Ölseydim daha rahat ederdim
Covid tedavisinde kullanılan ilaçlardan içtim favimol bir kutuyu içtim ne olabilir kusamıyorum da bir kriz anıma denk geldi?
Ölseydim daha rahat ederdim
Paylaşım yapana kadar 112'yi ara çabuk. Bu ilaçlar inanılmaz kanda pıhtılaşma yapar. Hemen evde portakal mandalina veya limon varsa ye, 112 çağır. Çok acil. Pıhtı atar.
Öyle bir imkanim olsa buraya yazmam
Ozaman C vitamini al, Allah'a dua et. Büyük ihtimal sabaha beynine pıhtı atar.
Portakal yiyorum
4 5 tane yemeye çalış. Kanını nekadar sıvı tutabilirsen okadar iyi.
Yoğurt işe yarar mı yoğurtla bal yedirirlerdi önceden sanki öyle hatırlıyorum
Kan şekeri seviyesi ile çok oynama. Hastaneye neden gidemiyorsun?
Ailemle kalıyorum onlara bu durumu açıklayamam saçma diyor olabilirsin ama her ailenin içi farklıdıd bilemezsin
Yaklaşık 2 saat oldu halsizlik var ve oturup kalkarken bri baş dönmesi var
Kan dolaşımı yavaşlamış iyice. şu an 3 risk faktörü var. Kalp krizi, böbrek iflası, pıhtı atma. Bende ara ambulansı, ölmekten kötü olamaz hiçbir şey.
Aslında ölmek istemiştim ama sakat kalma riskimde var sakat kalmak ölmekden çok
Daha fena
Cevap
3Cevap
Ya git hastaneye mideni yıkat ya da kusmaya çalış veya bol su iç
Kusmaya çalıştım parmağı denedim tuzu denedim yoğurt yedim ama olmadı
Hastaneye gidemem
Bol su içerse kana karışır ilaç. Boş boş akıl verme dengesiz arkadaşım. Kusmak veya su içmesi olmaz. Acil hastaneye gitmeli. Gerçek olma durumuna karşı ciddi ol biraz.
Araştır dostum boş akıl vermiyoruz başımıza geldi ki söylüyoruz Bi tecrübeye dayanarak
Bilader bu ilaçlar kanda pıhtılaşma yapıyor. Bu ilaçların yanında c vitamini ve kan sıvılaştırıcı ilaçlar alınıyor. 1 kutu diyor 1 kutu. Kanda pıhtılaşma olmaması mümkün değil.
Ara 112 acili onlara sor
Kanka durum ne oldu iyi misin
Uyumaya çalıştım yarim yanak uyudum uyumadım sayılır sersemin biraz boğazım ağrıyor çok uykuluyum
Ateşim yok veya derimde bir şey gozükmüyor elbet ama o kadar ilaç acısı bir yerddn elbette çikicak ve artı olarak halsisizim
Ailem öğnecek azar yiyeceğim diye gitmek istemiyorsun net sana bir şey olduktan sonra sence dayak yedin yemedin önemi var mı tamam bunu geç anne babanın yanına gidiyorsun anne sebebini bilmiyorum çok kötüyüm diyorsun birazda fenalaşmış gibi yap yere yığıl anne kötüyüm falan de seni alıp direk hastaneye koşarlar zaten bak lütfen kendini önemsiyorsan yap bunu
Dediğim gibi ölmek istediğin için yaptım bu ölmekden çok beni hasta birakicak gibi bu daha fena
Birde hafifden titriyorum bu psikolojik olabilir bu ruh halındeyken titreyebiliyorum
Bilmiyorum ne yabıcağımı
Babamgil işe gitti annem tek evde annem duygusal biri kaldiramaz tek başına
Söylemek istiyorum ama dilim nasıl varir bunu söylemeye
Bir şey olmaz mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?