Temiz dedi doktor şükür 🙏 ya benden kanlı balgam geliyordu sabahları kanser vs diye korktum belki boğaz kuruluğu ya da burundan olabilir dedi bir tek sabah uyanınca geliyo çünkü ve başka şikayetim de yoktu
omurgan yamuk ileri de sorunlar çıkarır nefes darlığı hareket edemem komple yamuk yaşama gibi fizik tedavide düzelt bende de vardı sporlarla normal hale soktum yavaş yavaş
Bekleyene kadar stresten ölecem belki bilen bir sağlıkçı vardır rahatlatır diye sordum yorum yazmak için yazmayın lütfen insanların bazen sıkıntıları büyük olabiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aslında bende merak ettimsonucu bildiğim kadarıyla çiğerlerin iyi durumda buğuluk yok hani bulut gibi oldumu kötü derler
Temiz dedi doktor şükür 🙏 ya benden kanlı balgam geliyordu sabahları kanser vs diye korktum belki boğaz kuruluğu ya da burundan olabilir dedi bir tek sabah uyanınca geliyo çünkü ve başka şikayetim de yoktu
İyi geçmiş olsun
Bu skolyoz zararlı bir durum mu düzeliyor mu hiç şikayetim olmadı bugüne kadar çünkü
Düzelir ya bişey yok onda dikkat et soğukta kalma falan
omurgan yamuk ileri de sorunlar çıkarır nefes darlığı hareket edemem komple yamuk yaşama gibi fizik tedavide düzelt bende de vardı sporlarla normal hale soktum yavaş yavaş
İçinize mazgal girmiş, acil ameliyata ihtiyaç var.
İnsanların sağlıklarıyla ne kadar rahat dalga geçiyorsubuz umarım başınıza gelmez
Akciğerini bilemem de omurgan berbat halde
Yaa omurgam mı berbat sebebi nedir acaba
Eğriliği görmüyor musun?
Sebebi nedir işte onu soruyorum ben duruş bozukluğu falan mı
Evet. Yamuk oturmaktan. Artık derecesini bilemem ama skolyoz olduğu net
Derdim birdi iki oldu sürekli ders çalışıyorum
Geçmiş olsun
Geçiyor mu zamanla acaba 30 yaşındayım hiç anlamadım bu durumu düzenli spor yapıyorum bir sıkıntısı olur mu ki hayatıma
Doktora görünmen gerek bunun için de
Mükemmel ötesi röntgen filmin
Gerçekten mi sağlıkçı mısınız
Bronşlar da açık gayet mükemmel sağlıklı günler dilerim
Çok teşekkür ederim sağlıkçı mısınız içim rahat edecek ya ona göre 🙏
Rahat etsin içiniz
Sigara içmeyi acilen birakman gerek
Hiç içmiyorum !
Korona gibisin
e doktorda bekliyorsan bize neden soruyorsun?
Bekleyene kadar stresten ölecem belki bilen bir sağlıkçı vardır rahatlatır diye sordum yorum yazmak için yazmayın lütfen insanların bazen sıkıntıları büyük olabiliyor
Yorum yazmak için yazmıyorum ben de hekimim
Tamamdır hocam çok rahatladım çok teşekkür ederim 🙏
Sadece bilgini varsa paylaşır mısınız çok korktum
Elbette ama mesleğim gereği buradan böyle yazmak etik olmaz.