Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya "20 gündür boş yatak bekliyorum" diye sitem eden Aslı Özkısırlar vefat edeli birkaç saat oldu #AslıÖlmediÖldürüldü— Kaç Saat Oldu?🌍 (@kacsaatolduson) April 2, 2021

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya "20 gündür boş yatak bekliyorum" diye sitem eden Aslı Özkısırlar vefat edeli birkaç saat oldu #AslıÖlmediÖldürüldü— Kaç Saat Oldu?🌍 (@kacsaatolduson) April 2, 2021
10.03.2021’tarihinde başvurduğu Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi romatoloji polikliniğinde aynı tanı ile hastalığının takibi amacı ile, yatırılarak gözetim altına alınması önerilmiştir. Bununla birlikte, hastanın kronik rahatsızlığını takip eden hekimimiz tarafından, acil bir durum olmadığı gerekçesiyle, COVID 19 salgını ve hastanın immunosupresif kullanması göz önüne alınarak risk alınmaması adına, hastane yatakları tam dolu olmamasına rağmen, uygun koşullar sağlanana kadar romatoloji servisine yatışının ertelenmesine karar verilmiştir. (https://izmirism.saglik.gov.tr )
İzmir Sağlık Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, hayatını kaybeden Aslı Özkısırlar ile ilgili haber kanalları ve sosyal medyada farklı yorum ve iddiaların yer aldığı belirtildi. Aslı Özkısırlar'ın 10 yıldır "Relapsing polikondrit" ve "Cogan sendromu" ön tanısıyla takip edildiği, hastaya "abdominal aorta anevrizması" ve "trombüs" nedeniyle daha önce anjiografi yapıldığı ve stent takıldığı belirtildi.( http://kaplanlab.com/nht/cogan-sendromu )
Cogan Sendromu oküler ve vestibüloratör fonksiyon bozukluklarıyla karaktarize olan nadir görülen otoimmün bir vaskülittir. İlk kez 1945’te oftalmolog Dr. David G. Cogan tarafından klinik bileşenleri tanımlanmıştır. Literatürde çoğunlukla Kafkas gençleri etkileyen nadir bir durum olmasına rağmen o tarihten itibaren 250 vaka bildirilmiştir. 2 yıldan az bir sürede hastalığın belirtileri ortaya çıkmaktadır. Bu belirtiler arasında; oküler semptomlar, sifitilik olmayan intertisyel keratit, Meniere Sendromu’na benzer vestibuloakustik disfonksiyonlar, ışığa duyarlılık (fotofobi), kulak çınlaması, sensorinöral işitme kaybı, akut vertigo atakları, hemipleji veya afazi gibi nörolojik semptomlar, ishal, melena, karın ağrısı gibi gastrointestinal semptomlar sayılabilir. Hastaların %70’inde konjestif kalp yetmezliği, aort kapak yetmezliği, adenopati gibi sistemik bozukluklar mevcuttur. [1]
ALLAH rahmet etsin..
Gerçekleri hazmedemeyenler var , tabiki bu arkadaşın vefatı hepimizi üzdü lakin. Devleti ve kurumları kötüleyen yalan haberlere alkış tutup , gercekleri gördükleri zaman hazımsızlık içine düşenlere sesleniyorum hepiniz bu vatanın taşına toprağına tüm tabiatına , insanının , çoluk çocuk genç yaşlı kadın erkek , vatanımı milletimi ayrimcilik gütmeden seviyorum diyenlerine tamamen düşmanlık içindesiniz. İçinde bulunduğunuz durumun özeti bu. Ne olur yaa , insan olmak , değer vermek devletinin halkının yanında olmak bu kadar mı zor. Bu denli mi içinize isledide hainlik kategorisinden düşman kategorisine geçtiniz? Gerçekten çok üzücü durumdasınız.
Öncelikle Allah rahmet eylesin. Maksadiniz suclu aramakmi, yoksa olayda dogrulari ile acikliga kavusturmakmi?
Suclu ariyorsaniz, koronayi takmayip sorumsuzca, barlarda eglenenler, gizli kumar oyanayanlar, eglence dügün yapanlar, misafirlik, ziyaret aliskanliuklarini terk edemeyenler, ben gencim nasil olsa bana birsey olmaz deyip sorumsuzca koronayi yayanlar.
Madem acil, neden acile dogrudan gitmemis, randevu almaya calisiyor?
Randevu normal acil olmayan durumlar icin gerekli, randevu almadan gidebilirdi?
Ayrica korona vakalari özellikle akciger özel solunum yolu hastaligi oldugu icin ve özel tedavisi gerektiren bir durum, bu durumda cok acillere mecburen yer ayriliyor ve vaka sayisi arttikca yogunlukta ona göre artiyor. Su anda her ülkede yapilan, koronayi kontrol altina alarak, tedavi kapasitesinin üzerine cikmamak. Ama milletimiz kural düzen tanimiyor, gazlanan acilide mesgul ediyor ve yogunluk artiyor. Bana göre bu olay randevu olayi degil, ihmal olayi, acil durumda acile dogrudan gidebilirdi
Sorun zaten siyasi, eksileyenlerde, eksilemekle beyazi siyah yapamazsiniz, yazdiklarimin hepsi dogru, verecek cevabiniz yok, sadece sinsice korkakca eksileyip kaciyorsunuz..
Bu olsaydi ölüm vaka rekoru kirmisik, hastayi senetle rehin almis bir sahsin taraftarlari beni eksiliyor.
iasbh.tmgrup.com.tr/.../...smedi-1586907005383.jpg
@birumut39 aynen kardesim, feöt, pkk hepsi elele, meydani bos zanediyorlar.
