zaten bizde bize ilginç gelen her şeye hastalık, hasta falan diyoruz genel yapımız böyle ama tıpda ve psikolojide hastalık katagorisinde midir bilemiyeceğim hiç de araştırmadım psikolog baldızlar bilir
Evet psikiyatride de hastalik olarak goruluyor eskiden BDSM tecrübeleri yaşayan insanlar genellikle ya Sadizm ya da Mazoşizm tanısına dahil edilirlerdi ve psikiyatri tarafından, dürtü ve eğilim bozukluğu kapsamında bir hastalık olarak görülürdü
rahmetli tez yazarken kokain kullandığını biliyor muydunuz az gevur değildi rahmetli (gerçi ateistti ama huzur içinde yatsın) dünyayı değiştiren ilk 100 insan listesinde üst sıralardadır kendisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hastalik denilebilecek kadar ilginc bir fantazi
zaten bizde bize ilginç gelen her şeye hastalık, hasta falan diyoruz genel yapımız böyle ama tıpda ve psikolojide hastalık katagorisinde midir bilemiyeceğim hiç de araştırmadım psikolog baldızlar bilir
Evet psikiyatride de hastalik olarak goruluyor eskiden BDSM tecrübeleri yaşayan insanlar genellikle ya Sadizm ya da Mazoşizm tanısına dahil edilirlerdi ve psikiyatri tarafından, dürtü ve eğilim bozukluğu kapsamında bir hastalık olarak görülürdü
ne kadar eski olduğuna bağlı olr değişir eskiden psikiyatri ilkel çağını yaşıyodu zaten ama yorum için sağol
Tabii ki oyle evet, rica ederim
Yoo sub ve slave kadınlar candır
dominantriksleri kastetmiştim slave kadınları değil :)))
Ama çok güzel şarkı
aynennnn klibi izlerken yaşıyosun resmen sanatçı duygularını çko güzel geçiriyor
Harika
ben psikoloji bilimine göre merak ettim psikolog varsa cevaplandırsın yaww hayde bizi de merakta koymayın uşaklar!
Psikologlar da fantezi kuruyodur şimdi 😋
Freud baba nerdesin ah nerdee tam da ihtiyacımız olan şu dönemlerdee
Başka bi zaman diliminde pompadadır
rahmetli tez yazarken kokain kullandığını biliyor muydunuz az gevur değildi rahmetli (gerçi ateistti ama huzur içinde yatsın) dünyayı değiştiren ilk 100 insan listesinde üst sıralardadır kendisi