Dukan birasi kullanıp kilo verebilen var mi?
Tarif: maden suyu ve yeşil çay tatlandırmak için tarcın karanfil limon katılabilir
şu an başlayıp bu hafta boyunca kullancam şu an bira bardagimdaki dükan burasına bakarken bunu yazmak aklıma geldi
Tarif: maden suyu ve yeşil çay tatlandırmak için tarcın karanfil limon katılabilir
şu an başlayıp bu hafta boyunca kullancam şu an bira bardagimdaki dükan burasına bakarken bunu yazmak aklıma geldi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ben akşamları 1 fincan yeşil çay üstüne soda içiyorum karıştırınca güzel olduğunu düşünmüyorum. ve tok tutuyor tabiki gece acıkmalarını ve atıştırmalarını önlüyor
2 part halinde kahvaltıdan önce ve akşama. dogru içmeyi düşünüyorum çünkü az yemek için akşam 7 den önce yemeye çalışıyorum ve acikiyorum sonra ayağım beni mutfağa goturuyo😂
aynen akşamları bayağı tok tutuyor yeşil çay ve soda. çok açlık hissedersen de yeşil elma ye yanında ara öğün olarak. benim diyet listemde o şekilde saat 21.00da yeşil elma var
Ablam faydasını gördüğünü söylemişti
şu an içtim yarışını yarısınıda akşama doğru içmeyi planlıyorum yeşil cayın tok tuttuğu açık bi gercek
Yarısını gibi düşünme gün içerisine dağıt, bir bardak iç bir saat sonra bir bardak daha şeklinde tüket.
Yemekten önce içmeye çalışıyorum ki yemekte çok yemeyeyim
Ama bir anda yarısını içme 🤷
Hayır az yaptim 1 bardak yeşil çaya 1 sise soda
Zaten yarısı 1 bardak hatta biraz fazla olabilir emin degilim
Yaklaşık 1,5 litre falan yapıyorlar onu. En fazla da 1 hafta tüketmek gerekiyor
Deneme amaclı yaptım zaten şu an taze taze yapmak daha mantıklı geldi olmadi akşam bidaha yaparim
Genel 1 litre falan 1 soda 2 yeşil çay falan yer yerde 100 tarif var😂evet şu an ictigimin tadı aşırı yoğun oldu
Sabahtan 1,5 litre yaparsın akşama kadar dağıtarak içersin. Her sabah demle akşama kadar tüket ✨
Öyle yapacağım yarın tsk ederim
Rica ederim ✨
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!