@birumut39 18 yasinda yerden bitme, Ddevleti elesttiriyor, saglik sistemini elestiriyor, gazlansa acile gidiyor, Türkiyenin randevu saglik sistemi Almanyada yok, Devleti elestiriyor. Hatta regl bezini devletten hediye bekleyen var asalaklar var. Bunlar lütfen Türkiyeyi terkektsin daha iyi dedikleri amerikaya , almanyaya gitsinler
@birumut39 Aynen kardeşim
Kimseyi suçlamak istemiyorum. Aslında söylenecek çok söz var ama saçma sapan hisler ile milliyetçi olduğunu zanneden ama ülkenin ne gelmisinden ne geleceğinden zerre kadar haberi olmayan aptal sürüleri yoruma dolusur uzar gider mevzu.
Allah rahmet eylesin. Kurtulmuş bu rezil dünyadan ve rezil insanlardan.
Mekanı cennet olsun.
Kız twitterda feryat etmiş açın bakın. Bu bir cinayet, insanlık suçu ama ülkeyi yöneten daha doğrusu yönetemeyen mevcut iktidarın zerre umrunda değil onlar anca aman iktidarda kalalım en ufak eleştiri de gelmesin, sürekli suni gündem yapmalıyım yoksa millet coşar aman ha derdindeler.
Kardeşim biraz gözünüzü açın sonrada fikir dünyanızı açın , her gördüğünüze atlamayın
Cevap
98Cevap
Yıl 2021. Hastaneler, otoyollar yaptık ekonomi şaha kalktı 2023 şafağında doğuya bakın demesini bilenler gayet iyi biliyor ki sizin suçunuz. Yani o kızın hayatı ölene kadar gündem olmadı ya burada hepsi hükümetin ve hala yüzü olmayan, zekadan bir haber akıldan uzak olanların suçu.
Her şehirde hastanelerin içine ettiler. Sağlık bakanı dediğiniz adam boşalttığı devlet hastanelerini, parçaladığı üniversiteleri zimmetine geçiren, sıradan ak kaşık tipli kansız. Onların umrunda değil sonuçta ne desek boş. Keza onlara oy verenlerinde umrunda değil. Hala utanmadan mevcut hükümeti savunacak kadar şeref yoksunu olanlara laf anlatamıyorsun.
Bu bir cinayet ve sebep olan kişiler belli.
Beyinsiz mi doğdunuz yoksa rahat mı batıyo
@thecerenkaya Beynin yok fikrinde olmasın lütfen
Barışcım ben sizin gibi zihniyetleri çok iyi biliyorum merak etme bu ülkede fikir özgürlüğü var ve sen buna karışamazsın hadi büyüde gel
Fikir özgürlüğünü hareket ederek mi kullanıyorsun? @thecerenkaya? Her tarafın oluk oluk cahillik akıyor, her yorumun altına zıplamışsın. Para mı veriyorlar sana?
@thecerenkaya Fikir özgürlüğü insanlar için kullanılan bir sözdür koyunlara bu hakkın verildiğini sanmıyorum. ve ayrıca hakaret ettiğini sanıyorsan senden yaşça büyüyüm kendini rezil ediyorsun sadece. söylenilen her şeye inanıp sorgulamayan kendi fikri olmayan tek düşünceyle ilerleyen insanlar olduğu sürece bu ülkede gelişimin olacağını hiç sanmıyorum. parti gibi gereksiz ve insan hayatının daha önemli olduğu bir konu da bile hakaret edebiliyorsunuz. yerdeki çöp olsaydın dünyaya daha fazla katkın olurdu en azından zararın olmazdı.
İhmal karlıklar aldı başını gidiyor. Bir yatak koyamadılar mı diye bende tepki gösterecek iken yapılan açıklamayı gördüm. Bilgi kirliliğini kaldırmak adına. açıklamayı paylaşma gereği duydum elbet ilerleyen vakitlerde problemin ana sebebi bulunur.
İzmir İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklama.
"İmmunosupresif tedavi almakta olup salgın döneminde hastanelerimize gelmek zorunda kalan hastalarımıza dikkatle yaklaşılmakta, riskli hastalarla bir arada yatırılmamasına özen gösterilmektedir. Hastamızın kaybedilmesinin ilgili hastanemizde veya şehrimizde yatak bulunmaması ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Bununla birlikte süreçle ilgili olarak detaylı soruşturma devam etmektedir."
İşleri bu abi karıştırmak
@Yusufcuum hehe bak adam da öyle yazmış zaten.
Kardeş yatak varsa herşekilde alması gerekirdi. Hasta riskliyse riskli hasta kayına alsın. Riskli değilse riskli olmayan hastalar katına alsın. Özürleri kabahatlerinden beter. Yatak sorunumuz yok denilmesi seni ölüme terkediyoruz demektir. Yatağımız var ama seni almıyoruz denilmesi git öl demektir nokta.
@Yusufcuum Güzel kardeşim. Ölüm sebebi Yatak olmamasından dolayı değil. hala aklın almıyor. İzmir il Sağlık müdürünün açıklamasını okuman lazım. Her gördüğün habere inanacaksan. çok bilgi kirliliği yaşayacaksın. Covid-19 hastası var diye şimdi insanları hastaneye mi yatırmıyorlar. zannediyorsun. Sadece Kafana yazık.
Covidten yatarken 6 gün yoğun bakım sırası bekledim. Yaşadığım şehirden 82 km uzakta bir hastanede yer bulup sevk ettiler. Nihayetinde iyiyim şimdi. Yoğun bakım doluluk oranı resmi olarak %62 ydi o dönem..
Yalanlar yalanlar yalanlar..
Ülke artık sadece yalanlarla günü kurtararak yönetiliyor.
Yarın herkes için karanlık.
Suç, olmayan şeyleri varmış gibi davranıp, tamamen partisini korumak için halkı kurban eden yönetimde. Tabi ki en çok da bunlara oy verip kudurmuş köpekler gibi ağızlarında salyalarıyla savunan insansı yaratıklarda. Yanlışa yanlış diyemeyenlerde.
