korkuyorum sırf bu nedenden beni istemez diye :( diş doktoruna gittim tüm herşeyi yaptırdım ancak 1 sene sonra yine herşey eskisi gibi oldu :( şuanda maddi sıkıntılar var yaptıramıyorum tel falanda taktırmam gerekiyor :( napmam lazım yaa
Cevabın nedir?
canım dişinde bir sorun olduğu için kokuyor muhtemelen bildiğin bir dişçi aile dostun falan yokmu? çok zor bir durum, bence kökten halletmelisin hemen yoksa daha da kötüleşebilir. bazı arkadaşların dediği gibi karanfil çiğneyebilirsin. probiyotik yoğurt al eve, onu ye. bol bol su içmeye dikkat et. diş ipi kullan ve dişlerine çok iyi bak. yanında her zaman sakız taşı ve aç kalmamaya dikkat et. midende bir sorun olabilir o yüzden tedavi olmaya gidebilirsin, yatmadan önce gargara yapmayı unutma. sağlıklı beslen, mideni bozucak/zorlicak yemekleri yememeye çalış. yani bol yağlı, şekerli şeylerden uzak dur.
13 Yorumla
Soran+1 yılya doktora gitsem utanırım ağzım kokuyor demeye :(
Soran+1 yılhahaha bilmiyorum yaa :)
En İyi Cevaplar
Bunda ne utanlcak ne sıkılcak bisey var canim bu normal bir saglik sorunu. Diş fircalamana özen göster. Yaninda listerin'in küçük boy agiz çalkalama suyunu taşı. fırçalama tekniğin dogru olmali. Maddi durumun yeterli duruma geldiğinde de bir doktora git
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen sagol canım :)
Muhtemelen ağzında çürük diş falan var, dolgu veya çektirmek çözüm olabilir. Sürekli baharatlı şeyler yiyorsan onunda etkisi vardır.
Diş plaklarını falan temizlettir, Naneli şeker ye diyenlerin tersine yeme diyorum çünkü ağız kokusu ile mentol birleşince daha berbat bir koku çıkıyor ortaya. Çikolata naneli şekere göre daha iyi bir çözüm bence. Çikolatayı ısırmak yerine emmek daha iyi.11 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum zaten :)
Oncelikle gecmis olsun. Agiz bakimini kimse icin degil de kendin icin yapmalisin. Cunku agiz kokusu gastrit ulser gibi bir cok hastaligin habercisidir. Tedavi icin karanfil kullanabilrsin, bir de zuzenli olarak fircalamak ve mide hastaliklari icin kontrol yaptirman yerinde olur
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederım tavsiyeleriniz için :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendede aynı sıkıntı vardı. Her gün en az 2 - 2.5 litre su içtim. Sabah kahvaltıdan sonra, akşamda uyumadan önce dişlerimi iyice, dikkatlice fırçaladım ve colgate in ağız çalkalama suyunu kullandım daha iyi olduğunu hissediyorum. Dilinin üzerine bakarsan beyazlıklar var. Bunları yapınca beyazlıklar gitti ve kırmızı renge, orjinal hale döndü. Öyle yani... Sorun sadece diş değil midende de olabilir... Geçmiş olsun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Dişten olduğuna emin misin? Bizim bir arkadaşında öyle idi ortama girdimi koku değişirdi.. Birgün gerçekten araştırdı nedenini çok küçükken kiraz çekirdeği takılı kalmış burnun üst taraflarında orada çürümüş ve koku yapan o imiş. Şimdi mis gibi. :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) hadi bee hahahah ne alaka yaa nasıl buldu :)
+1 yılbeni bul
dert etmem böyle şeyleri. hatta o kadar düşünceliyim ki seni rahatlatmak için buluşmaya gelmeden önce koku tek taraflı olmasın diye bol soğanlı lahmacun falan yerim312 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D
- +1 yıl
gülmüşsün ama gülüp geçme bence
sen beni/ sözlerimi/teklifimi bir düşün :P
