Boğaz hassasiyeti ile başladı, sesim bi garip, kac gundur surekli uyuyasım var.😂 onun dışında vucut kırgınlığı söz konusu değil. Covidi hafif gecirenler de oluyormus, oyle bir sey midir, normal grip midir sizce? Testi yarın yaptıracagım.
Güncellemeler
+1 yıl
Pozitif çıktım arkadaşlar
Nezle oldum, ses değişmesi, burun akıntısı dışında sorun yok, covid olma ihtimali nedir?
Onları zaten atlatmışım😂 geçen hafta cumartesi belirtiler baslamisti bende. Bir haftayı gecti. Uçuş oncesi test yaptırmam gerekliydi ya, ordan belli oldu. Uçamıyorum😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Koronada kuru öksürük vs olur bildiğim kadarıyla akıntı varsa ise nezle olmuşsun geçmiş olsun 😘
Sağol canım ama tat alamama da var biraz, cikolata yiyorum tadına varamıyorum, çay içiyorum ne içtigim belirsiz🤣
Geçmiş olsun otluşeker, covid olduğunu sanmıyorum Allah korusun öyle bir şey olsa daha fazla belirti olurdu
Amin. Az belirtili olanları da duymustum ama ben🤔
Sen otgillerdensin sen de az olmaz 🙄
doktora gitmen lazım test yaptırman lazım burdan ne dersek boş olur Geçmiş olsun
Yoktur
Geçmiş olsun. Ben atlattım.
Teşekkür ederim, ben de atlatırım inşallah
Rica ederim. D vitamini. 2 adet sabah 2 adet akşam coraspirin. Gece yatmadan 2 adet parol
D vitaminim zaten eksikmis😂 ilac icme geregi duymuyorum ya. Thylolot iyi geldi, icsem mi acaba
Kesinlikle iç. Özellikle 4. Ve 7. Gün önemli. Onları atlatırsan sıkıntısız geçer. 😂😂
Onları zaten atlatmışım😂 geçen hafta cumartesi belirtiler baslamisti bende. Bir haftayı gecti. Uçuş oncesi test yaptırmam gerekliydi ya, ordan belli oldu. Uçamıyorum😂
😂😂😂 bende öyle atlattım. Bugün 4 mü 5 mi. Yok 7 😂😂😂
Geçmiş olsun