Sizde keşke yanlışa yanlış deseniz İzmir CHP nin değil mi ona da o kadar vergi veriliyor ama Bi icraat yok suçlu arıyorsan CHP ye bak
@thecerenkaya görüşümde bahsettiğim gruha örnek de geldi.
Ya cidden söylesene CHP nin bu ülkeye katkısı ne bana deki CHP bunu yaptı oy veririm yaptığı bişeyi görmüyorum. Neden ona oy veriyim. Ayrıca biraz araştıran kapalılar hakkında söylediklerini duyardın. Kapılaları sevmeyebilir saygı duyarım ama takmamaları gerektiğini söylüyor. Ben bunları uydurmuyorum videoları var kendi röportajı
@thecerenkaya eh be. Chp diye bi şey çıktı mı ağzımdan? Neden her başarısız oldukları konuyu ama chp diyerek kapatmaya çalışıyor bu akpliler? Kötüyü örnek verecek mi süpüreceksiniz çöplerinizi? Bu mudur?
Zerre fikrin yok değil mi tüm bu olanlar hakkında? Bazıları koyun deyince kızıyordum, ne olursa olsun herkesin kendi fikri kararı diyordum ama haklılar sanırım.
@birazkülbirazduman sen koyundan daha büyük Bi hakaret etmişsin farkındaysan insanların kendi düşünceleri düyosun kendi yazdığın yoruma bak salyaları akan köpekler felan sen böyle konuşurken ben AKP yi savunsam anlamıycaksın. Ama sende CHP ye oy veriyorsun istediğine ver umrumda değil ama hakaret eden Bi insan düzgün bir savunma yapmamıda bekleme. saygısızsınız hepiniz ama ben en azından insanların düşüncelerine saygı duyuyorum sizin gibilerde kötü şeyleri ön plana atıyorsunuz birinin it olan şeyleri söylemesi gerekiyor. Burda iktidarı suçluyor ama gidip yardım etseydi hiç düşünmeden ona oy verirdim ama o kendi çıkarları için ses çıkarıyor. Benim AKP ye vermemin sebebi AKP değil CHP. CHP nin tek Bi iyi tarafı olsa bana iyi yönetebileceğini gösterse ben ona da oy veririm. Ben sadece geleceğimi düşünüyorum ve özgürce yaşamak istiyorum. CHP bana o güveni vermiyo. CHP nin adayı değişse kılıçdaroğlu hiç olmasa mesala muharrem ince olsa ya da mansur yavaş ben CHP ye oy veririm ben onların yönetebileceğini düşünüyorum ama kılıçdaroğlu nun partiyle hiç Bir bağı olmadığı sürece. Sorun AKP nin çok çok iyi olması değil sorun tamamen kılıçdaroğlu sadece kendi çıkarları var.
@thecerenkaya tamam tamam sizsiniz uzatma. Çok da doğru demişim ki beceriksizliklerini muhalefet partilerine atmaya çalışan zavallı din tüccarlarını savunanlar tam olarak ağzından salya akıtarak saldırıyor.
Akpye oy vermeyen herkes chpli aynen. Aferin size.
Yazma bana bi şey kendi görüşünde anlat derdini
Evet sizin gibi cahil zihniyetlere bişey anlatılmaz zaten. Saygısızsınız sabit fikirlisiniz dar düşünüyorsunuz
@thecerenkaya sabit fikirli derken, chp ye oy verdiğim kanısına kendi kendine varıp bna sürekli chp chp yazıyorsun. Akpye oy vermeyen herkes chpye mi veriyor? Sen önce bunu bi düzelt sonra saygı içinde tartışmayı teklif et. Dar görüş neymiş, aynaya bakman gerekiyor görmek için
Ee farkındaysan CHP demedim istediğine var diğerlerinin hiç bir icraatı yok dar düşünceli olduğun için burdada CHP yi kastettiğimi sandın biraz araştır gel. Böyle saçma suçlamalar yaparak zaten cahil olduğunuzu kanıtladınız hadi daha fazla cevap yazıp kendini yorms
@thecerenkaya e ebeninki artık. Görüşlerinde sürekli chp yazan başka biri mi? Kuzenin mi yazdı onları? Tşak mı geçiyorsun sen burda benimle.
Nefes alamadım okurken. Senelerce akciğerlerimden muzdarip olmuş biri olarak söylüyorum bunu. Çaresizlik içinde ölüp gitmesi gerçekten içime işledi. Umarım bunun sorumluları da nefes alamadan giderler buradan. Şu hayatta en nefret ettiğim şeydir çaresizlik, ölüme götürecek denli çaresiz olmak. Asla asla ve asla yaşamak istemiyorum.
Bu konuda devlet suçlanmaz; vakalar için zaten yer açıldı fazlasıyla.
Bence sorun doktorlarda ben bir sedye çekip tedavi edebileceğimi düşünüyorsam bir doktor da yapabilirdi. Bu dönemde boş yatak bulunması zor olabilir ama böyle durumlarda aktif olmalı bir doctor.
sorun sağlık sisteminin bu pandemi karşısında yetersiz kalmasında, işin aslı dünya yetersiz kaldı covid karsısında. insanların dikkatsizliği ve bunun sonucunda sağlık sisteminin pandemiyi atlatmak üzerine odaklanması sonucunda, yeterli imkanların pandemi zamanında covid için kullanılması. ne yazık ki olağandışı bir durumda olmamız sorun.
Araştırılıp, soruşturulup olayın gerçek yüzü ortaya çıkarıldıktan sonra gereği yapılmalı. Böylece Aslı’nın talihsiz ölümü yeni olası ölümlerin önüne geçmiş okur.