Soran+1 yıldüşüniyim :D
- +1 yıl
peki sabırsızlıkla kararını bekliyor olacağım ona göre
Soran+1 yıltamam :D amca :D
- +1 yıl
bak bak seven olma asaletini gösterme de git sevilen olma şımarıklığını sergile
aferin bir ilgi duydum alaka gösterdim ya
teessüf ederim :(
Soran+1 yılamca ben 21 yaşındayım sen 45 üstü moruksun :D farkında mısın :D
- +1 yıl
ya 45 üstü değilsem (ki değilim) gırgırına takıldığım bir siteye kayıt olurken üye bilgileri diye sordukları o zırvaları sallayıp geçmişsem
neysseee mıncırırım yanacıklarından bye
Soran+1 yılof :D
- +1 yıl
küstüm sana artık hayatta olmaz bu iş bilesin
hıhh
eaaa
tabi gönlümü almayı başarabilir misin bilemedim doğrusu
Soran+1 yılçokta fifi :D
- +1 yıl
aa fifi falan ne kadar ayıp
kız sevgilin yok kudurdun mu ne yaptın
o nasıl laflar öyle. bir daha böyle kelimeler duymayayım sakın (ters psikoloji) (konsept: yasak olan ilgi çeker mantığı)
Ağız bakımı çok önemli, dişlerini zaten sürekli fırçalayacaksın, ağız çalkalama suları var kullanmanı tavsiye ederim, eczanelerde ağız kokusu için çok etkili bitkisel ilaçlar var ve bunlar ateş pahası şeyler değiller.
13 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa hiç bilgim yok inan :S
Soran+1 yıltsklerrr:)
+1 yılÇocuklar duymasındaki fısfıs ismaili bilirsin. Ondan kullan :)
22 Yorumla
Soran+1 yılayy evet :)
- +1 yıl
Gene dişlerini fırçala ama anlık iöin naneli fısfıs var :)
+1 yılGargara kullan. Gercekten kotu bir durum Allah yardimcin olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın :(
Bak tel taktirmam gerek diyorsun ya o hic sorun degil.
Agiz kokusu da surekli mi yoksa sadece sabahlari mi oluyor ya da uzun sure ac kalinca mi oluyor?12 Yorumla
Soran+1 yılsürekli var
gargara günde bir kac kez yap yedigin seylere dikkat et naneli seker hep bulundur yaninda
14 Yorumla
Soran+1 yılhep öyle yapıyorum zaten :(
+1 yılçürük varsa temzilenecek , gömük diş varsa alınacak diş taşı temizliği 6 ayda 1 yapılacak bunlardan sonra koku devam ederse dahiliyeye gitmek lazim mideden kaynaklanan sorun olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılmide hastasıyım ben zaten :S
- +1 yıl
sorun orada demek onu hal etmeden koku geçmesi zor
Soran+1 yılgaliba :S
reyhan diye bir bitki var aktardan alın, mide rahatsızlıklarına iyi gelir en az 3 saat ağzınız mentol kokar :)
12 Yorumla
Soran+1 yılharbi mi :)
dişlerini bol bol fırçala. gargara yap. ağız kokusunu gideren sıvılar fısfıslar var onlardan al
12 Yorumla
Soran+1 yılbakcam ya hepsine :S
karaciğerlerine baktırt bence, mide doktorunda görün, sadece dişten koku olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yıloda var :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılKokunun sebebini iyi tespit etmek lazım kardeş. Çürükten mi mideden mi ağız içi temizlik mi. Maydanoz karpuz salatalık tavsiye edebilirim
18 Yorumla
Soran+1 yılsagol :)
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun :) ama çok dert etme, o kadar duyarsız kendine özen göstermeyen kız buluyorken sen rahat rahat sevgili bulabilirsin emin ol :)
Soran+1 yılsagol yok bir dişimde sorun var işte normalde kendıme çok bakarım :)
Cevap sahibi+1 yılÇocuk anlamaz bile nerden bilsin :) fazla yakınlaşacağınız zamana kadar onun da bir çözümünü bulursun :)
Soran+1 yılah ah çok bulmam lazım :)
Cevap sahibi+1 yılSeni böyle de sevenler vardır emin ol :) sen onu beğenir misin bu önemli
