Sağlık En son ne zaman hastalandınız? yasemi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 2gündür başımın her taraf gözlerim iki tanede dişim arıyor Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar herkes takmış kolay kolay hastalanmam diye hastalansanız ne olcak sağlık bu sonuçta utanılcak bişey değil En son ne zaman hastalandınız? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MasER-EROS Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Pandemi başlamadan önce en son artık grip bile olmuyorum. 1 1 Yorumla yasemi3 +1 yıl iyiymiş Yorumla
Ibrahim2630 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. En son korona oldum daha 1 hafta olmadi negatif olali... 0 2 Yorumla yasemi3 +1 yıl geçmiş olsun Ibrahim2630 +1 yıl sagol tesekkur ederim
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Geçen sene ama kısa sürmüştü. Kolay kolay hastalanmam. 0 1 Yorumla yasemi3 +1 yıl iyiymiş Yorumla
DerinYildizsoy Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Uzun zamandir olmadim 0 4 Yorumla yasemi3 +1 yıl felak nas okuda nazar mazar deydirmesinler sana Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Gizleniyim en iyisi okurum kanka Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Gizlenemedim nazara gelmeyelim de Yorumla yasemi3 +1 yıl felak nas okursan gelmessin Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun. 1 ay falan oluyor sanırım 0 1 Yorumla yasemi3 +1 yıl sağol sanada Yorumla
Sams7 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Geçen ay çok fenaydım. Sen nasıl oldun? 0 11 Yorumla yasemi3 +1 yıl kafayı duvara vursam ağrım azalıyor duvara vurduğumu hissedmiyorum Yorumla Sams7 +1 yıl Aaa yapma yinede. Yorumla yasemi3 +1 yıl iyi gelior Yorumla Sams7 +1 yıl Başına masaj yaptır bence. Yorumla yasemi3 +1 yıl kendim yapıyorumda onun etkisi 2dakka kafayı vurunca etkisi 5dk Yorumla Sams7 +1 yıl Dur ben geliyom masaj yapmaya Yorumla yasemi3 +1 yıl bırak lütfen duvarla başbaşa bırak beni Yorumla Sams7 +1 yıl Ama bu sağlıksız Yorumla Sams7 +1 yıl Aspirin iç Yorumla yasemi3 +1 yıl bişey keşfettim nefes almayıncada arımıyor Yorumla Sams7 +1 yıl Bence biraz uyuyup dinlendir kendini Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dün midem bulandı 0 1 Yorumla yasemi3 +1 yıl 1 iki öğün bişey yeme geçer o Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl 3 sene önce. 0 5 Yorumla yasemi3 +1 yıl bağışıklık full Yorumla M-B-B +1 yıl Spor yapıyorum. Yorumla yasemi3 +1 yıl bende yapıyorum Yorumla M-B-B +1 yıl İyi bir şey bu Yorumla yasemi3 +1 yıl biliyorum Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 637 cevap paylaştı. 3-4 ay olmuştur 0 2 Yorumla yasemi3 +1 yıl iyiymiş Yorumla uomoitaliano +1 yıl normalde de pek hasta olmam yılda 1 kez falan Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 1 Sene olmuştur 0 2 Yorumla yasemi3 +1 yıl iyi Yorumla Boavista +1 yıl Maşallah de Yorumla
hizligenc_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 1 hafta önce 0 2 Yorumla yasemi3 +1 yıl geçmiş olsun Yorumla hizligenc_ +1 yıl Teşekkürler sana da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Pandemi başlamadan önce en son artık grip bile olmuyorum.
iyiymiş
En son korona oldum daha 1 hafta olmadi negatif olali...
geçmiş olsun
sagol tesekkur ederim
Geçen sene ama kısa sürmüştü. Kolay kolay hastalanmam.
iyiymiş
Uzun zamandir olmadim
felak nas okuda nazar mazar deydirmesinler sana
Gizleniyim en iyisi okurum kanka
Gizlenemedim nazara gelmeyelim de
felak nas okursan gelmessin
Geçmiş olsun. 1 ay falan oluyor sanırım
sağol sanada
Geçen ay çok fenaydım. Sen nasıl oldun?
kafayı duvara vursam ağrım azalıyor duvara vurduğumu hissedmiyorum
Aaa yapma yinede.
iyi gelior