Not: Anayasamıza göre herkes ücretsiz sağlık ve eğitim hakkına sahiptir. Buna aykırı hareket edenler anayasal suç işlemiş okurlar. Cezası ağırdır.
Klişe olacak ama hepimiz suçluyuz niye suçluyuz zevkimizden sefamizdan vazgeçmediği mız için covid yeniden pig yaptı ve hastaneler doldu hepimiz suçluyuz çünkü bu hükümeti bu insanlar seçti ve pohpohladi onlarda bizi bu durumlara getirdi suçluyuz çünkü kötü olanı yargilamadik değiştirmedim cabalamadik olan iyi kötü herşeyin sorumlusu toplum sadece toplum baskısını el ele tutusana opusene ahlak dersi vermekle olur sandığımız için bu günler iyi günlerimiz daha beterine koşuyoruz hep beraber
Chp hastanesiyle dalga gecerler kapatirlar
Vizyon sahibiymis gercekten
Bunun olacagi belliydi ama maksat siyaset yuzunden alay ettiniz
Çin 3 haftada hastane dikmisti , bitirmisti virusu
Suriyeli beslemek yerine hastane yapmaliydiniz
Akp katildir
Ne oldu ötüyordu sağlık alanında atılım yaptık diye mangalda kül bırakmıyordu bu hükümet şu kadar hastane bu kadar bilmem ne keten cart curt diye hepsi şart zurtmuş demekki gerçi bunun farkındayız ama farkında olmayan davarlar var hala inadına hükümeti savunurlar şimdi
Hadi devlette iş yok hayırsever bir zengin insan evladıda mı çıkmamış yazık üzüldüm😞
O kadar zengin var biri çıkıp dememiş mi ben üstleniyorum diye bilemedim dicektim haberin devamını okudum yani az önce haberin ayırıntısında olayın İzmirde yaşadığını öğrenince dedim belli oldu.
Allah sizi bildiği gibi yapsın ölünün üzerinden ölünün ağzından bile siyaset yapıyorsunuz zerre omurga yok mu arkadaş!
Aslı Özkısırlar yoğun bakımda vefat etmiş
Haberin ayrıntıları
www.sozcu.com.tr/.../
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevdiklerine sabir versin.
Haberleri okudum. Ailenin iddaları ciddi. Benim asıl merak ettigim neden baska bir sehirdeki hastanelere neden sevki yapilmamis.
İzmir İl sağlık mudürlüğü doluluk ile alakasi yok diye bir aciklama yapmis.
Bakalim sorusturmanin sonucu ne cikacak.
Öyle kutuplaştıkki taraftarcılık yapıyoruz ille de tarafımızı koruma peşindeyiz bunada kabul doğrudur lakiin bir gerçek vardır bir ülkeyi kim yönetiyorsa vebali vardır az ya da çok adı üzerinde iktidar muktedir ben 18 yıldır ben yönetmiyorumki
Diyecekler halk cahil duyarsız kabul hal cahil ve duyarsız bütün hükümetlerki 18 yıllık son hükümette dahil kaç nesil yetişti gitti neden popülist siyasetten vaz geçip oy getirmeyen devrimleri yapmadınız halkı bu halde tuttunuz
1 suçlu var oda DEVLET..! Başka da bir açıklaması yok.. çünkü aslının babası tanınmış bir kişi değildi. hükümette hatrı sayılır birisi de değildi. aslının ensesi kalın dayısı da yoktu.. aslı iktidar için sıradan lüzümsuz bir insandı.. Aslı ölmüş ölmemiş umurlarında mı onların
Ne adamsınız be o dolu olan yataklar olmasaydı diğerleri de tedavi edilmeyebilirdi. Ayağım kaldırıma çarptı bunun burada ne işi var suçlu DEVLET! Az objektif olun.
Artık hastanede çalışan hocalarımız kardeşlerimiz bizi tedavi etmek için uğraşmak aklına gelmiyor ki bir an önce geçiştirme derdindeler sağlık ta torpil olurmu ya şu kadar imkan bu Kdar teknoloji bazıları var takdire şayan bazılarına ise yazıklar olsun demek istiyorum
Ne yazık ki devletimiz sorunlu.
Eğer ki Bi hastaya yatak bulamadığı için vefat ediyorsa. Hem devletin hemde bizim utancımız.
Mekanı cennet olsun
İşin başka boyutları vardır muhakkak. Hastanede yatak bulamadığı için ölmek 25-30 yıl öncesinin Türkiye'de kaldı.
Bu olayda ihmali olanlar olabilir ama olayı bu boyutta çarpıtmanın altında mutlaka pis kokular geliyor.
Suçlu kim mi?
Bu rezilliklere sebep olanlara inatla oy vermeye devam eden halk suçlu...
Normal bir ülkede olup biten her şeyden o ülkenin bütün halkı sorumludur, ama bizim ülkede bir şeyleri görüp, bunu delillerle ispatlayanlara bile inanmayıp, körü körüne aynı kafayla devam eden milyonlar sorumludur. Yanlız bu işin vebali çok kötü olur ve bence olacak, hayatta hiç bir şey karşılıksız kalmaz...
Neyse, durmak yok yola devam...
Sen kime verdinde söyle ona versinler
@_EsmerKraL_
Benim oy verdiğim kişiye oy vermek zorunda değil kimse.
Ama oy verdiğinin kim olduğunu ve amacının ne olduğu bilmek zorunda.
Kime oy vereceğine bilerek oy vermek zorunda.
Takım tutar gibi körü körüne gitmek yerine, gerçekleri söyleyen insanları biraz olsun dinleyip beyinlerini kullanarak oy vermek zoruda.
Tamam işte sen doğruları olan birine benziyorsun. Sen kime verdin kime versinler
@_EsmerKraL_ "DÜŞÜNSÜNLER" bu doğru cevabı bulabilmeleri için yeterli.
