Bugün uzun süredir bekledigim sonucum çıktı. Maalesef istemedigim durumlar var saçlarım kaşlarım kirpiklerim dökülecek mi yani.
Çok mu ağır geçiyor bilgisi olan yardımcı olsun 😥
Çok mu ağır geçiyor bilgisi olan yardımcı olsun 😥
öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin
en önemlisi moral
kaş ve saç dökülmesi ilaç aldıktan sonra olur eğer ilaç alırsan evet maalesef dökülür ama bunların hepsinin geçici olduğunu unutma
biraz sabır
en önemli moral sakın maralini bozma hep yüksek tut
Cevap
18Cevap
Yaa kıyamam ki ankaranın en güzel kızı 💙 senin saçların kirpiklerin dokulse ne olur ki sen hep guzelsin
Ciddi misin aga? Üzülme dökülse de saç, kirpik nedir ki tekrar çıkar. Moralini yüksek tut. Allah şifa versin atlatırsın
öncelikle geçmiş olsun kanserin evrelerine göre değişir erken tanı olursa sorun yok öncelikle moralınızı üst seviyede tutun unutmayın her kanser hastası kanserden ölmüyor
Hic bilmiyorum ama kanseri atlatan cok insan var moralini hic düşürme mutlu olmaya devam et hic bisiyi kafana takma
Bunlari dusunerek hic moralini bozma tedavini uygula ve moralini yüksek tut hep kendine onem ver lütfen bu süreçte canını hic sikma her sey geri gelir her şey yenilenir cok gecmis olsun tanımıyoruz birbirimizi ama ben yanındayım
Geçmiş olsun umarım enerjini kaybetmez ve hayatta her daim sarılarak mutluluklara yenilerini eklersin.
Çok üzüldüm şaka olmayacak kadar ciddi bir konu olduğunu umuyorum. Ne kanseri olduğunu söyler misin lütfen? 😔
bunlar için sakın moralini bozma sen sağlığına kavuş saçlar kaşlar yeniden çıkar.
Tedavi sürecinde dökülür ama sonsuza dek sürmez geri çıkar iyileşince merak etme
İnsanın zaten kendisi kanser. O yüzden kanserin kanseri olsa ne yazar. 😂😂
Şakaysa Allah uzun ömür versin değilse allah şifa versin
En ağırı benim sanırım göğüslerin içi boşaltıldı
Malesef evet çevremdede gördüm biliyorum
tedavi ağır ama bunu atlatabilirsin kendine güven
1 Nisan şakan bu mu
yani hiç güzel değil
Bugün 1 Nisan insallah şakadır bu arada ne kanseri
Ne kanseri peki akciğer bağırsak felan değilse tedavisi kolay
Çok geçmiş olsun kuzum
İnşallah 1 Nisan şakasıdır
Evet ağır geçiyor : (
Geçmiş olsun agır gibi evet umarım iyileşirsin
Malesef çok zor çok üzücü süreç
Trol yapıyorsan gerçeği olsun mu sana 🙄
Gercek mi kuzum bu
N kanseri
Umarım trolldür :\\
:( geçmiş olsun
Biraz ağır olabilir çevremden biliyorum ama önemli olan saçın kirpiğin değil onları perukla falan halledersin önemli olan sağlığın moralini yüksek tut, sürekli iyi düşün, bol bol dua et umarım iyileşirsin :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?