Sağlık Doktor ya da hemşire ya da eczacı var mı? mert43341 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Doktora kilo almak için bişey var mi diye sordum çinko verdi bu kilo aldırır mı işe yarar mı? Doktor ya da hemşire ya da eczacı var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl günlük kalori ihtiyacına +500 eklersen kilo alırsın bu kadar şurupla hapla yapılcak birşey değil bu iş 0 2 Yorumla mert43341 +1 yıl Hadi canım biz bilmiyorduk ya çok sağol Yorumla üysgf2 +1 yıl sen bu şurupla kilo almaya devamke aferin Yorumla
Bitterligofret Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Burada sadece psikolog ve ürolog bulursun.çinko ne alana istah mı açıyormuş 0 12 Yorumla mert43341 +1 yıl Bilmiyorum ki nette iştah açar yazıyor Yorumla Bitterligofret +1 yıl Hiç duymamıştım genelde b grubu vitaminleri iştah açar diye biliyoru Yorumla mert43341 +1 yıl B12 kullanıyorum zaten geçen ay kan tahlili yaptırdım b12 107 çıktı bugün tekrar ilaç yazdırdım doktor b 12 in çok düşünmüş dedi 😕 Yorumla Bitterligofret +1 yıl Kime sorsan b12 düşük bende de vardı o belkide hala da vardır yakın bi zaman da yaptirmadim tahlil iğne kullandım sonrasinda bıraktım Yorumla mert43341 +1 yıl Yaa bende igne tedavisine başlarım diye korkmuyorum 2 ay daha kullanicam b12 sonra tekrar tahlil yaptircam düşük çıkarsa iğne vurdurmam gerekecek galiba b12 çok önemli söyliyim sana Yorumla Bitterligofret +1 yıl Evet dikkat etmek lazım hap kullandım bitti almadım tekrar yakın bi zamanda yine baktırırum tahlil Yorumla mert43341 +1 yıl Hap kullaninca yükseliyor mu bazı vucut tiplerinde bağırsaklar b12 yi enzimlemiyormuş o yüzden igne vurulmak gerekiyor muş 3 ayda 1 falan Yorumla Bitterligofret +1 yıl Dil altı var onu kullandım Yorumla mert43341 +1 yıl Ben apikobal mı ne onu kullanıyorum Yorumla Bitterligofret +1 yıl Oda mı dil altı Yorumla mert43341 +1 yıl Hayır normal günde bur defa Yorumla mert43341 +1 yıl Birr Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Banada verdi icmiyom ama sndjjd 1 5 Yorumla mert43341 +1 yıl Tadı çok güzel ama senin eksik mi ondan mı verdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet icimiyom ama istah yapar ama sen ic.. Yorumla mert43341 +1 yıl Aynen iciciem ben olmazsa bidaha alicam 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi shsh Yorumla mert43341 +1 yıl Sen de iç beraber içelim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
günlük kalori ihtiyacına +500 eklersen kilo alırsın bu kadar şurupla hapla yapılcak birşey değil bu iş
Hadi canım biz bilmiyorduk ya çok sağol
sen bu şurupla kilo almaya devamke aferin
Burada sadece psikolog ve ürolog bulursun.çinko ne alana istah mı açıyormuş
Bilmiyorum ki nette iştah açar yazıyor
Hiç duymamıştım genelde b grubu vitaminleri iştah açar diye biliyoru
B12 kullanıyorum zaten geçen ay kan tahlili yaptırdım b12 107 çıktı bugün tekrar ilaç yazdırdım doktor b 12 in çok düşünmüş dedi 😕
Kime sorsan b12 düşük bende de vardı o belkide hala da vardır yakın bi zaman da yaptirmadim tahlil iğne kullandım sonrasinda bıraktım
Yaa bende igne tedavisine başlarım diye korkmuyorum 2 ay daha kullanicam b12 sonra tekrar tahlil yaptircam düşük çıkarsa iğne vurdurmam gerekecek galiba b12 çok önemli söyliyim sana
Evet dikkat etmek lazım hap kullandım bitti almadım tekrar yakın bi zamanda yine baktırırum tahlil
Hap kullaninca yükseliyor mu bazı vucut tiplerinde bağırsaklar b12 yi enzimlemiyormuş o yüzden igne vurulmak gerekiyor muş 3 ayda 1 falan
Dil altı var onu kullandım
Ben apikobal mı ne onu kullanıyorum
Oda mı dil altı
Hayır normal günde bur defa
Birr
Banada verdi icmiyom ama sndjjd
Tadı çok güzel ama senin eksik mi ondan mı verdi
Evet icimiyom ama istah yapar ama sen ic..
Aynen iciciem ben olmazsa bidaha alicam 😂😂
Iyi shsh
Sen de iç beraber içelim 😂