akinezi, çekilme, baş dönmesi, mide bulantısı uykusuzluk veya yoksunluk hissettirmedi. Fakat son bir kaç haftadır kendimde dengesizlik fark ediyorum. Bu sürecin bir parçası mı? Kimyasalı atmak istiyorum artık vücudumdan.. bu süreç için tavsiyeleriniz ne olur.. teşekkür ederim
Uzun dönem antidepresan/atipik anti psikotik ilaç bırakma dönemi?

Merhaba, 7 yıldır rexapin ve Anafranil kullaniyorum düzenli olarak. Doktorum artık ilaçları bırakmama söyledi. rexapin 2.5 MG (olanzapin) anafranil SR 75 MG kullanmaktayim. Yaklaşık 1 aydır gün aşırı 1 haftadır da 2 günde bir rexapin aliyorum. Anafranili rexapini bıraktıktan 1 ay sonra yarıma düşüreceğiz. Sorum şu;
akinezi, çekilme, baş dönmesi, mide bulantısı uykusuzluk veya yoksunluk hissettirmedi. Fakat son bir kaç haftadır kendimde dengesizlik fark ediyorum. Bu sürecin bir parçası mı? Kimyasalı atmak istiyorum artık vücudumdan.. bu süreç için tavsiyeleriniz ne olur.. teşekkür ederim
Güncellemeler:
En İyi Erkek Görüşü
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
00Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş