Sağlık Meme ucum çok küçük? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Meme ucum çok küçük mememde küçük zaten zayıfım. Gelismemis gibi duruyoe ne yapmam lazim? Kilo alamiyorum Güncellemeler+1 yıl Ya sevgilimle sevisirken açamıyprum utancımdan o derece Meme ucum çok küçük? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
na-noow2 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl sorun ettiğin şeye ya :D git sevgiline mercek al günü kurtar :) sonuçta mercek çoğu şeyi büyük gösteriyor :D 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Uff çok yaratıcı hahahah Yorumla na-noow2 +1 yıl maliyetsiz + bi emek sarfetmene gerek kalmayacak ;) Yorumla Soran +1 yıl Mercekle sevişmek biraz zahmetli :d Yorumla na-noow2 +1 yıl onu yapan onu da yapar :D Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 465 cevap paylaştı. Meme ucu mu küçük yoksa meme de mi küçük memeler iyiyse doktora git ucu yok diye 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi kucuk Yorumla berkecan38 +1 yıl Ooo o zman takma kafana büyüyecekler az bekle o zman çok iyi olurlar küçükten kastın ne bilmiyorum ama büyürler Yorumla
αηgєℓмєσν Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Doktora git düzenli bir program eşliğinde sana kilo aldirici bir diyet yazsın. 2 0 Yorumla
KimimBen48 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl meme ucu hamile kalıp çocuk doğurunca baya büyüyor ununla ilgili endişelenme 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. birşey yapamazsın öyle sev onları ve sevişirken de çekinme aç güzelce yalasın 2 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Meme ucun çokmu küçük 1 7 Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Sevgilinle sevişirken açki emsin büyütür eme eme daha iyi zevk alırsın Yorumla Soran +1 yıl Utaniyorum kucuk diye Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Utanacak ne var açacaksın göğüslerini erkeğin emecek yalayacak büyütecek küçük olsun bişey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Bide destekli talıyorum hep acinca şok olur kucuklugune Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Destekli sütyen takma canım kaç beden göğüslerin var açsın emer emer durur büyütür işte Yorumla Soran +1 yıl 70 Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl 70 beden küçük mü diyosun bence değilidir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl E bu baya güzel birşey 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Değil ya çocuk gibi duruyorum bi çekiciligim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emin ol bazı erkekler bunu çok seviyor mesala ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha seksi geliyor nedense Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dert etme yani Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 430 cevap paylaştı. açarsınn açılırsın güven kendine 1 0 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Küçük daha iyi zaten boşver dert etme 1 0 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Dayıların egzantrik yorumlarını okumaya geldim 1 0 Yorumla
buseee4655 Takip Et Xper 1 Yaş: 52 +1 yıl ysin kac 1 12 Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla buseee4655 +1 yıl gigsun buyukmu Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Soran +1 yıl Yapmadim Yorumla Soran +1 yıl Oldu niyeki Yorumla Soran +1 yıl Ya hahahah kaç yaşındasın Yorumla buseee4655 +1 yıl 18 yasim Yorumla Soran +1 yıl Sorcagin baska seyler varsa sor ozelden bazi seyler yaptim Yorumla buseee4655 +1 yıl naptin ki Yorumla Soran +1 yıl Seks hariç bazı seyler işte Yorumla Soran +1 yıl Burdan mı sorcan boyle Yorumla Soran +1 yıl At desen atardim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
sorun ettiğin şeye ya :D git sevgiline mercek al günü kurtar :) sonuçta mercek çoğu şeyi büyük gösteriyor :D
Uff çok yaratıcı hahahah
maliyetsiz + bi emek sarfetmene gerek kalmayacak ;)
Mercekle sevişmek biraz zahmetli :d
onu yapan onu da yapar :D
Meme ucu mu küçük yoksa meme de mi küçük memeler iyiyse doktora git ucu yok diye
Hepsi kucuk
Ooo o zman takma kafana büyüyecekler az bekle o zman çok iyi olurlar küçükten kastın ne bilmiyorum ama büyürler
Doktora git düzenli bir program eşliğinde sana kilo aldirici bir diyet yazsın.
meme ucu hamile kalıp çocuk doğurunca baya büyüyor ununla ilgili endişelenme
birşey yapamazsın öyle sev onları ve sevişirken de çekinme aç güzelce yalasın
Meme ucun çokmu küçük
Sevgilinle sevişirken açki emsin büyütür eme eme daha iyi zevk alırsın
Utaniyorum kucuk diye
Utanacak ne var açacaksın göğüslerini erkeğin emecek yalayacak büyütecek küçük olsun bişey olmaz
Bide destekli talıyorum hep acinca şok olur kucuklugune
Destekli sütyen takma canım kaç beden göğüslerin var açsın emer emer durur büyütür işte
70
70 beden küçük mü diyosun bence değilidir
E bu baya güzel birşey
Değil ya çocuk gibi duruyorum bi çekiciligim yok
Emin ol bazı erkekler bunu çok seviyor mesala ben
Daha seksi geliyor nedense
Dert etme yani
Care estetik cerrahi.
o yalayınca dikleşir büyür👅
Büyür süt verdiğin zaman
açarsınn açılırsın güven kendine
Bişey yapamayız sanırım