Majezik oldukça sık kullanılan bir ağrı kesicidir. Majezik fiyatında geçen seneye göre fazla bir artış olmadığını söyleyebiliriz. Fiyatlar konusuna gelirsek, Majezik fiyatı miligramına ve tablet sayısına göre değişebiliyor.
Majezik 100 MG - 15 Tablet - 13,74 TL
Majezik 200 MG - 16 Tablet - 22,36 TL
Majezik Duo - 15 Tablet - 28,37 TL
Majezik reçetesiz satılır mı?
Majezik reçetesiz satılabilen bir ağrı kesicidir. Herhangi bir eczaneden gidip alabilirsiniz ama bilinçsiz kullanmayın.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Majezik fiyatı ne kadar?
Majezik fiyat açısından uygun denilebilecek bir ağrı kesici olarak bilinmektedir. En son Majezik ilacı eczaneden 12 lira gibi bir fiyata aldım, bildiğim kadarıyla da geçen seneden beri fiyatı hiç değişmedi. Belki yılbaşından sonra fiyatı 2-3 lira fark edebilir, çünkü geçen sene bu zamanlarda 9 lira civarında bir fiyatı vardı, 2020 içinde 14-15 lira olabilir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,1b cevap paylaştı.
receteaiz alinir fakat bilinçsiz ağrı kesici almak öldürür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 2 sene önce 6 tl ye almıştım millet 3-4 tl falan demiş imkanı yok en ucuz minoset o fiyata değil. Reçetesiz gidip alabilirsin netten fiyadı 17 tl görünüyor eczaneler buna yakın olur 15-20 tl arası bir fiyatı vardır muhtemelen. Pahalı geldiyse novalgin almaya bak daha iyi hatta.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evet satılıyor 17-18 lira mı ne. ama bir taneden fazla alma baya kuvvetli bir ilaç çünkü işe yarıyo kesinlikle. müthiş diş ağrımı bunun sayesinde unuttum
En İyi Cevaplar