😂😂😂 doğru cevap CHP mi İYİ PARTİ Mİ , MHP Mİ
Biz düşündük ve AKP ye verdik çokta iyi yönetiyor ama size rahat batıyo
@thecerenkaya Umarım olmaz ama, yarın bir gün belediye otobüsünde veya yolda yürürken magandanın teki tarafından giyiminden dolayı saldırıya uğrarsan ve bu maganda olay Twiter'da paylaşılmadığı sürece özgürce etrafta gezmeye devam ederse o zaman verdiğin oy ve oy verdiklerinin sayesinde kimlerin rahat ettikleri ve özgürce giyiminden ya da başka sebeplerden dolayı sokaklarda kadınlara saldırmaları konusunda tekrar düşünmeni öneririm.
Bu söylediklerinin suçlusu RTE değil CHP daha kendi içindeki tecavüzleri engelleyemiyor ülkedeki tecavüzleri mi engelliycek. Ayrıca elini kolunu sallayarak gezmelerinin sorumlusuna RTE değil bu ülkenin anayasası var Atatürk ün getirdiği Anayasalar. Hakimler boşuna ezberlemiyo o kadar şeyi İstanbul sözleşmeside korumuyor çünkü ondan öncede serbest geziyolardı. Eğer Bi sorumlu varsa oda Atatürk o zaman. Yanlış anlama ben Atatürk ü suçlamıyorum ama mantık bu oluyo. RTE bu olaylara karışsa istediğini serbest bırakıp istediğini hapise atıyo dersiniz. Ve umarım tekrar RTE olur o bu ülke için en iyi Cumhurbaşkanı (yine yanlış anlama şu anki partiler arasında)
Ülkem gerçekten süprizlerle dolu hah tamam bundan daha kötüsü olamaz derken ne yapıp edip al bide bu haberi oku daha kötüsüde varmış bro dedirtecek olaylar yaşatıyor
Ilk defa bakanligin sucu oldugunu dusunmuyorum ne yazik ki korona virusunden yatak kalmadi ulkede. Allah rahmet eylesin cok korkunc Allah baska kimsenin basina da vermesin.
Şimdi çıkar aktroller bu kız sırf muhalefet olsun diye öldü sağlıkta dünya deviyiz hastanelerimiz mükemmel herkese yetecek yer var ama bu kız iktidar kötü görünsün diye gitmeyip kendi kendini öldürdü der.
bu bir iddia, İzmir sağlik müdürlüğü şehrimizde yatak bulunmaması ile olayın alakasi yok aciklamasi yaptı
ee sayın kılıçtaroglu şehir hastaneleri gereksiz diyoru en son neden bu hukümete stem ediyorsuuz anlamadım şimdi
Okuma ve anlama özürlü olduğu belli Bizim halkımızın İzmir il sağlık müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı
Biri de yalan soyleme demişti bı kadının gönderisinin altına. Ne dersek diyelim ne olursa olsun adamlar hala suçlunun hükümet olduğunu kabul etmiyor. Suçlu hükümettir.
Eceli gelmis.. alinsaydi yine vefat edicekti. Konu su ama, nasil vefat ettigi ve nasil muamele görüdgü insanlik dışı, üzücü ve korkunc. Allah herkese hayirli ömür ve hayirli ölüm nasip etsin Amîn
"Koronavirüse yakalanan AKP'li vekilin oğlu, ambulans uçakla başka hastaneye sevk edildi." https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/koronaviruse-yakalanan-akpli-vekilin-oglu-ambulans-ucakla-baska-hastaneye-sevk-edildi-1763735
Eee ne kadar güzel işte onlarda başka hastaneye gitselermiş ayrıca orası İzmir Yapsaymış CHP Bi tane hastane. Ona da o kadar vergi veriliyor ama heykelden başka bişey yapmıyolar
Suç sağlık sektörüne level atlattık diyen düzen yöneticileri ve onları o koltuğa taşıyan zihniyettedir.
Sağlık görevlisi olarak utandım şu an hiçmi oda yoktu inhalasyon odasına yatış yapsalardı keşke
Suç her şeye göz yumup deli gibi savunan ve her şeye göz yumup partizanlık yaparak koruma moduna geçen milletimizde. Suç hepimizde...
Suç bu sistemde. Sağlık sistemimiz bir çok ülkeden iyi derken iyi. Korona teşhisi konulan bir partiliyi uçak ambulansla Ankara aldırırken iyi. Ama gerçekler çürük ve kokuşmuş.
neden aslılar haber oluyor ki? ölen binlerce hata sebepli insanlar haber olmuyor. ölür abi burası TR siz farkında bile değilsiniz yaşamın demek ki?
ama benim fikrim o kadın kurtulmuş ya. oh be ne kpss ne iş ne tüp ne gaz ne su oh be. si. keyim derdini der gider yatar mezar.
Çok üzücü gerçekten, fakat salgın gün geçtikçe çoğalıyor hasteneler, personel yeterli gelmiyor demek.😔 İnsanlık olarak yetersiz kaldığımız durumlar malesef.
Malesef %55 yogun bakım unıtemız bos falan sozlerı cok ıanndırıcı degıl bunu yasamıs gecırmıs bırı olarak soylemelıyım kı saglıkta koordınasyon malesef cok zayıf
Üzüldüm vallahi sözde saglik kapasitemiz mukemmel ama sana bana değil işte mekanı cennet olsun.
Devlette kahr olsun Akp yaşasın Kemal kılıçtaroğlu ve hastanede rehin tutma dönemi. Ah keşke yeniden seçsenizde bizde kurtulsak sizde. Ozaman görmek istiyorum surat ifadelerinizi.
dış güçler bizi kıskanıyor diye böğüren avantajlar nerede?
