1 hafta uyguladım 4 kilo verdim ama fazla kilom yoktu eğer kilon fazlaysa daha çok verirsin. ben sağlık için uyguluyorum 1 ayda ortalama 1 hafta uygulayıp normal yeme temposuna geçiyorum
Bende oyle vucudumu buna alististirip kilo vermesini yavaslatmamak icin arada tutmiycam sasirtmak lazim vucudu vermem gereken bi 7 8 kilo falan var suanda
Mecbur yani vermem gereken sure kisitli bol bol vaktim olsa bende zorlamam kendimi bu kadar 1 bucuk ayim falan var kilo vermem icin yani bu yaza mutlaka fit girmem lazim hesaplarima gore 2 ayda 10 11 kilo falan verebilirim gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34İntermittent fasting diye bisey gunun belli bi saati oruc tutuyosun kilo veriyosun
Abi şaka gibisiniz siz ya.
Form Cay ama meyveli cay sonucta kayisili aslinda kararsiz kaldim icmemde sakinca varmidir
Ne kadar surede kac kilo verdin
ben içtim. hiç bir sorun yaşamadım. kesinlikle tavsiye ediyorum. inanılmaz yağ yakarsın birden eriyip gidiyosun ve kilo almıyosun uzun süre
Ben 9 gunde 4.900 gram falan verdim artik yarina 5 kiloyu gorurum benle dalga geciyo cevremdekiler ac kalarak kilo veremezsin alirsin diyolar smdi verdigim kilolarida yagdan vermemissindir kastan vermissindir diyolar modumu dusuruyolar ama devam ediyorum faydasini goruyorm gunde en az 200 300 gram falan veriyorm
1 hafta uyguladım 4 kilo verdim ama fazla kilom yoktu eğer kilon fazlaysa daha çok verirsin. ben sağlık için uyguluyorum 1 ayda ortalama 1 hafta uygulayıp normal yeme temposuna geçiyorum
kesinlikle kimseyi dinleme. kilo falan almıyosun tekrardan. ve tamamen yağ yakıyosun
Bende oyle vucudumu buna alististirip kilo vermesini yavaslatmamak icin arada tutmiycam sasirtmak lazim vucudu vermem gereken bi 7 8 kilo falan var suanda
inşallah sağlıklı kilonuza kavuşursunuz
20/4 yapiyorm ama baktigin zaman 22 saat falan ac kalip 2 saat tok kaliyorm
uzman değilim ama bence çok fazla. ben 16 saat yaptım
Mecbur yani vermem gereken sure kisitli bol bol vaktim olsa bende zorlamam kendimi bu kadar 1 bucuk ayim falan var kilo vermem icin yani bu yaza mutlaka fit girmem lazim hesaplarima gore 2 ayda 10 11 kilo falan verebilirim gibi
Bide ben oyle istedigim her seyire yemiyorm 1 yumurta haslayip bi kac kasikta yogurt yiyip tekrar oruca basliyorm ara ogun yapmadan
siz bilirsiniz ama yaptığınız farklı bişey. siz yemek yemiyorsunuz. intermittent fasting öyle bişey değil
Faydasini gordunmuu?
Evet 4 günde 3,5 kilo verdim
Geri aldinmi
Hayır daha çok verdim
İntermittent fasting aslinda ama turkcesi aralikli oruc gunun belli saatleri ac kaliyosun kilo veriyosun