Soran+1 yılkimse sevmez ki ama böle :) kusurlarımla kabul eden lazım :)
Cevap sahibi+1 yılUmudunu kesmiş gibi konuştun şimdi :) senle konuşan kimse yok mu yani şu aralar
nefes alıp verme el kol hareketlerıyle konus sevgılın le :DD
22 Yorumla
Soran+1 yıltamam oldu :D
Agiz kokusuyla, iliskinin ne anlami var.. Hatasiz insan m var 😊 ozelden yazaraaniz tanismak isterim
111 Yorumla
Soran+1 yılvar yaa adamlar bu yüzden ayrılıyor :D
- +1 yıl
:D adam yürüyor direk
- +1 yıl
İzdivaç programında sandım kendimi :)
Soran+1 yılyok gerek yok :D
Soran+1 yılgereksiz :D
Soran+1 yılçünkü konustum biri var:D
Soran+1 yılsevgili olmadıkki daha ayrılalım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelin onunla alakası yok bakımını iyi yap bir de mide rahatsızlığı da neden ouyor diye duymuştum onu araştır doktora git olmazsa
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen :S
Bunu sorun etme ve sabahlari ac karnina karanfil cigne 1 adet
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa geçer mi ki öyle :S
+1 yılGeçmiş olsun panpa git gara al kullan 6-7 TL ye parasını ben gönderirim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılvar zaten :D
- Sağlık konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılkendine ağzı kokan bir sevgili bul karşılıklı koklaşın..
20 Yorumla
+1 yılÇürüklerin ya da mide problemin vardır tedavi ettir sık görülür..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleczanede agız kokusu gıderıcı sakız gıbı bır sey var ondan kullan benımde senın gıbıydı sımdı sevdgıgım kısıyı sureklı oupuyorumm dudagından tavsıye ederımm canmm uzulmee tamam :P
118 Yorumla
Soran+1 yılişe yaradı mı :)
Cevap sahibi+1 yılewt yaradı canım yaramaz mı yaramasa sana nıye tavsıye edeyımm sımdı sureklı opuyorum ama rahatsız oluyor sureklı opme dıyee :) :) keske eskı halınle kalsaydın dıyor :P
Soran+1 yıladı ne peki o kullandığın şeyin?
Cevap sahibi+1 yılşeyın mı?
Soran+1 yılsakızın işte :D
Cevap sahibi+1 yıloyle bır sey deme bak sey felan mıllet yanlıs anlıcak :) sakız şu an kaldırıldı dıye bılıyorum ama ben şu an sprey kullanıyorum ıstersen spreyın adını verebılıırm :P
Soran+1 yıliyi geliyorsa söle kımse yalnıs anlamaz merak etme :D
Cevap sahibi+1 yılhee ıyı o zmnn anlamazsa sıkıntı yok :) www.bakimstore.com/halazon-fresh-agiz-spreyi.htm ilaç bu cogu eczanelerde satılıyorr :P
Soran+1 yıliyi geldi mi bari
Cevap sahibi+1 yılewt geldı gelıyordaa canımm ;) tavsıye ederım nanelı ama katlancaksın ondan sonra kokmuyor bır daha aksama kadar her gun kullancaksın
Soran+1 yılkaç para bu?
Cevap sahibi+1 yıl10 - 15 lira arası bırsey fazla para degıl paran yoksa ben sana anlıp gonderebılırım kargoyla hıc sıkıntı degıl yeterkı ısın gorulsun canım :P
Soran+1 yıl:D:D yok sağol çalışıcm zaten yakında alırım :D
Cevap sahibi+1 yıl2 kutu gondereyım korkma karsılık olrak sendne bırsey ıstemıcem ıyılık yapmayı severım ıstersen parasını gondereyım sen all :P
Soran+1 yılyok yaa o kadar düşmedık sagol pnp :D
Cevap sahibi+1 yılyok yha canım ben sana dustun demedım kı ıyılık babında dedımm ;)
Soran+1 yılsagol zuzu :D
Cevap sahibi+1 yılrica ederım bı ıstedgın olursa burdan yaz seve seve yaparımm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıllisedeki sevgilim güzeldi. fakat ağzı kokardı.
midem bulandığı için terk ettim.