Suçlu arıyorsan CHP ye bak
@thecerenkaya neyse ki chp li değilim hatta bir insanın sağlığı hayatı söz konusuyken hiç bir siyasi ideolojiye öncelik hakkı vermiyorum.
Neyse ki değilsin
herşeyden önce senin gibi beyinsiz ve saygısız hiç değilim.
Acaba bu durum yukarıdan devlete yakın kişilerin birinin, yakınının başına gelseydi hastaneye yatmamış olabilir miydi?
Başka sorum yok.
Benim bu ülkenin hiçbir kurumuna güvenim yok ne için yaşıyoruz belli değil.
Bu durumda kimse suçlu değil. Yurt dışında yaşa bakılarak hasta seçiliyor. Şansızlık. Pandemi döneminde olması.
Ne ilk ne de son olacak daha önce yardım istiyorum diyen biri vardı. Eline 3 kuruş para sıkıştırmışlardı utanmadan
Dilek Özçelik ruhu şad olsun siz hiç çaresizliği tatmamışsınız dedi avucuna sıkıştırılan parayı geri verirken kendi gitti ama izi kaldı.
@ölümmmelegii Allah mekanını cennet eylesin maalesef daha niceleri var öyle.. Diyebileceğim tek şey yazık çok yazık
Millet virüsü takmayıp gezip tozmaya devam ettiği sürece ve yasaklar adam akıllı konulmadığı sürece hastanede boş yatak bulunmaz
Devletin hatası, 90000 tane cami var, camiler boş uydurma din yüzünden yapıldı, 90000 tane cami yapacaklarına daha fazla hastahane ve okul yapsınlar, insanlar tedavi için 5 ay bekliyor.
Allah rahmet eylesin. Bu bir cinayet değilse nedir. 25 gün dile kolay.
Bizde derdimiz var sanıyoruz bundan daha acil hangi vaka olabilir ki
Sağlık sistemimiz çok iyi ya paran varsa yaşarsın , paran yoksa hayattan koparsın. Tıpkı eğitim sistemiz de olduğu gibi.
Suç onda veya bunda tamam onu bulmakta önemli ama bu konuları bidaha yasamasak kimse boş yere olmese daha iyi değil mi
Diğer üzücü nokta ise; Aslının durumunun bu kadar kötü olmasına rağmen özel hastanenin fahiş fiyatları yüzünden orada sanırım kalamamamış olması...
Kimse adaletten bir şeyden bahsetmesin! Hastaneler yaptık diye bağıran adamlar bir yataklık yer çıkaramıyor artık dünya lanet bir yer.
Suclu para parası olasdı yasardı ama haberim olsaydı biseydim ozelde tedavi için herseyi yapardım bu tarz haberleri önceden paylasılmalı
Tamam da şimdi yer yoksa nereye alacaklar adamlar onu düşün tamam bunu bende sende herkes yaşayabilir ama bu ne kadar illet bir virüs çok üzüldüm
Suç cahil insanlarda. Biraz kurallara uysalardi covid yüzünden hastaneler dolmazdi. Ama devletin ayıbı var mı bilemem. Heryer doluysa bi yol bulunmaliydi
Eski hükümet olsaydı. Yatırıp üstüne para alırdı cikarmazdi. Tabi yatıracak hastane bulursa.
24 yasinda, bollugun icerisine dogmus, eskileri bilmiyor, tanimiyor tanisada isine gelmiyor, kalkmis Avrupa standartlarindan daha üstün simdiki saglik hizmetleri ile dalga geciyor, yol yapmis diye dalga geciyor, tek gidis tarla yollar babasi hic anlatmamais herhalde,
Yalan, iftira bir yorum atmis, KORKAK @TuƝișș cevap verdim cevabimi silmis, engellemis, iste böyle vatani seviyorlar.
Bitmis, iflas etmis Türkiyeyi babalari anlatmiyor, batmis bitmis Türkiyeyi ipten alan Erdogani anlatmiyorlar, ya da pkk, fetö yandasi örgüt yandaslari Türkiye yansa umurlarinda degil
Iste 2001 yili öncesi Türkiye
https://www.youtube.com/watch?v=_QsItAp9e1A
@Berkan26 Haksizsa cevabı yoksa engeller. Belki gereksiz paralar harcanmış olabilir ama şehir hastanesine gittim odalar sanki beş yıldızlı duş banyo temizliği çok iyi
@kirazzcicegiii Hastaneler yapıldı zaten odaları beş yıldızlı otel gibi. Ama harcamalar abartı olabilir sadece o konuda haklıyım demem
peki neden bu kadının yatacağı yer kalmamış
o 128 milyar dolarla bir sürü hastane daha yapılabilirdi veya çiftçilere destek olunabilirdi veyahut da durumu iyi olmayan insanlara yardım edilebilirdi
@kirazzcicegiii pandemiden hastanelerde yer kalıyor mu? Olayın iç yüzünü bilmiyoruz ki nasıl olmuş nasıl gelişmiş nerelere gidilmiş.
@kirazzcicegiii o kadar cahilsiniz ki. hastaneler yapıldı muhalefet bu kadar hastaneye ne gerek vardı dedi. sağlığın, insan hayatının teknolojiyle ne alakası var? o zaman sgk nın basında olan sahıs şimdi ahkam kesiyor ama o zamanlar söylediği hersey kayıtlıi bu kadar yüzsüz olunamaz. akp ne yapsa siz takdir etmezsiniz konu bu. ve bisürü yalan, algı haberi yapan muhalefet ve onların yanındaki medya yine uydurmus bişeyler. hiçkimse biçok hastaneye gidipte dısarda kalmaz. yalan haber. biri bişey uyduruyor okuyunca sorgulamadan inanıyosunuz. dünya bizim sağlık sektörümüzü takdir ediyor ama içimizdeki nankörler ah ahhh
@kirazzcicegiii Koskoca hastane yapıldı. Eski hastane büyütüldü. Yardım alanlar zaten oluyo.
