve kaşıntıya sebep olıyor o eczanelerde fitiller satıyor kadınlar için partnerin de kullannası gerekiyor ve birlikte olmadan önce duş alsın ilk
Evet ama akıntım hep anormal. Bu da mı mantar? Evet regl zamanı vajina sıcaklığı arttıgi için kasınti olabilir ama akıntım hep aynı regl zamanına yakın falan değil. Ama regl zamanına yakın daha koyu akıntım oluyo aslında bu doğru. Ve akıntım çok olduğu için vajinamj yıkarken makatima da degiyo. Ve aynı kaşıntı ve yanma regl zamanı makatimda oluyo. Yani oraya mantar mu bulaştı ki acsba? Ve çok özür dilerim ama gaz çıkışım değişti ve wc ge gidince büyük Tuvaletim hiç zorlanmadan cikiyo ayrıca yapsamda tam rahatlamış hissetmiyorum kendimi. Ve fitil kafama göre alayım mı? Mantar için fitil mi istiycem
Zaten bi kaç marka var fazla yok
Ya diğer yazdığım şeylerin onla alakasi var mı sizce?
Mantar bulaşıcı zaten dikat etmelisin o kadarını bilmiyorum elimden geldiğince yardımcı oldum
Bulaşıcı derken? Makat bölgemede mi bulasmiş olabilir mi?
Olabilir sadece ora ile kalmaz uyurken kaşırsın elinle vücuduna dokunursun farkında olmadan yayılabilşr bian önce tedaviye başla
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Ne alaka
Doktora git
Midem bulandı aw
E ben de sevmiyorum ama napim