Allah yardımcın olsn20 Yorumla
+1 yılağzında ne var ki kokuyo :D
çürük diş kokutur abi , çektir sende , olmadı şampuan dök ağzına :D11 Yorumla
Soran+1 yıltamam dökerim :D köpürür falan :D
+1 yılmidenden bağırsağından falan alakalıdır belki ya da burnundan mesela bir iç hastalıklarına da görün
00 Yorumla
+1 yılağız spreyi kullan + nane likörü + midenide kontrol ettir sadece dişler alakalı değildir
00 Yorumlaağız kokusu sadece diş ile ilgili değil mideden geliyor diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi kal simanı şeklini değiştirme ağzın kokuyasa o problem diil i
10 Yorumla
+1 yılbu fakirlerin hali ne olcak =D çürük dişin yoksa tuzlu su karbonat gara yap.
10 Yorumla
+1 yılRocco Kullan.
Güzelsen Yani Bakan Bakar :D12 Yorumla
Soran+1 yılgüzelim :D
- +1 yıl
Rocco Kullan :D
Kesin Çözüm :D
Dişlerini fırçalamıyon mu bacım ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılgünde 3 defa geçmıyor ama
Delete (sakız) kullan ;) Ayrıca bırak olmasın sevgilin falan. Olsada ayrı bir dert. Fazla takma
00 YorumlaValla çantandan sakız eksik etme. First duo tropical;-)
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına karanfil al bundan kolay ne var?
14 Yorumla
Soran+1 yılgeçiiriyor mu
Cevap sahibi+1 yılevet geçiriyor ya kafana ne takıyosun 1-2 saat sonra ağzındakini çıkar yenden karanfil al 1 tanecik al ağzına ama çok atma.
Soran+1 yılbilmiyordumda :(
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılzor bısey degıl gıt gargara al yane
12 Yorumla
Soran+1 yılya hepsi var diş ipi gargara ama geçmiyor
- +1 yıl
nane esansı dok
+1 yılmidende ne gibi sorun wrki
11 Yorumla
Soran+1 yılişte onu bulamıyolar
Lazimda değil Zaten...
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılFırça ağız calkalama suyu ve naneli sakiz kullan
12 Yorumla
Soran+1 yılnaneli sakızda geçiçi çözüm :(
Cevap sahibi+1 yılDiğerleriyle birlikte kullan
Genetik olabilir sulalende var mı
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama diş sorunu var
mide sıkıntın olabilir.
10 Yorumla
+1 yıldişlerini fırçala ve sakız çiğne
10 YorumlaGel biz sevgili olalım
10 Yorumla
+1 yıldişlerini fırçala kokmaz eğer yine kokuyorsa ağzına ölü fare kalıntısı var demekki
24 Yorumla
Soran+1 yılpislik :D
- +1 yıl
köpek kakası
- +1 yıl
evet ama yardımcı olmaya çalışıyorum ve sen -1 veriyorsun köpek kakası dediğim için değil mi tüm bunlar evet haklısın bu yüzden sana 5 puan köpek kakası kötü oldu kusura bakma özür diliyorum ve seni affediyorum bu yüzden de bana 10 puan
seker kullan agiz kokusunu alan
10 Yorumlazeytin yok ediyor kokuyu hacı
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol panpa :D
Geniz akıntısı vardır büyük ihtimal. Kbb ye git
00 YorumlaKahve ağız keser kısa süreler için idare et
00 Yorumla
+1 yılkaranfil ye sürekli.
10 Yorumla
+1 yılben diş macunu alayım sana forever dan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizimla değelsın