@kirazzcicegiii 128 milyar uydurma. tarımda avrupanın lideriyiz sorunlar var evet ama senin foxta izlediklerin gibi bi durum söz konusu değil. durumu iyi olmayan insanlara kimse bu kadar yardımda bulunmadı. şimdi nerseyse herkese maas baglanıyor. kendi ana-babasına bakan, sakat evladına bakan bile maas alıyor devletten. bunlar avrupada yok. amerikada hiç yok.
@kirazzcicegiii Burda tartistigimiz konu belli eğitim bilmem ne haklı olsanda konuyu sapturiyorsun. Ve sunuda soylim bütün partilerin hiçbir farkı yok. Yani seni bu sistemden kurtaracak parti yok.
@kirazzcicegiii sorun yok demedim hersey yolunda demedim bende akp yi eleştiriyorum. eğitim ve aile bakanlığı doğru seyler yapmıyor. ama siz dünyanın en iyisi olduğumuz seylere bile kulp takıyosunuz. ekonomide operasyonlar olduğu bi gercek. günkük siyaset ve ekonomi haberlerini okurum, yabancı basınına kadar. acık acık yapıyorlar bunu. biz türk ve müslümanız bu nedenle bitmeyecek bu saldırılar. yasım 38 ben esnaf cocuguydum ne krizler gördük. bolluğa alışan millet ayagını yorganına göre uzatmıyor. evet işsiz de var ama işi begenmeyen de cok var. hem kendini geliştirmemiş hemde rahat iş bol maas istiyor. biz millet olarak bozuguz, yatarak para kazanalım istiyoruz.
yardım alanlar zaten yardım alıyor ne demek her gün haberlerde görüyoruz insanlar açlıktan sabah akşam sadece ekmek yiyor ve güney doğu anadolu bölgesinde özellikle bir sürü insan çocuklarına ekmek götüremediğinden intihar etti kendini beniznle yakan bile var
@kirazzcicegiii O saydıkların 2001 krizindede vardı memura maaş bile veremeyen
@kirazzcicegiii bu tartışmaların sonu gelmez o nedenle son kez yazıyorum; avrupada 5-6 katı asla yapılmıyor. bizim ülkenmiz şimdiye kadar ne testten ne asıdan 5 kurus para almadı. o kadar ilaçlar dağıtıldı herkese. avrupa da amerika da sosyal güvencesi olanlar bile para ödüyor. arastırırsan dediklerime ulaşabilirsin. iyi geceler.
her şeye zam bir tek buğday ve mısır sabit anlamadım çiftçilerle dertleri ne
@kirazzcicegiii Güneydoğuda beş on tane çocuk yapılırsa normal tabi.
@kirazzcicegiii Sende git Avrupa ülkeleri gibi sömürgeci ol sende zengin ol. ya da onlar üretim yapıyor disiplin var çalışmak var. Bizde ne var üç kağıt var iddaadan piyangodan zengin olmak var.
Türkiye krizde ve siz de anlamıyorsunuz her yerde haberlerde var asıl siz gidin azıcık araştırın sonra gelin konuşun herhalde biz de direkt haberde gelip size yazmıyoruz git internetten de araştır tv de izle sonra gel konuş
sömürgecilik ne alaka adamlar çalışıyor kazanıyor biz çalışıyoruz yok
sen güney doğu hakkında ciddi mi konuşuyorsun sana ne yaparlarsa yaparlar ben sana diyorum ki devlet gerekli maddi yardımı yapmıyor
neyse bu arada akp falan demişsin ben hiçbir partiyi desteklemiyorum ama bilmiyorlar ki 1 yıl sonra 17 yaşındakiler de oy verecek seçimlerde görüşürüz
@kirazzcicegiii sömürgecilik ne alaka diyorsun Amerika Fransa Belçika Hollanda İngiltere bunlar hep sömürgeci. Çalışıyoruz diyorsun adamlar üretiyor diyorum. Sen on tane çocuk yap devlet bakmıyor de. Avrupa kimin on çocuğu var? Türkiye'de kriz varda herkes niye lüks şeyler alıyor? Haberlerde diyorsun izlediğin haber Fox. Haberlere bakarsan ahaberdede herşey güllük gülistanlık. Partiyi beğenmiyorsan aday köy onu seçelim
@султан Kongre olaylarına zaten bende sinir oluyorum. Ama kongre her ilde olan birşey değildi. Yaşadığım şehirde mesela kongre vs yok ama kırmızı olduk onu etkisi anca o bölgeye olursa olur.
Kardeşim kongrelere 81 ilden herkes toplandı. Rengarenk haritayı kıpkırmızı yaptılar. Yahu bu sağlık çalışanları ne yapsın ya yazık günah onlar düzeltiyor devlet mehfediyor. Sağlık çalışanlarının çoluğu çocuğu var kan ter içinde çalışıyorlar ama emeklerinin karşılığını kongrelerede oy peşine düşmüş insanlar yüzünden alamıyorlar. Biz bu kafayla koronayı zor atlatırız.
@султан bu cevabına göre sanki koronanin sebebi kongre gibi yazmışsın. Eleştirmek için bahane aramayın eleştirin ama mantıkla eleştirin. Burdan kaç kişi Rize'de kongreye gitsin sanki. Sadece o şehirde kiler gidiyor. Kadın avmye gircek zorla maskesini takıyor kadına bakıyorsun modern eğitimli yobaz olmayan biri dersin. Gençlere bakıyorsun parti derdinde
Şu an partizanlık yapıyorsunuz. Anladım akp aşığısınız ama insanların doğrulaeı kadar yanlışlarını da görün. Hiçbir parti ya da insan kusursuz değildir. Bunlar Allah değil yani kaç yaşındasınız objektif bakamıyorsunuz olaylara. Kongreye 81 ilden 17 bin kişi katıldı ve harita birden kırmızıya döndü. Şunu savunmayın bari ya şaka mısınız nesiniz.
