Haftada bir kez banyo yapmak , saç ve cilt sağlığımızı koruyor.
Banyo sayımız arttıkça cilt kurulugu , sac kurulugu problemlerimizde artacaktır.
Banyo sayımız arttıkça cilt kurulugu , sac kurulugu problemlerimizde artacaktır.

evet. ymuşak karnım benim bu konu. ne yapıcaz böyle. yıkansan yunsak dert yunmasak dert. evdeysem çok sık banyo yapmıyorum haftada bir iyi bence. ama dışarı çıkacaksam mutlaka girerim. suya canım yana yana
Cevap
15Cevap
Genellikle haftada bir kez banyo yaparım. Saçlarım bazen çok uzunken, 3 gün geçmeden çabuk kepeklenince; yazın haftada 2-3 kez başımı yıkıyorum.
Şimdi yaptım, çayımı demledim. Çocukluktan beri hafta sonu yıkanırım. Yazın hergün.
Kışın 1 yazın 2 çok terleme olmadığı için sorun olmuyor bende
14 yaşımdan bu yaşıma kadar duş aralığım 2 günü geçmemiştir, duş alamadağım günler de mutlaka saçımı yıkamışımdır. Hatta durum şöyle ki okul zamanlarım da hemen hemen her sabah 5 de kalkıp duş alırdım cidden hafta da bir kez duş alıp rahatsız olmayan insan var mı?
Ben yazın her gün, kışın 2 en fazla 3 günde bir düş alıyorum.
Her gün yapıyorum. Saçlarımı 3 günde bir yıkıyorum. Kısa bir duş hepsi. 15 günde bir hamama gidiyor (d) um orada da kese işlerini falan yapıyorum. 😅
Günde iki çünkü ayda yılda haftada bir hatta banyo yapan sonra troll gibi pis kokacak eğitimsiz bir insan değilim
Haftada bir yıkanmak nedir yahu kokar insanlar. Kışın hadi gün aşırı iyi ama yazın günlük duş alınmalı.
Önceden bir kere yapıyordum ancak uzun zamandan beri spor yaptığım için şık banyo yapmam gerekiyor.
Haftada 4 5 kez yapilmali
Koltuk altım çok pis kokuyor. Zehir gibi 😞
Koltuk altını su ile temizle. Roll on kullan
2 günde bir bazen her gün
Haftada 2 defa
Kokarız be 1 de çok az 😂
Ne biri ya? Kokuşuk kadının biri de eksilemiş hahaha her gün
Terbiyesizpik yapma.
Hafta da 7 gün
Üç kez
Her gün yapıyorum
4 kez