Zamanında bir maymuna kafa nakli gerçekleştirildi:

Peki sizce mümkün müdür? Kafa naklinin yapılabilmesini ister miydiniz ve neden?

Bilemiyorum. Bir gün mümkün olabilir belki. Ama sonuçta nakil tedavi ve hayat kurtarma amaçlı yapılır. Beyin nakli bu konuda nasıl bir yardım sağlayabilir bize? Beyin ölümü için faydalı olur mu acaba? Aklımda deli sorular. 😄
Alzheimer ve geri dönüşü olmayan nörolojik hastalıklar için olabilir. Ancak anladığım kadarıyla çoğu bu amaçla değil de ''beyinsiz'' gördükleri insanlar için gelmesini istiyor gibi :D :D :D
Ben istemem şahsen. Başkasının beyni, başkasının hatıraları, başkasının hareketleri, şaka anlayışı, konuşma tarzı, giyimi vs. Bana ait olan bir hayata devam etmeyeceğim o saatten sonra.
Dolayısıyla kendime ait olmayan bir hayatı yaşamak, daha fazla yaşamak benim için bir seçenek değil.
Çok ağır bir konu ama net bir şey demek mümkün değil ya
Isterim kurban, kafamı taşlara vura vura keresteye döndü. Senin kafayla değistirek
Ahaha abi her yorumunda da beni güldürüyorsun ha cansın :D
Cevap
1Cevap
Keşke olsa.
Etrafımda buna ihtiyacı olacak çok kişi var. :((
eheheh :D
Dkspdlsl
Tabi ki mümkün hatta bence tamamen hücrelerimize ayrılsak bile tek bir hücremizden tekrar oluşabiliriz ama bilim ve teknoloji çok çok ilerlemeli
Teknoloji o kadar gelişti ki, olabilir. Yalnız ben doktor olsam yapamazdım, midem bulanırdı. 😄
Sanırım hayır yani hafızayı ve anıları nakletmek hmm
Mümkün mü bilmem ama şart olduğuna yemin edebilirim 😂
Cidden böyle birşey gerçekleşse ölümsüzlüğü bulmuş olurlar.
Yapılsq bile pek fark etmez kullanamadıkdan sonra
Ylniz o kafayı o vücuda teyel yapmışlar 😂😂
Mantıklı bir sey ama maymun yasamadi bence
İmkansız hiçbir şey yok, mümkündür.
Bazı insanlara yapılsa iyi olur jsjckdkfkdkf
Nooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?