@султан Burda partizanlık yapan at gözlüklü biri varsa oda sizsiniz hemen iki eleştiriye akpci damgası vurdunuz. Hani akplilelerin eleştirenlere hain dediklerinden hiç farkın yok. Kırmızı olmasını sadece kongreye baglicak kadar partizansin. Eskişehir alayı solcu kesim nasıl kırmızı olduk? Sanki kongreye sadece covidliler katılmışta Türkiye'ye dağılmış gibi konuşuyorsun. Kongreden once sanki hiç vakalar yoktu. Yasakları dükkan kapatmaları kaldırınca heryer kırmızı olmaya başladı nedense
Bu cahilce yorumları yapan biri ancak akp'li olabilirdi de ondan. Yahu kazık kadar adamsın 17 bin kişiden bahsediyoruz bu 17 bin kişi şehirlerine dağıldıktan sonra oluşan kaosu düşünebiliyor musun? İşte aklınız kıt olduğu için ha bir de partizan olduğunuz için bunları düşünememeniz gayet normal. Allahın iki ayaklı beyi*nsiz çomarları.
@султан İşte tek yaptığınız işinize gelmeyince hakaret etmek küfür etmek. O kadar cahilsinki sadeceye kongreye bağlıyorsun. Çünkü partizanlık için bahane arıyorsun. Ben yasaklar kalkınca diyorum vereccek cevabın yok. Olmayan beynin bu kadar çalışıyor
asıl siz cahilsizniz scorpion026 virüs azken tüm her şeyi açıp (düğün salonları bile) okulları açmayan ama virüs tavan yapınca okulları açan da bendim zaten Şu an okullar tekrar açıldı. Hem okul hem de bu kongreler yüzünden virüs tavan yaptı zaten. Kalkıp da bana haksız bir şeyi savunmaya kalkmayın rica ediyorum. Neyse ya ne anlatsak boş insan anlamayınca
@kirazzcicegiii Su ülkede zaten bir tek siz haklısınız hükümet elbette eleştirilir ama siz mantıksız saçma sapan fanatiklik yaparak elestirme derdinde siniz. Cahil kural tanımaz insanları görmezden gelip tek suçu kongreye atıyorsunuz merak ediyorum kongreler olmasaydı bu sefer neye bahane bulacaksınız. Eskişehirde kongre yoktuda noldu. Yine artış yaşandı.
@kirazzcicegiii ama yok asıl anlamayan anlamak istemeyen ishal olsa devletten bulacak kadar kin ve fanatiklik yapıyorsunuz. Sonra gelmiş ona buna cahil der. Sen git on çocuk yapanlara söyle cahil lafını.
bu virüs hani insandan insana bulaşıyor ya o kongredeki tek bir insan farklı bir şehire gitse emin ol o şehirin yüzde 60ı 70i virüse yakalanır o yüzden gelip burda boş yapma. İnternetten araştır bakalım tek bir insan kaç kişiye bulaştırıyor
@kirazzcicegiii Kafan mı iyi senin? Öyle bi anlatıyorsun ki sanki bütün kongredeki herkes virüslü. Hiç parti yapan düğünde halay çekenleri gören yok. Sağda solda dipdibe gezenleri gören yok. Sonra kalkmış bana fanatik değilim diyorsunuz. At gözlüklü geziyorsunuz
@Berkan26 tek yaptıkları hakaret etmek
asıl senin kafan mı iyi ilk yorumuna bak cahil insanlar kurallara uysalardı böyle olmaz yazmışsın ama şimdi diyosun ki kongredekilerin hepsi virüslü mü sözün sözünü tutmuyor bari dediğinin arkasında dur
ben kalkıp dedim mi düğündekiler melek masum baksana devlet kongre yapıyorsa halkı hayli hayli düğün yapar zaten. Ve düğün salonlarını da açtıran ben değilim senin savunduğun kişiler
@kirazzcicegiii Devlet kongre yapiyor diyecek kadar cahilsin ama agzin var konusma özgürlügünde var. Kongre yapilmasi gereken bir olay ve önceden grienlere testler yapilinca, gönlemler alininca sence kol kola yüze yapilan dügünlerle aynimi? Yorum yaparken biraz bilgi edinin mantiginizida kullanin.
@Berkan26 bana göre aynı virüs bazen testlerde negatif ama gerçekte pozitif olabiliyor. Sen git azıcık araştır da gel
@kirazzcicegiii ben cahil insanlar diyorum kongrelere sinir oluyorum diyorum ama sadece dünyadaki virüsü kongre cıkarmış gibi konusuyorsun. senin gibi at gözlüğü takmıyorum kongreyi eleştiriyorum ama sen gözlük takıp sadece kongre görüyorsun. diyorsunki devlet serbest bıraktı. eğlenemiyoruz çıkamıyoruz edemö, iyoruz diye ağlayan sizsiniz be
yatak yok diyen hastane bir sıralama yapar veya bu tip durumlar için başka bir hastaneye yönlendirip yatmasını sağlayabilirdi
Covid yüzünden hastaneler doldu tabi. Suçlu hastanelerin dolmasına sebep olanlardadir.
Sen ömür boyu vergi ödersin devletine. Devlet bir hasta yatağını çok görsün sana...
Aynı gün özel uçakla yurtdışından hasta getiriyorduk güçlü devletiz ya..
Duyup da yardım etmeyen siyasetçi adı altında ki soyguncularda
İstanbul süreyye paşada buna dahilmi?
orda gece git sana hemen oda veriyorlar
Devlette hükümette sağlık bakanında bu işe el atmayan herkeste
Türk Tabipler Birliği açıklama yaptı mı konu ile ilgili?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?