Tuvalet sorunum 1 Yıldır kafayı yiyecem artık?

Arkadaşlar hepinize merhabalar, ben uzun zamandır bu illet hastalıkmı nedir bilemiyorum artık ama beni anlıyan ilaki birisi çıkıcak burdan umuyorum çünkü bu hastalık ile ilgili herhangi bir makale forum konusu vb. birşey daha bulamadım hiç bir yerde neyse konuya geçiyorum.
-
Ben yaklaşık 1 senedir tuvalet hissimi kaybetim sayılır yani tuvaletim gelmiyor bunun kabızlıkla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü tuvalete çıktıgım zaman boş ıkınmalar oluyor eskiden kabız olduğum zamanlarım oluyordu ama rahatça anlıyabiliyordum. Şimdi ise 1 Hafta 2 Hafta hata 3 bile oluyor Tuvalete çıkmasam bile hiç bağırsaklarım umrunda değil. Bunun (ibs) Olduğunu düşünmüyorum. 3 Ay önce hastaneye gitmiştim bana simflat diye bir hap yazdı ve gazla ilgili sorunum olduğunu söyledi, İlaç bana ilk 2 hafta felan iyi geldi sonra etkisini kaybetti. Ve dönem dönem bu hastalıgım düzeliyor gibi ama sonra işin sonunda her türlü tekrarlıyor. Şimdi bana bir akıl verin artık öyle bir psikolojik bir travmaya girdimki yemin ederim hayatım alt üst oldu. Umarım beni forumda anlıyan kişiler çıkar. Teşekkürler şimdiden
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler daha önce hastaneye gitmiştim fakat. birdaha gidicem görünen o, Ve hareketsiz bir yaşamım var bu doğru işin açıkcası uzun zamandır a-sosyalik vardı ama artık daha sosyal yaşamaya çalışıyorum umarım bu ileten kurtulucam.
Tuvalet sorunum 1 Yıldır kafayı yiyecem artık?