Durup dururken 7-8 aydır böyle morarıyorum. Çarpma darp filan kesinlikle yok. İlk başlarda kolumda da oluyordu. Bir daha olmadı. Ama bacaklarım da devam ediyor. Altı üstü önü arkası fark etmiyor büyüklü küçüklü morarıyor her yeri. Hangi bölüme gitmeliyim?
Git bir göster eğer varis derse tedaviside yok zararıda birşey olmaz yani. Ama büyük ihtimalle varis der çok göze batıyorsa iğneyle alıyorlar oradaki pis kanı
Hangi bölüme gideyim? Ailem umursamıyor herşeyi kafana takıyorsun kendini dinleme bu kadar diyor ama bacaklarımı böyle görünce kötü oluyorum normal değil ki bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doku ya da kas zedelenmesi sonucu oluşan morluklar. Tıbbi olarak net yorum yapmak doğru değil
7-8 aydır morarıyorum tek bu değil şu an bacağımın altı üstü her yerinde ara ara var boy boy
Bu bazen kilodan oluşur fakat bu kadar morarmaz. Yani sağlık ocağına bir git.
Kılcal damar çatlaması mi kanaması mi öyle bir şey vardı ona benziyor
7-8 aydır hep mi olur ki o bilmiyorum pek
Benim babaannemde oluyordu mesela. ama tabi yaşlı olduğu için de olabilir.
Gençlerde neden olur bilmiyorum
B ve c vitamin eksikliği olabilir troit olabilir
Dahiliye gideyim o zaman
Git bir göster eğer varis derse tedaviside yok zararıda birşey olmaz yani. Ama büyük ihtimalle varis der çok göze batıyorsa iğneyle alıyorlar oradaki pis kanı
Darbe almış gibi duruyo bi yere mi çarptın?
Çarpmadım 7-8 aydır her yeri morarıyor bacağımın koyu oluyor sonra açılıyo kayboluyor başka yerden çıkıyor
Bir yrremi carptın neresi orası
Çarpma darp yok 7-8 aydır morarıyorum bacağımın her yerinde çıkıyor. Üst yan tarafı bacağımın
Sıkıntı vardır damarda doktora gitsen baya morarmıs
Evet şok oldum görünce bu zamana kadar ki en büyük ve koyu olanı
Baya kötü durum tenin beyazmı
Kesinlikle hastaneye git acilen
Hangi bölüme gideyim? Ailem umursamıyor herşeyi kafana takıyorsun kendini dinleme bu kadar diyor ama bacaklarımı böyle görünce kötü oluyorum normal değil ki bu
emdiriyor emdiriyor sonra neden morarıyor diyo sdfgsdfgsdfgsdfg
Aklınız fikriniz şey
ney? :D
Musallata uğramış olmayasın
Kan problemi git doktora